Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Devam Etmeyenler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sam said:
ondan kimse şikayet etmiyorsa sen ne hakkında yakınıyorsun bunca mesajdır?

İlk mesajı okursun görürsün neyden yakınılıyor. WARun hangi yönünün yanlış/eksik olduğu eleştiriliyor.

Sam said:
1 haftada 60 olan charın ilk charın mıydı? hangi yıl açtın?

Şubat 21 miydi neyi. Rogue. Evet ilk char. Beta ve stress alphayı falan saymazsak.

Sam said:
hala "bundan sonra ne yapacaklar?" sorusuna cevap yok.

Kesin veya ortak birşey yok çünkü. Yeni mmorpgleri bekleyenler var, wow 3.0 oynıyanlar var, bütün gün dota oynıyanlar var, hiç birşey oynamıyanlar var, proje 2 dersi için hocanın notlarını çevirenler var. Napıcaksın bu bilgiyi çok merak ettim. Konu ile ilgili olduğunu düşünsem daha erkenden cevap verirdim.
Mesaj tarihi:
yiğidin malı meydanda olurmuş desturu var herhalde, umarım odur maksat heh. aoc'unki gibi "patladı mı?" başlığı en tepede bir hafta kaldığı halde tek mesaj atılmayan bir foruma dönmediği sürece sorun yok.
Mesaj tarihi:
nooluyo yahu... bir de ustune ustelik "war patladı mı?" gibi bir topic de stickylenmis... ne iş? nooluyo bu siteye yahu?

asteroth kimdir? satın mı aldı siteyi.. her sticky pls denen topic stickylenmiş... karakedi pençeleri nerede?
Mesaj tarihi:
wowu yemiş bitirmiş ama yapacak bir şey kalmamış bir serseri mayın kitlesi görüyorum.son yıllarda çıkan bana göre güzel olan bir kaç oyuna bu kitle çarptı.hepsinde kısa sürede endgame char ele ettiler ve end game yok, pvp yok, cok bug var gibi bahanelerle herkesi wowa davet edip oyunu terk ettiler.bunun bir benzerini warhammerda da görüyorum.bu seferde pvp var pve yok diyorlar.ve bu kitle daha önceki oyunlarda pve çok saçma sırf pvp olan oyun olsa oynarım diyordu.her oyunu eleştirmek ve eski oyunlarını beğendirmek övmek gibi bir misyon edinmiş bu kişileri anlamak mümkün değil.arkadaşım oynamazsın olur biter.ama gelipde denemek isteyenlere şöyle kötü böyle kötü wow bunun yanınsa süpermiş gibi ifadeler kullanmak ve wowda yaptığınız rank 14 charlarınızı yaparken sanki grind yapmadan yapmışınız gibi ifadeler kullanmanın anlamı yok.rank 14 bilmem kaç tierlik charlarım var ama warhammerda senaryo kasamam çok bayıcı demek ne kadar mantıklı? serseri mayın gibi şimdide warhammera çarptı.ileride aion ve başka oyunlara da çarpar.
Mesaj tarihi:
Kaede said:
İlk mesajı okursun görürsün neyden yakınılıyor. WARun hangi yönünün yanlış/eksik olduğu eleştiriliyor.

formülatik pvp mi, lvl grind mı asıl iddia belli olmamış. anlaşılan grind değil asıl neden? formülatik pvp ise "if=healer then=sheep" oyununu r14 yapacak kadar oynayanlardan gelmesi ilginç olur. hepimiz oynadık, hepimiz biliyoruz nedir.

said:
Şubat 21 miydi neyi. Rogue. Evet ilk char. Beta ve stress alphayı falan saymazsak.

farklı deneyimler demek ki.

said:
Kesin veya ortak birşey yok çünkü. Yeni mmorpgleri bekleyenler var, wow 3.0 oynıyanlar var, bütün gün dota oynıyanlar var, hiç birşey oynamıyanlar var, proje 2 dersi için hocanın notlarını çevirenler var. Napıcaksın bu bilgiyi çok merak ettim. Konu ile ilgili olduğunu düşünsem daha erkenden cevap verirdim.

konu ile ilgisi wow'a dönmek cevabı olsa pvp açısından bundan daha çok derinliğe sahip olmayan bir oyuna dönmek hayli tutarsız bir hareket, tekrar düşünülür. ha başka bir mmorpg'ye gitmek ise o halde okuyucular nedir diye bakıp öğrenebilir. mmorpg'lerden çekilmek olsa o halde pvp'de daha iyisi henüz yok fikri ile okuyucular da ara verebilir ya da bırakabilir mmo'ları. konuyla gayet ilgiliydi, cevabımı da aldım.
Mesaj tarihi:
r14 muhabbetinden herhalde beni kastediyorsun da burası devam etmeyenler için topik. Devam etmiyenler sebep göstererek mesaj atıyorlar.

Kaede said:
Altı üstü 50 ytl ve ilk ayın bedava. Kaybedicek pek birşeyin yok. Al, oyna ve kendi kararını ver.

Kaldı ki ben karşı propaganda yapmıyorum. Tam tersine oyunu herkesin kendi deneyip fikir yürütmesi taraftarıyım. Benim beğenmediğim noktası başkasına güzel gelebilir.

Ayrıca PvE vs PvP falan yapanda yok. PvE yetersizliğinden şikayet eden yok. WARa gelen aklı başındaki her oyuncu PvP konusundaki devasa vaatlerden dolayı geldi.
Mesaj tarihi:
zaten ben de bırakanlar bundan sonra ne yapacaklarını söylerse hem diğer bırakanlara, hem oynayanlara, hem de başlamamışlara daha faydalı olur diyorum.

aynı mesajda hem PvE vs PvP konusunda yazdım, hem de daha önceki başka yazılanlar hakkında yazdım. sana yönelik değildi ilk mesajımın hepsi.
Mesaj tarihi:
RvR isteğinden gelmiş olabilir bazı insanlar.

Ancak sorun şu ki;

- Bazı insanlar oyunu yavaştan alıp daha uzun sure bu oyunda kalmak istiyorlar. Misalen çinliler gibi bazı oyunlarda kasan arkadaşlar bu oyunda yavaş kalıyorlar. Ha iş güç meseleleri de var bazırlarının. Ama ortak payda, daha önceki MMO deneyimlerinden kaynaklı, "oyun çıkalı bir ay oldu hemen lvl 40 olup ne yapacağım?". Haklılar da. Her MMO da olduğu gibi oyun çıkar çıkmaz end-lvl'a ulaşırsan patlarsın. Çünkü content cok zengin değildir. Keza her firmanın piyasa gereği boyle yapması lazım yoksa expansionları Marslılara satarlar.

- Diğer bir konu da oyuna PvP ihtiyacından geldikleri iddiası. Burda da bir sorun yok? Sorun insanların bir yerlerini kaldırıp bu işe girmemesi. Mustafa Topaloğlunun dediği gibi "Un var mı? Şeker var mı? Yağ var mı? ne duruyorsun helva yapsana?!" Oyunda her turlu siege aleti mevcut. Kale mevcut. Oyuncu da bolbol mevcut. E lvl 40 olduysanız toplayın insanları gidin RvRye?. Ha expansionlar ile muhtemelen diger zengin content de oyuna katılacaktır. Ama üzerinden bilmem kaç yıl geçmiş, bilmem kaç yüz MB'lik ve GB'lik patchler yaşamış ve bir de expansion geçirmiş bir oyunu daha çıkalı 1 ay olmuş ve yeni para kazandırmaya başlamış bir oyunla kıyaslamayın. Az sabır. Sabır yoksa buyrun gelişmişi var oraya alalım sizi.

- Son konu da end-game ile ilgili. Azıcık siz de benim gibi hala bir Çinli ruhuna sahipseniz yapın ilk karakteri 40. Sonra gidin bi karakter daha açın onu da 40'a yaklaştırın. Hatta arada gerilirseniz diye 3. bir char da açın takılın. Yoksa ilk karakteri 40 yaptım.. eee nerde kalanı derseniz 6 ay beklersiniz. Ha ben biraz da isin cilkini cikardim. İki account gotureyim dedim. İlk char lvl 40 sorc ikincisi de 26 shadow warrior. Ex Partedeki order-canlar sagolsun.
Mesaj tarihi:
Sam said:

formülatik pvp mi, lvl grind mı asıl iddia belli olmamış. anlaşılan grind değil asıl neden? formülatik pvp ise "if=healer then=sheep" oyununu r14 yapacak kadar oynayanlardan gelmesi ilginç olur. hepimiz oynadık, hepimiz biliyoruz nedir.

Lvling konusundaki şikayet o evet. rR setlerinin rezaletliğini bir kenara bırakırsak adam gibi eşya toplamak istiyorsam PvEi en azından PQ farm yapmaya zorlanıyorum. Bunu da istemiyoruz mesela. PvP konusunda ise sistematik/formülatik oyun stili şikayet konularından biri. Bu sadece if=support then=cc anlamında değil. WoWda PvP konusunda çeşitlilik çok daha fazla. WARda primary classlar olmadan (ie saf tank / saf healer / saf dps) olmadan ancak düşük tierlerde iş yapabiliyorsun.

Sam said:

farklı deneyimler demek ki.

Şüphesiz öyledir ama senin gibi ağır bir oyunucun WoWda 1.5 ayda lvl60 olduğuna inanmak bana zor geliyor biraz.

Sam said:

konu ile ilgisi wow'a dönmek cevabı olsa pvp açısından bundan daha çok derinliğe sahip olmayan bir oyuna dönmek hayli tutarsız bir hareket, tekrar düşünülür. ha başka bir mmorpg'ye gitmek ise o halde okuyucular nedir diye bakıp öğrenebilir. mmorpg'lerden çekilmek olsa o halde pvp'de daha iyisi henüz yok fikri ile okuyucular da ara verebilir ya da bırakabilir mmo'ları. konuyla gayet ilgiliydi, cevabımı da aldım.

Sonuçta satılan account yok, verilen kesin bir karar yok. Oyunun da gelişmek için önünde vakti var. Ha şundan da emin ol WARın çok daha iyileşmesini ve alternatif sunmasını istemeyen kimse yok. Ayrıca şu an itibari ile PvP "derinlik" konusunda iki oyunu karşılaştırmak doğru olmaz. Biri 2v2 (1v1 konusunu hiç açmıyorum) ye bile bir nebze olsun denge getirmeye çalışan bir oyun, diğeri ise class/setup dengesinden ziyade daha büyük savaşlara denge getirmeye çalışan bir oyun. Odak noktaları farklı. WARun sunduğu PvP çözüm çeşitliliği o kadar fazla ki şu anda piyasadaki hiçbir oyun o konuda yarışamaz WAR ile.
Mesaj tarihi:
Dark_Soul said:
Arkadaşın teki demişki pq yaparken karşı realm gelsin beni kessin istiyorum demiş,open rvr serverlarda oynamayı denedinmi, oynadığım open rvr serverda tier 2 de warcamptan dışarı çıkamıyoduk,order tam bir rezaletti,ne doğru düzgün pq yapabilioduk ne q lari tamamlayabiliyoduk,hele akşam saatleri daha bi beter oluyordu sonucunda rank 16 bw mi bıraktım.

onu diyen arkadaş sanırım ben oluyorum her neyse . oynadıgım server eltharion (OPEN RVR) ve populationa göre serverları sıraladıgımızda oyuncu sayısı lowa sadece gece vakitleri düşen bir server ve şimdiye kadar hiç gank aksiyonu görmedim badlands dışında ordaki öyle aaa ne gank varmış lan burda dedirtecek kadar abartı bişi degildi... ayrıca pq için bi saat party beklemek istemeigimden cogu chapterı solo keserek tamamladım gittim npc ye item aldım.. oyunun ilk cıktıgında ganklamaya gelenler coktu cünkü kullanıcı sayısı coktu ama 1 ay doldu o olay fos oldu ... madem bu kadar gank oldugunu serverların vıcır vıcır charla dolu oldugunu iddia ediosun ver şu serverın adınıda orda oynayalım bari demekki adamların population ölçme sistemi bozulmuş :D
Mesaj tarihi:
Kaede said:
Lvling konusundaki şikayet o evet. rR setlerinin rezaletliğini bir kenara bırakırsak adam gibi eşya toplamak istiyorsam PvEi en azından PQ farm yapmaya zorlanıyorum. Bunu da istemiyoruz mesela. PvP konusunda ise sistematik/formülatik oyun stili şikayet konularından biri. Bu sadece if=support then=cc anlamında değil. WoWda PvP konusunda çeşitlilik çok daha fazla. WARda primary classlar olmadan (ie saf tank / saf healer / saf dps) olmadan ancak düşük tierlerde iş yapabiliyorsun.

itemization şu anda oyunla ilgili şikayetlerimin başında geliyor ama zaman içinde ayarlamalar yapılacaktır tahminimce. wow'da ben bırakana kadar sorun yaşanmaya devam ediyordu, ilk bir yılı zaten hatırlar herkes spirit setler vs.

wow'da nasıl bir çeşitlilik var anlayamadım doğrusu, en organize pvp'de bile olay assist train ve cc hedeflerini belirleyip abanmak ya da bunları senkronize değiştirip rakibin dengesini bozmaktan geçiyor neredeyse her zaman. geri kalanı da mana outlasting.

kaldı ki war'da tanklama gibi yeni bir konsept mevcut ve herkes iş yapıyor şu veya bu şekilde. ve oyun daha sadece 1 aylık. neredeyse 4 yıllık wow'a bakıyorum, tek sınıf hakkında 1 sayfalık nerf listesi var. sınıf arası dengeler çok daha oturmuş burada.

said:
Şüphesiz öyledir ama senin gibi ağır bir oyunucun WoWda 1.5 ayda lvl60 olduğuna inanmak bana zor geliyor biraz.

çok sıktı wow'da level alma, öyle böyle değil. zaten o nedenle üç yıl boyunca tek alt yapmış değilim. 60 lvl kedi köpek kesmek çıldırtmıştı beni sonlara doğru.

said:

Sonuçta satılan account yok, verilen kesin bir karar yok. Oyunun da gelişmek için önünde vakti var. Ha şundan da emin ol WARın çok daha iyileşmesini ve alternatif sunmasını istemeyen kimse yok. Ayrıca şu an itibari ile PvP "derinlik" konusunda iki oyunu karşılaştırmak doğru olmaz. Biri 2v2 (1v1 konusunu hiç açmıyorum) ye bile bir nebze olsun denge getirmeye çalışan bir oyun, diğeri ise class/setup dengesinden ziyade daha büyük savaşlara denge getirmeye çalışan bir oyun. Odak noktaları farklı. WARun sunduğu PvP çözüm çeşitliliği o kadar fazla ki şu anda piyasadaki hiçbir oyun o konuda yarışamaz WAR ile.

yalnız ilk paragraftaki düşünceye aykırı olmuş sanki son iki cümle? bir de 2vs2'ye denge getirmeye çalışan oyundan kastın wow mu? çünkü ben bıraktığımda 2vs2 branşı 1-2 kombinasyon tarafından domine ediliyordu ve bazı sınıflar hiç oynamaya bile yeltenmiyordu onu. hatta kalgan'ın kendisi oyunu 5vs5'den düşük ölçeklerde dengeleme maksatları olmadığını, 1vs1 için de lock'ların en iyi sınıf olmasının normal olduğunu söylemişti.
Mesaj tarihi:
ayayekokocambo said:
su an wow pvp achievementlar sayesinde inanilmaz atesli.
ally liderleri maghteridonda katledildi. ifdeki savas da gorulmeye deger...

addicted kadro yapar casuallar yine nal toplar = WoW :)
Mesaj tarihi:
Benim şikayetim oyunu beğenmeyip beğenmemeniz değil de, buraya atılan mesajları görüp de resmen birbirinizi bırakmak için gazlamışsınız.

Arkadaş çevreniz olur anlarım da, üçüncü bir kişi oyunu bırakmak istedi diye bir anda "ya evet aslında ben de böyle düşünüyodum" demeler biraz komik olmuş. Sanki insanların daha oyun hakkında ciddi bir fikirleri olmamış da hemen başkalarının fikirlerini sahipleniyorlar gibi. Hele bi oturun 40 olun, gidin kale kuşatın T4de; kapışın açık alanda.
Mesaj tarihi:
Sam said:

itemization şu anda oyunla ilgili şikayetlerimin başında geliyor ama zaman içinde ayarlamalar yapılacaktır tahminimce. wow'da ben bırakana kadar sorun yaşanmaya devam ediyordu, ilk bir yılı zaten hatırlar herkes spirit setler vs.

wow'da nasıl bir çeşitlilik var anlayamadım doğrusu, en organize pvp'de bile olay assist train ve cc hedeflerini belirleyip abanmak ya da bunları senkronize değiştirip rakibin dengesini bozmaktan geçiyor neredeyse her zaman. geri kalanı da mana outlasting.

kaldı ki war'da tanklama gibi yeni bir konsept mevcut ve herkes iş yapıyor şu veya bu şekilde. ve oyun daha sadece 1 aylık. neredeyse 4 yıllık wow'a bakıyorum, tek sınıf hakkında 1 sayfalık nerf listesi var. sınıf arası dengeler çok daha oturmuş burada.

İlerde düzeltebilirler, olabilir ama şu anda çok kötü. Ayrıca oyuncular forumda o saçmalıklardan bahsettiğinde Jacobs ne dedi ? WoW da itemization sorunu PvP de yok. PvP oynamak için PvE yapmak zorunda da değilsin. Ha 2.5 sene önce 6 ay BWL yapmışımdır tek trinket için ama o karakter için son nokta olucaktı. Şart değil yani 0.5 puana oynuyorduk. WARda ise PQ yapmak farz.

WoW da şöyle bir çeşitlilik var. WARda illa zealot veya rp ye ihtiyacın var. İlla bw veya sorca ihtiyacın var. İlla BO veya IBye ihtiyacın var. WoW da hiçbir class şart değil.

İşte herkes iş yapıyor diyorsunda herkesin yaptığı iş çok sınırlı sorun orda. PvPye tank mantığı güzel ama healer sadece heal atıyorsa sorun var demektir.

Sam said:

çok sıktı wow'da level alma, öyle böyle değil. zaten o nedenle üç yıl boyunca tek alt yapmış değilim. 60 lvl kedi köpek kesmek çıldırtmıştı beni sonlara doğru.

Uzun süren bir şey değil ki lvl kasmak. Alternatif yolları da mevcut bolca xp almanın. WoWda lvlingden zevk alan insanlar tanıyorum ama ilk defa WoWda lvlingden şikayet eden birini gördüm. Hani rep grind falan desen anlarım.

Sam said:
yalnız ilk paragraftaki düşünceye aykırı olmuş sanki son iki cümle? bir de 2vs2'ye denge getirmeye çalışan oyundan kastın wow mu? çünkü ben bıraktığımda 2vs2 branşı 1-2 kombinasyon tarafından domine ediliyordu ve bazı sınıflar hiç oynamaya bile yeltenmiyordu onu. hatta kalgan'ın kendisi oyunu 5vs5'den düşük ölçeklerde dengeleme maksatları olmadığını, 1vs1 için de lock'ların en iyi sınıf olmasının normal olduğunu söylemişti.

Son cümlede PvP çözümü derken kastedilen pvp yapmak isteyen insana sunulan alternatifler anlamında. Paragraf başındaki alternatif sunmasından kastedilen de alternatif mmorpg olabilmesi. Çelişen bir şey yok ?

2v2ye bir nebze dedim zaten. Mesela 3. sezon bilgilerine bak görürsün. 2200 üstünde az da olsa warrioru her healer kombinasyonu ile oynıyanlar var. Her oyuncu yeteneğine göre popüler/oynaması kolay setuplar var. Belli rating aralıkları belli yeteneklerdeki oyuncularla dolu olduğu için bir sürü farklı kombinasyonla karşılaşabiliyorsun. Ha çok az oyuncunun ulaşabileceği bir noktaya geldikten sonra bazı şeyler standartlaşabilir ama geneline bakarsak, hayır.
Mesaj tarihi:
wow'da daha ben 4-5 ay önce bıraktığım pvp paladin setlerinde hala spell dmg vardı ki yıllarca (abartmıyorum) bunun yanlış bir olay olduğunu bu forum, yabancı forumlar ve oyun içinde düzinelerce insana anlatmışımdır. çıktıktan 3,5 yıl sonra hala itemization sorunu vardı oyunda. ilk altı ay-bir yıl faciaydı zaten.

ve evet 40 kişi raid yapmak 'illa' lazımdı, raiderlar gelip ağzına yüzüne çarpıyordu milletin ki bu oyundaki en tartışılmış olaylardan biridir.

wow'da evet belli sınıflar şart ki tbc öncesi durum feciydi, büyün hybrid'ler healer, geri kalanı dps idi. tbc'de de gene belli sınıfı geçtim, belli spec'ler şart. war'da tam tersine her sınıf şart değil ama her archetype şart ki zaten bu normal ve olması gereken birşey.

lvl 'kasmak' demişsin, zaten izah etmişsin. ben oyunu oynamak istiyorum, 'lvl kasmak' istemiyorum. war'da oyunu oynuyorum, lvl bir taraftan geliyor. wow'da ise oyunu oynamaya başlamadan önce lvl kasmak, sonra da gear kasmak gerekiyor. gchat şen şakrak olmasa herhalde ilk aydan sonra devam etmezdim oyuna.

'az da olsa' dediğin onda bir oran filan mı? çünkü 2vs2 esnekliğin sıfır olmasıyla nam salmış bir kategori. hiçbir zaman, asla bir paladin bir druid'in ya da bir priest'in yerini dolduramadı ben oyunu bırakana kadar. arkadaş ısrarı üzerine denedim sayılı defalar, kapattım çıktım oyunu. 5vs5 filan desen çeşitlemeler artıyor ama nedense gidip en oyunda pvp'nin ulaştığı en kıtıpyöz hali örnek göstermeyi tercih etmişsin, anlam veremedim doğrusu. belli rating aralığı dediğin çok kısıtlı bir alan ki zaten god-mode setup'lar onları eze eze tepeye çıkıyor, birbirine yenildikçe gene onları eze eze yukarıya dönüyor.
Mesaj tarihi:
WoW da lvl kasmaktan kolay bir sey yok ki.

Max 10 day played time da 70 olmak cok kolay.Bunu 7 gun e falan da cekebilirsiniz.

Warda quest yapmadan sırf pvp ıle lvl atlamaya calırsanız oldukca uzun surer.Bir lvl atlamak ıcın 20 30 senaryo falan yapmanız gerekır sanırım.Bu da bır cesıt kasmak oluo aynı senaryo yu sureklı yapmakta bır sure sonra sıkar.Senaryolar arasındakı performans farkı yuzunden cesıtlılıkte kalmamıs.Tek tıp senaryo oynamak zorunda kalıyosunuz.

Yeni actıgım karakter benı daha cok sardı.War a o kadar kotu gozle bakmıyorum artık.Oynadıgınız karakterın de onemı oldukca fazla oyunu sevıp sevmemenızde.
Mesaj tarihi:
PvP setlerinde şikayet edilen armor orantısızlıklarıydı. O da meleeye gelicek armor reduction olaylarından habersiz olmasından kaynaklanıyordu milletin. Şu anda git bak kimse şikayet etmez.

PvP tarrenmill raidlemekten öteye geçtikten bir iki ay sonra rank sistemi ile geldi zaten pvp setleri. PvE content ile gelen itemları pvp de kullananları da gördük zamanında. Stam eksikliğinden sinek gibi gezinen mageleri.

Hybridlerin healer olması ile konunun ne alakası var onu anlamadım. Diyorumki druid olmasa onun görevini shamanda yapıyor. Hadi sorcu çıkart onun görevini kimse yapabiliyormu. Çıkart zealotu bak bakalım shaman o açığı kapatabiliyormu. Archetypelar değil direk classlar lazım. Öte yandan squidherder çıkart kimsenin umurunda olmaz. Kendini pvp oyunu diye satan bir oyunda bunlar olmamalı.

"kasmak" yerine "atlamak" de. Birşey farketmez. Çünkü "kasma" diye birşey yok. Sürekli kedi köpek kesmek diye de birşey yok. Sırf 50+ arazi bile bi dünyaydı. Hani sıfır quest ile dümdüz grind yapıcak olsan bile vanilla oyunda alternatiflerin vardı. Ha PvP yaparken xp ve para vererek güzel bir alternatif sunmuş oyun. Ama ben level atlıycam diye gidip 5000 kere Tor Anroc oynamaya zorlanıyorsam o zaman o "kasmanın" alasıdır.

2v2 deki esneklikten bahsetmişim. Yazdığımı oku tekrar anlarsın. Git gir bak arenajunkiese. Bak setuplara. Warrior yanına aldığı supportlara. Ondan sonra gel burda o esnemez 2v2 den bahset.
  • Yeni Oluştur...