Kaede Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Oyuna devam etmiyenler için bir başlık açılmış. İnsanlar bıraktıysa neden bıraktıklarını yazıyor. Sonra birileri gelip konuyu ninjalıyor, yok öyle değil yok böyle değil diyor. Oyun güzel, eşşek ne anlar hoşafta diyorlar. Ya bırakanlar için başlık, size ne ? Oynayın oyununuzu herkes mutlu mutlu yaşasın.
Darti Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Ekmek said: Spark 2 günde 32 den 40 oldu Işınlanmıstır.
elesso Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 anket topici ne hale gelmiş asd
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 cok zevksiz bir oyun iyiki birakmisim wow'un canina kurban
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Spidee said: Baydı beni Warhammer, "Şundan" diye gösterebileceğim bir neden söyleyemem, ama gerçekten zevk vermedi bana. Çok gaz başlamıştım, çok çabuk söndü gazım. +1 karakterimi sahiplenmedim bile. öylesine bi toon o. girip takılıodum o kadar. belki bikaç content patch sorası çekici olur oyun
2U2U Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 oyunu aldım 25. gün sıkıldım 10.gündür hiç açmadım ne oldu biti bilmiyorum wow gelen page bile yeni bir oyun olan war dan daha ilginç özelliklere sahip şuan oynasam bile wolk gelince ikonun yerini bile unutacağıma eminim çünki oyunda devamlılığı sağlayan akıçılık yok kıyafetler aynı börtü böcek aynı seneryolar belli bir süre sonra sıkıyor buglar püsürler derken .FOR THE HORDE diye bir çığlık atıp wow geçiyor insan. aoc ve war sınırları belli bir oyun şuanda gelebilecekleri en iyi yerdeler. Baktılar millet kacıyor oyundan çıkardıkları iki klası bir pagele yeniden veriyorlar. Geçti .... pazarı Sür eşşeği .....
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Eşşek oraya buraya gider ama sonunda yuvasına döner diyorsun yani :)
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 War da ortama playerlar ile beraber kaptırmak , wow da her gün her ek paket sonrası 1 ay ortamda level atlerken pvp yapıp arkasından dungeon ve bg lere saatlerce item item diye tıkanıp kalmaktan daha iyidir şahsen. Single wow(olsa idi) oynayanlar online olup olmadığını bence farkedemezler ek paket geldikten 3-4 ay sonrasında.
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Wow mmo değil interaktif lobisi olan bi rpg dir sadece. oyun gayet battle nette host edilebilirmiş.
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 instanced oyun ters mmo anlayışına ilk senaryolar duyurulduğunda saatlerce laf anlatmıştık mark a ama dinlememişti.
2U2U Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Horizon said: War da ortama playerlar ile beraber kaptırmak , wow da her gün her ek paket sonrası 1 ay ortamda level atlerken pvp yapıp arkasından dungeon ve bg lere saatlerce item item diye tıkanıp kalmaktan daha iyidir şahsen. Single wow(olsa idi) oynayanlar online olup olmadığını bence farkedemezler ek paket geldikten 3-4 ay sonrasında. :) yazdığına sende inanıyormusun 2005 mayıs ayında başladığım oyun t0.5 denen mavi itemler alındıkdan sonra diğer epiklerin peşine düşülüyordun şuan 2008 ekim aradan gecen zaman sürecinde oyundaki gelişim sürecini ve oynayan oyuncu sayısını düşünürsek tabikide bazı şeyler değişmeli yoksa oyunda hiçbir çekicilik kalmaz 3 sene aynı itemle aynı mapda kim oyun oynamak ister veya oyuna yeni başlamış bir kimse t6 düzmüş eski bir oyuncu karşısında sürekli ezilmek ister adamlar işi hızlandırdılar memnun olanlar oldu olmayanlar oldu ama wowda bir duraklama olmadı şuan en çok satan oyunlar listesine baktığınızda hala bu oyun ilk on içersinde hala yeni kullanıcılar ekliyor bünyesine 10mil. kullanıcıdan bahsediliyor. Horizon said: Single wow(olsa idi) oynayanlar online olup olmadığını bence farkedemezler ek paket geldikten 3-4 ay sonrasında. gülüp geçdim
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 laf meclisten dışarıda eskiden faytonları ilerletmek için olta ile havuç sallanırmış, garibim yeterli beslenmeyen ve yorgun beygirler havuça uzanacağız diye faytonu ilerletirlermiş.doğrudur yeni itemler gelsin kasalım ki (özellikle pve boss kesmesi ile düşen, bosslar pozisyona göre tetiklenen tepkilere göre hareket eden ai dir, pvp deki insan zekası ile karşılaştırılamaz) blizzardın faytonu ilerlesin değil mi? bence kayışlarınızı koparın boş ovalarda özgür atlar olun.:) war hammerda kasma yokmu diyorsunuz ben kasılacak tek şeyin pvpde insan zekası ile olan mücadele diyorum.ai zor first killi bekleyen bossları bir sonraki expansiyonda kolaylaştırmakla oyun zevk veriyor mu?
2U2U Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 odiflame said: laf meclisten dışarıda eskiden faytonları ...........................bossları bir sonraki expansiyonda kolaylaştırmakla oyun zevk veriyor mu? bir üst yazıyı oku heralde aynı anda yazdık kacırdın diğer topikde yazmıştım wow da ki pvp zeka ararım ama burda hiçbirşey yok en azından ben göremedim bir curcuna içersinde tepikleşen 10 -15 kişi amacınız zevk ise girin wow gidin bir ally-horde kasabasına iki ufaklık kesin cevabı gelir 2 dakika içinde veya girin av arkada defance da kalın veya ortalrda biyerde pusuya yatın işte pvp heycanı budur teketek veya 2-1 bu durumlar bende heycan uyandırıyor yoksa 40 kişi birbirine girmiş kim kime vuruyor kimnerde ne yapıyor belli değil işler can sıkar( wow ve war da bu gecerli) zevki aradığınız yer önemli olan bulduğunuz yerdede kalın
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 demin biraz av nin ilk ve şu halini düşündüm rvr alanlarına ve senaryolara daha çok objective koymaları lazım, av de bi ara saçmasapan ortada meydan savaşı halinde geciyordu saatlerce
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 En son AV benim girdiğim hurrrraaa önce giden kazanır şeklindeydi ama baya oldu girmeyeli. PvP falan yoktu sadece honor farm vardı.
Fly Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 hayır pvpsi şöyle güzel böyle dalıyorsun böyle çıkıyorsun şöyle diploma veriyorlar şeklinde açıklamalar var da, oynamamış olsam ilk levelından beri bir heyecan fırtınası sanacağım. o zevke varmak için max levela grind, epix ot çöp topluyor, sonra da yok karşımda vorlak çok imbaydı ondan yenemiyoruz ne biçim oyun :(((((( diye 3 yıldır ona nerf buna nerf oyun dengesiz diyoruz. ek olarak bir mmo'da pvpnin uç noktası olarak "arena" var ; mücadele, isim yapma vs isteyenler için büyük nimet, ama şahsen "mmo" dendiği zaman aklıma shadowbane'deki şehir kuşatmaları tadında bir pvp geliyor aklıma, 4-10 kişilik team deathmatch değil. evet war da çok farklı değil, bir sürü scenarioya girip çıkıyoruz, ancak insanlar daha 40 olmadan oyun çok sux wow daha iyi diyor. merak ediyorum, herkes max leveldan mı başladı wowa ? one man army olmak isteyenlerin oyunu olmadığını da belirtti adamlar zaten, rvr oyunu bu diyorlar, pvp değil. warın çok eksiği var, ancak onyüzmilyon defa söylendiği gibi : wow 3+ yıllık oyun, war daha 1 aylık. günümüzde sırf 1 aylık diye kötü olması kabul edilebilir bir şey değil elbette, ancak wowda şöyleydi böyleydi bug yok hehehe diye argüman verilmesi komik sadece.
dakro Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Fly said: hayır pvpsi şöyle güzel böyle dalıyorsun böyle çıkıyorsun şöyle diploma veriyorlar şeklinde açıklamalar var da, oynamamış olsam ilk levelından beri bir heyecan fırtınası sanacağım. o zevke varmak için max levela grind, epix ot çöp topluyor, sonra da yok karşımda vorlak çok imbaydı ondan yenemiyoruz ne biçim oyun :(((((( diye 3 yıldır ona nerf buna nerf oyun dengesiz diyoruz. ek olarak bir mmo'da pvpnin uç noktası olarak "arena" var ; mücadele, isim yapma vs isteyenler için büyük nimet, ama şahsen "mmo" dendiği zaman aklıma shadowbane'deki şehir kuşatmaları tadında bir pvp geliyor aklıma, 4-10 kişilik team deathmatch değil. evet war da çok farklı değil, bir sürü scenarioya girip çıkıyoruz, ancak insanlar daha 40 olmadan oyun çok sux wow daha iyi diyor. merak ediyorum, herkes max leveldan mı başladı wowa ? one man army olmak isteyenlerin oyunu olmadığını da belirtti adamlar zaten, rvr oyunu bu diyorlar, pvp değil. warın çok eksiği var, ancak onyüzmilyon defa söylendiği gibi : wow 3+ yıllık oyun, war daha 1 aylık. günümüzde sırf 1 aylık diye kötü olması kabul edilebilir bir şey değil elbette, ancak wowda şöyleydi böyleydi bug yok hehehe diye argüman verilmesi komik sadece. +1
spawn77 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 o wow da PvP dediğiniz arena olayı 2 yıl sonra geldi. Bgleri bile ne kadar çok beklediğimizi hatırlarım. Honor işini bile ertelemişlerdi. PvP si zevkli oyunda :) sabah, öğle ve akşam 1 kere Av açılırdı bizim serverda. Girmek için 3 saat önceden sıraya girmen gerekirdi. Ha beklemek zevkli diyen arkadaşlar için WoW tabiki zevkli olabilir, ama 2 saatlik eğlence için 20 saat beklemektense Warhammerda istediğim zaman girip rvrmi yapıp çıkarım.
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 zaten biz de bunu diyoruz. evet wow'a da full gear/top level baslamadik da sonucta su an oyleyiz. aliskanliklarimiz olustu, karakterle baglar kuruldu. su noktada yeni bir oyunun bana `ya simdi sen 1 ay bayacaksin ama sonra wow'dan daha guzel olcak ya valla, hem wow'da da baymistin baslarda di mi?` demesi komik. oncelikle hayir, baymadim wow'da baslarda. yeni bir tecrubeydi cunku. uo'dan sb'den farkliydi. farkli bir tat verdi bana mmo olarak. ne yazik ki war'in o bayik taraflari wow'un otesinde bir tat vermiyor ki. aynisinin kimine gore tercih edilir kimine gore edilmez olani. war'in bekleneni vermemesinin nedeni wow'un daha iyisini yapmaya oynamalari oldu. mmo olarak basarili olcaksan begeniye degil, aliskanliklara oynayacaksin. yeni bir aliskanlik yaratmaliydilar. yapamadilar.
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 iyi de biz 2 yil oncesinde yasamiyoruz ki? `2 yil once 1 gb ramli makinalar kullaniyordun, simdi de 1 gb ram kullan zamanla upgrade ederiz ya, birak 4gb ramli makinani.` demek gibi bir sey bu. 2 yil onceki, hatta 3 yil onceki wow'la neden karsilastirayim ki ben war'i? war'a alternatifim 2-3 yil onceki wow degil ki. dipnot : blizz allah belani versin, bir kere de su title/drake isini tek seferde sorunsuz yapsan disimi kircam.
sardius Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Bu durum kara sevda ile baglandıgınız birisi varken yanınızda gözünüzün baskasını görmemesine benzeiyor. bu durumda siz hangi oyuna el atsanız zevk alamazsınız ancak bu o oyunların bayık veya kötü oldugu anlamına gelmez. bende wow oynadım ve benden cok daha uzun süre oynayıpta su an burda war u savunanlar var. demek ki onlar sizin gibi kara sevda ile baglanamamış? her zaman yazıyoruz ama cok basit bir cümle oldugundan kimse düşünmüyor veya dikkat etmiyor. "zevkler ve renkler tartışılmaz".
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 iyi de burasi devam etmeyenler topici. yani war iyi-kotu, wow iyi-kotu haline getirenler `NASIL DA BIZIM BEGENDIGIMIZ OYUNU BIRAKIRSINIZ ULAN!` moduna girenler.
Öne çıkan mesajlar