LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Bilgisayar oyunlari bolumunde var ama oyun FPS oldugu icin burda actim. Oyun beklenen oyunlar listesinde ust siralarda. Ve bugun Pre-Order'a acilmis. %10 indirimle $44.95!! Ben max 30 dolar olur saniyordum, yuh dedim direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 indirimle bile çok pahalı hakkaten ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 büyük geliyo yani, keşkeee... ne zaman çıkıyomuş, çıksa da "paramızla" indirsek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 güzel oyun. ucuzlayınca alırız. son çıkan video http://www.shacknews.com/onearticle.x/55367 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 50 dolari KESINLIKLE hak etmeyen bir oyun L4D. Cildirmis olmalilar. Ne single-player var ne bisey. 2 oyun modu icin hayvan para istiyorlar. Hemen steam powered'a mesaj birakicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Steampowered'da eski account'um yok olmus, yenisini actim ama ne new thread acabiliyorum, nede cevap atabiliyorum. Bu nedir ya? Delirdim birden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 İlk etapta bekledikleri satışı yapamayınca ucuzlatırlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Adamlar bildigin ucreti zorlamaya calisiyor. Amaclari eger bu ucrete satarsa oyun, onumuzde cikaracaklari CS2 gibi oyunlarida ayni fiyattan kakalamaya calisacak. Crysis Warhead gibi bir, Orange Box falan bundan ucuza satilirken nasil bu fiyati dusunduler aklim hayalim almiyor, resmen aptal yerine koymaktir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Steam forumlarinda millet "45$ normal bir ucret, nesini begenmedin?" seklinde takiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 O zaman daha cok oper valve bunlari, mustahak valla. 10 senelik q3 e 19 dolar diye laf ediyordum, sirf carmack hatrina neyse alirim diyordum ama bu fiyatlarla alan varsa niye indirsin adamlar. yapcak bisey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 single/multi karşılaştırması var, tf2 ile karşılaştırmayın aynı oyun değil argümanları da. ben de anlamadım şahsen nasıl normal fiyat diyebildiklerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Adamlar cikip "gunumuzde standart oyun fiyati 50$'dir, bence gayet normal" diyor deliriyorum. Bende "gunumuzde standart oyunlar belirli saatlik singleplayer oyunun yani sira multi-player'da onerirler" diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 bence valve hl ve hl2 dışında "tam" bir oyun çıkartamadı yıllardır. eleştiren olacak belki şimdi ama tf2 bile mod bence parayla satılsa da, modun devam oyunu zaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Zaten Valve'nin HL serisi disinda oyunu yok denebilir, diger butun oyunlari mod ve onlarida mod yapimcilarini kadroya katarak yapti falan. Ya simdi konuyu seye getirdim ben steam forumlarinda. COD4 gibi bir oyun ile L4D es degermidir diye sordum. Ikiside ayni fiyat, COD4'un EPIC sayilabilecek bir singleplayer'i var, multiplayerin'da da level, perk sistemi var falan filan. COD5 geliyor onda da co-op falan var. GRAW2'den bahsetmisler, singleplayer dahil bir suru online modu var falan filan. Bu oyunlarda 50$ falan. Esit mi kardesim simdi L4D? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 sistem gereksinimleri açıklanmış. İşlemci: 3.0 GHz P4, Dual Core 2.0 veya AMD64X2 RAM: 1 GB (Vista için 2 GB) Disk Alanı: En az 7,5 GB Ekran Kartı: Nvidia 6600 ya da ATI 9600 ve üstü benim PC kaldırıyor oh lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 valve o kadar para istiyorsa vardır bi bildiği. güzel olacağa benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Amerika'da metrolarda, sokaklarda boy boy posterler, reklamlar falan varmis. Parayi buna harciyorlar sanirim. Nedir bu oyunun bu kadar pazarlaticak kalitesi goremiyorum, anlayamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Thats Marketing you know =) IPhone u nası sattılar bütün dünyaya? IPhone da 1.200 YTL lik peşin fiyatını haketmeyen bir telefon mesela... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 off-topic: 1.200 ytl'lik pesin fiyatini hak etmiyorda Nokia'nin dandik otesi N serisi telefonlar o fiyattan basliyor. Konuya donersek COD5'i karsilastiricam steam forumlarinda L4D ile. O kadar oyun modu var, Single-player hikaye modu, co-op modu, multi mod'u, zombie modu, perkler, death cardlar, bonuslar... L4D bu oyunla ayni fiyat olamaz kardesim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 L4D bir zombi modu yapıp diğer modları ezebilir sonuçta iki oyun da çıkmamış(herhalde pek emin değilim :P) karşılaştırma yapmak mantıklı değil. Oyunun konsepti basit bu nedenle oyunun gameplayinin vereceği hazı oynamadan bilemezsin.(Tekdüzelikten sıkan bir oyun olabilir veya CS gibi bir efsane[csyi pek sevmem aslında] olabilir.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Abi iki topicte de oyunla ilgili adam gibi bir bilgi verilmemiş. Bir yerlerde okumuştum da çok detaylı değildi, araştırmaya da üşendim açıkçası CoD 4 varken, CoD 5 bangır bangır geliyorken Left 4 Dead benim gözümde pek parlayamadı ama yine de bilgili biri biraz bilgi paylaşsa güzel olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 COD dediğiniz Call of Duty mi? Eğer öyleyse neden elmayla armutu kıyaslıyosunuz ki? Birisi zombie/insan mücadelesi gerilim oyunu, diğeri savaş simülasyonu.. ikisi de FPS diye bu kadar hunhar olmayın ya. L4D ye bu kadar para istediklerine göre güzel bi atmosferi olacak demektir. Ekran başında tırsa tırsa zombie beklicez gibime geliyor, eğer o atmosferi güzel kurarlarsa hakeder o parayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Ben oyun tipine gore degil fiyat seviyesine gore karsilastirdim. Ayni fiyata 2 oyun var. Birinde bir suru oyun modu var, digerinde 6-10 map'i olan multiplayer oyun. Ayni fiyat seviyesinde olunca karsilastiriyorsun. Ayrica COD'da da Zombie survival var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 leoneo5 said: COD dediğiniz Call of Duty mi? Eğer öyleyse neden elmayla armutu kıyaslıyosunuz ki? Birisi zombie/insan mücadelesi gerilim oyunu, diğeri savaş simülasyonu.. ikisi de FPS diye bu kadar hunhar olmayın ya. L4D ye bu kadar para istediklerine göre güzel bi atmosferi olacak demektir. Ekran başında tırsa tırsa zombie beklicez gibime geliyor, eğer o atmosferi güzel kurarlarsa hakeder o parayı. cod gayet arcade bi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Bana göre arcade oyun 3-5 jeton atıp bitirdiğin oyundur. Bizim zamanımızda arcade öyleydi. CoD'de 5 jetonda 55 level yapan varsa tamam arcade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar