Cuce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 vardır herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 brezilyalılar çok şakacı,italyanlar çok ciddi , ispanyollar çok gevşek , fransızlar çok kaprisli , iranlılar çok radikal , almanlar çok hovarda , japonlar çok uyanık ; bi de çinli başak burcu düşünemiyorum. yeni asya gazetesi magazin servisinden güncel sosyolojik olayları dinlediniz. ayşe arman'ı da sevmiyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Of, ayşe arman ayakkabı boyacısı gibi lan, onu adamdan sayıp yazılarını okuyan var mı. Konuya hitaben; Takılsın gençler, iyidir şakalaşmak filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 abi anlamadığım kız cinselliği bilmiormuş gibi yapıyor , ben anlamadan beraber olduk dio ama öte yandan ilk birliktelik olmuyormu bu? pek sağlam bi hanımmış kendisi hic mi rahatsız olmamış acısı neyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 bu nasıl iştir ya ulan cinselliği bilmeyen insanın bi tarafına bişi soksan anlamaz mı? nasıl salakça bi savunmadır bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 @ aquila bulursan arkadaşını da bana ayarla hatta toplu şakalaşalm.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 bişey denicem benimki seninkine girebilme ihtimali var. here we go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 aquila said: sakalasicak, guzel bayan arkadas araniyor! #2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 SoulCube said: bişey denicem benimki seninkine girebilme ihtimali var. here we go deneyelim istersen?:) ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 ilk sayfayı okudum sadece de ceza kanununda en uyuz olduğum durumlardan birisi bu.. Bir liseli çift ilişkiye giriyor.ikisi de -18 olsun.çocuk hapse giriyor.kızın rızasıyla olmuş olsa bile tecavüz sayılıyor çünkü kız reşit değil ve rıza kavramının olmadığı belirtiliyor.e erkek de -18 ki kızlar erkekten önce ergenliğe girer gelişir falan malum.ama yok.kızlar da aileden korkusuna hep ortaya çıkınca bu işler valla zorla oldu =/ diyor zaten, o da üstüne tuz biber.. çocuğa geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 said: Şakalaşırken öpüşmeye başladık. Elbiselerimi çıkarmam için beni ikna etti. Ben soyunduktan sonra o da elbiselerini çıkardı. Daha sonra seviştik. ulan zaten işin normal prosedürü bu değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 haydaa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 eğer kızın ifadesinde tamı tamına o cümleler geçiyorsa kız bariz kendini kurtarmak için çocuğu yakmış derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 her şaka böle olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 CthuLhu said: ilk sayfayı okudum sadece de ceza kanununda en uyuz olduğum durumlardan birisi bu.. Bir liseli çift ilişkiye giriyor.ikisi de -18 olsun.çocuk hapse giriyor.kızın rızasıyla olmuş olsa bile tecavüz sayılıyor çünkü kız reşit değil ve rıza kavramının olmadığı belirtiliyor.e erkek de -18 ki kızlar erkekten önce ergenliğe girer gelişir falan malum.ama yok.kızlar da aileden korkusuna hep ortaya çıkınca bu işler valla zorla oldu =/ diyor zaten, o da üstüne tuz biber.. çocuğa geçmiş olsun. oha 18- kızla yapınca tecavüzmü oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 İki gram adam gibi cinsel eğitim verilse okullarda; hani bakınız bu prezervatif, hamileliği ve bulaşıcı hastalıklara karşı koruma sağlar fln diye. En azından güvenli şakalaşmayı bilirlerdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Apis said: İki gram adam gibi cinsel eğitim verilse okullarda; hani bakınız bu prezervatif, hamileliği ve bulaşıcı hastalıklara karşı koruma sağlar fln diye. En azından güvenli şakalaşmayı bilirlerdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 CthuLhu said: ilk sayfayı okudum sadece de ceza kanununda en uyuz olduğum durumlardan birisi bu.. Bir liseli çift ilişkiye giriyor.ikisi de -18 olsun.çocuk hapse giriyor.kızın rızasıyla olmuş olsa bile tecavüz sayılıyor çünkü kız reşit değil ve rıza kavramının olmadığı belirtiliyor.e erkek de -18 ki kızlar erkekten önce ergenliğe girer gelişir falan malum.ama yok.kızlar da aileden korkusuna hep ortaya çıkınca bu işler valla zorla oldu =/ diyor zaten, o da üstüne tuz biber.. çocuğa geçmiş olsun. Şikayete bağlı bir suç olduğu için doğrudan cinsel saldırıya gidiliyor bu noktada (iş seks kısmına geldiyse tabi, gelmediyse cinsel istismara gidilir). Sadece erkeğin yargılanma sebebi de pozitif ayrımcılık sadece, dişileri koruyor kanun daha bir zayıf olduklarından ki Türkiye'nin ailevi yapısı da bunu gerektiriyor. Kaldı ki tersi durum pek görülmez buralarda malum ^^ Şikayet edilmedikçe zaten ortada problem yok, şikayet yoksa rıza vardır çünkü. En azından hukuken böyle kabul edilir =P. Kafam yerinde olmadığından saçmalamış olabilirim ama yatakta jailbait hatun bekliyorsa ama şikayetçi değilse ürkmeyin, bişey olmaz. Ama babası şikayet ederse batarsınız (kısacası). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 mesela kizda erkekte 15 yaşinda ilişkiye giriyorlar erkek şikayet ediyor bana tecavüz etti diye saçma lan buda ayni şey işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Khelben said: bu arada bu haber 2004 yılının haberiymiş lol. http://www.aksam.com.tr/arsiv/aksam/2004/07/04/gundem/gundem8.html ahaue çoçuk 4yaşına gelmiş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 sakanin tadi kacmistir artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 konu hit almaya devam ediyor kaç gündür uplanıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 O kızın evini zenciler bassın... Basanlar anası ve babası ile de konuşsun arada diye derin derin düşünüyorum... peki sonuç nedir??? çocuk yedi mi on yıl, yemedi mi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar