elesso Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 ilk ücretsiz ayın sonunda tekrar accountunu açtırmamaya karar verenler mümkünse sebebiyle birlikte yazarlarsa,yeni başlıcak arkadaşlara fikir olması açısından ve benim merakımın giderilmesi konusunda yardımcı olmuş olurlar. ben devam etmiyorum ama oyunu sevmediğimden değil bu aralar derslerin yoğun olması sebebiyle pek giremediğimdem. ps:benzer bi topic yoktur umarım varsa direk silerseniz sevinirim
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 ben devam etmemeyi düşünüyorum yeterince oynadım 40 contenti yok gibi sıkıldım millet 40 olunca oyunucu sayısı artınca bug sayısı azalınca tekrar açıcam Not: hala bitmedi benim 30günüm Ce aldım ondan hearalde
Deptlypo Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 devam etmeyi düşünmüyorum bunun iki sebebinden birincisi yogun calışmak durumunda olmam ikinci ve en önemli sebebi ise oyunun bana sanki daha eksik gibi gelmesi ve sürekli aynı tuşu spamlamak zorunda kalmam... ilerde 5-6 ay sonra 1 aylık parasını yatırıp bakarım ne hale gelmiş oyun diye ..
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Baydı beni Warhammer, "Şundan" diye gösterebileceğim bir neden söyleyemem, ama gerçekten zevk vermedi bana. Çok gaz başlamıştım, çok çabuk söndü gazım.
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Spidee said: Baydı beni Warhammer, "Şundan" diye gösterebileceğim bir neden söyleyemem, ama gerçekten zevk vermedi bana. Çok gaz başlamıştım, çok çabuk söndü gazım. şimdilik devam ediyorum ama sonum buna benziyecek gibi.
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Bu renown böyle devam ederse bende bırakıyorum, healer oynamak cidden zor oyunda (sabır bakımından), fark atıp yeniyoruz 125 renown alıyorum lol be.
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Spidee said: Baydı beni Warhammer, "Şundan" diye gösterebileceğim bir neden söyleyemem, ama gerçekten zevk vermedi bana. Çok gaz başlamıştım, çok çabuk söndü gazım. aynısını yazıcaktım. oyuna bi gazla başladım ama bişiler eksik 30 dakkdan uzun oynayamıyorum içim sıkılıyo.
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 pvp yapıom... üst üste yanilirsek bütün şevkim kaçıo... ama rvr ları saatlerce oynuyabiliom... böle garip bi oyun...
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Darksun said: Bu renown böyle devam ederse bende bırakıyorum, healer oynamak cidden zor oyunda (sabır bakımından), fark atıp yeniyoruz 125 renown alıyorum lol be. healerde kasıyorum ama yaptığım heal ile orantılı renown alıyorum.senin demek istediğini tam anlamadım açıklarmısın?
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Deptlypo said: en önemli sebebi ise oyunun bana sanki daha eksik gibi gelmesi ve sürekli aynı tuşu spamlamak zorunda kalmam... ilerde 5-6 ay sonra 1 aylık parasını yatırıp bakarım ne hale gelmiş oyun diye .. öncelikle belirtiyim ki oyundan baymadım, çok da zevk alıyorum. ayrıca 10-12 arkadaş başladık oyuna, hepimiz devam ediyoruz. inşallah da devam ederiz, birbirimziden gaz alıyrouz zaten. ama şu tek tuş spamleme olayı biraz can sıkıyor. zamanında sam "30 ability'ni birden kullanmazsan pvp'de ezerler" falan demişti. yok öyle birşey yani. topu topu 8-9 tuş kullanıyorum pvp'de gayet de yetiyor, renown ve xp olarak, takımım kazanırsa hep ilk 2-3'te oluyorum. bunun bir numaralı sebebi ise her class'in "çok iyi veya çok efektif" diyebileceğimiz 2-3 spell'inin olması, geri kalan spell'lerin pek etkili olmamaları. ayrıca bu etkili spell'lerin de cooldown'larının max 10 saniye civarında olması... bunu bir kenara bırakırsak gerçekten zevk alıyroum, hep 3 kişi aynı anda giriyoruz pvp'ye. aldığımız zevk haliyle artıyor bu şekilde.
Fyrwenn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 ben de son hadlerindeyim.. scenario spamlemek yordu biraz..
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 bende wowa dönecem gibi gözüküyor, pvp oyununda pvpden habersiz oyuncuların %70 lere varması baydı biraz, oyun çok güzel ama oyuncuları rezalet. oyuncular rezalet olunca pve yapayım da diyemiyorsunu pve yok :)
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 senaryo spamlemek deyince aklıma guild wars geldi.ya hiç oynamamışsınız yada oynadı iseni unutmuşsunuz.spamlesekte her biri ayrı zevk verirdi.pvede item kasmak için aynı bossu 100 kere kesmekten farkı nedir?
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Ben de devam etmicem hem laptop da çalışmıyor hem klasik canım hiçbişey oynamak istemiyo modundayım
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 wotlkde warriorimle saga sola ziplicam, ama genel bi oyun oynama hevessizligi var ekmekin dedigi gibi.
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 ben de onu düşünüorum aoc da böle oldu war da oynayıp bayioruz kısa sürede, acaba oyunlarda bi sorun yok da biz mi artık mmorpg oynamaktan sıkıldık diecem de yeni bi proje gelio heyecanla atliorum örn: darkfall. bilmiorum ben de wotlk da wowa geri dönicem.
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 ben de wotlk alıcam ama eskisi gibi "OFF KASMAM LAZIM HEMEN TİERLERİ TOPLAYIP BOSSLARI KESELİM, SONRA REPUT KASAYIM, PVP DE YAPAYIM.. OFF YAPACAK ÇOK ŞEY VAR KAS KAS KAS KAS" modunda değilim.
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Ben de wow a döncektim de o grind ı düşündüm pvp si zaten bok gibi pve de hiç çekilmez. Darkfall da bi boka benzemicek her dediklerini yapsalar bile o dünyayı doldurcak oyuncu olmicak oyunda. Depresyondan çıkabilirsem dönerim belki =(
Cons Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Ekmek said: Ben de wow a döncektim de o grind ı düşündüm pvp sine zaten yetemiyorum pve de hiç çekilmez. Darkfall da bi boka benzemicek her dediklerini yapsalar bile o dünyayı doldurcak oyuncu olmicak oyunda. Depresyondan çıkabilirsem dönerim belki =( fix'd
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 wotlk pvpsi tbc'den iyi olacak ona eminim. ama genel olarak iyi denecek kadar olur mu bilmem. 10 kişi naxxramasımı yapar, üstüne LW'a akıp random gank yiyip mutlu olucam ben şahsen.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 bende de oyun oynamama isteği var, ama wowda 3 yıllık guildimdeki ortam ve muhabbet var işte
Öne çıkan mesajlar