Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Arkadaşımla şakalaşırken hamile kaldım."

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

brezilyalılar çok şakacı,italyanlar çok ciddi , ispanyollar çok gevşek , fransızlar çok kaprisli , iranlılar çok radikal , almanlar çok hovarda , japonlar çok uyanık ; bi de çinli başak burcu düşünemiyorum.

yeni asya gazetesi magazin servisinden güncel sosyolojik olayları dinlediniz.

ayşe arman'ı da sevmiyorum .
Sosyal ağlarda paylaş

ilk sayfayı okudum sadece de ceza kanununda en uyuz olduğum durumlardan birisi bu..
Bir liseli çift ilişkiye giriyor.ikisi de -18 olsun.çocuk hapse giriyor.kızın rızasıyla olmuş olsa bile tecavüz sayılıyor çünkü kız reşit değil ve rıza kavramının olmadığı belirtiliyor.e erkek de -18 ki kızlar erkekten önce ergenliğe girer gelişir falan malum.ama yok.kızlar da aileden korkusuna hep ortaya çıkınca bu işler valla zorla oldu =/ diyor zaten, o da üstüne tuz biber..
çocuğa geçmiş olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:
ilk sayfayı okudum sadece de ceza kanununda en uyuz olduğum durumlardan birisi bu..
Bir liseli çift ilişkiye giriyor.ikisi de -18 olsun.çocuk hapse giriyor.kızın rızasıyla olmuş olsa bile tecavüz sayılıyor çünkü kız reşit değil ve rıza kavramının olmadığı belirtiliyor.e erkek de -18 ki kızlar erkekten önce ergenliğe girer gelişir falan malum.ama yok.kızlar da aileden korkusuna hep ortaya çıkınca bu işler valla zorla oldu =/ diyor zaten, o da üstüne tuz biber..
çocuğa geçmiş olsun.

oha 18- kızla yapınca tecavüzmü oluyor?
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:
çocuğa geçmiş olsun.

Şikayete bağlı bir suç olduğu için doğrudan cinsel saldırıya gidiliyor bu noktada (iş seks kısmına geldiyse tabi, gelmediyse cinsel istismara gidilir). Sadece erkeğin yargılanma sebebi de pozitif ayrımcılık sadece, dişileri koruyor kanun daha bir zayıf olduklarından ki Türkiye'nin ailevi yapısı da bunu gerektiriyor. Kaldı ki tersi durum pek görülmez buralarda malum ^^

Şikayet edilmedikçe zaten ortada problem yok, şikayet yoksa rıza vardır çünkü. En azından hukuken böyle kabul edilir =P.

Kafam yerinde olmadığından saçmalamış olabilirim ama yatakta jailbait hatun bekliyorsa ama şikayetçi değilse ürkmeyin, bişey olmaz. Ama babası şikayet ederse batarsınız (kısacası).
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...