Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Left 4 Dead

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

Adamlar bildigin ucreti zorlamaya calisiyor. Amaclari eger bu ucrete satarsa oyun, onumuzde cikaracaklari CS2 gibi oyunlarida ayni fiyattan kakalamaya calisacak.

Crysis Warhead gibi bir, Orange Box falan bundan ucuza satilirken nasil bu fiyati dusunduler aklim hayalim almiyor, resmen aptal yerine koymaktir bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten Valve'nin HL serisi disinda oyunu yok denebilir, diger butun oyunlari mod ve onlarida mod yapimcilarini kadroya katarak yapti falan.

Ya simdi konuyu seye getirdim ben steam forumlarinda. COD4 gibi bir oyun ile L4D es degermidir diye sordum. Ikiside ayni fiyat, COD4'un EPIC sayilabilecek bir singleplayer'i var, multiplayerin'da da level, perk sistemi var falan filan.

COD5 geliyor onda da co-op falan var.
GRAW2'den bahsetmisler, singleplayer dahil bir suru online modu var falan filan.

Bu oyunlarda 50$ falan. Esit mi kardesim simdi L4D?
Sosyal ağlarda paylaş

off-topic:

1.200 ytl'lik pesin fiyatini hak etmiyorda Nokia'nin dandik otesi N serisi telefonlar o fiyattan basliyor.

Konuya donersek COD5'i karsilastiricam steam forumlarinda L4D ile. O kadar oyun modu var, Single-player hikaye modu, co-op modu, multi mod'u, zombie modu, perkler, death cardlar, bonuslar...

L4D bu oyunla ayni fiyat olamaz kardesim.
Sosyal ağlarda paylaş

L4D bir zombi modu yapıp diğer modları ezebilir sonuçta iki oyun da çıkmamış(herhalde pek emin değilim :P) karşılaştırma yapmak mantıklı değil.
Oyunun konsepti basit bu nedenle oyunun gameplayinin vereceği hazı oynamadan bilemezsin.(Tekdüzelikten sıkan bir oyun olabilir veya CS gibi bir efsane[csyi pek sevmem aslında] olabilir.)
Sosyal ağlarda paylaş

Abi iki topicte de oyunla ilgili adam gibi bir bilgi verilmemiş. Bir yerlerde okumuştum da çok detaylı değildi, araştırmaya da üşendim açıkçası CoD 4 varken, CoD 5 bangır bangır geliyorken Left 4 Dead benim gözümde pek parlayamadı ama yine de bilgili biri biraz bilgi paylaşsa güzel olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

COD dediğiniz Call of Duty mi?

Eğer öyleyse neden elmayla armutu kıyaslıyosunuz ki? Birisi zombie/insan mücadelesi gerilim oyunu, diğeri savaş simülasyonu..

ikisi de FPS diye bu kadar hunhar olmayın ya.

L4D ye bu kadar para istediklerine göre güzel bi atmosferi olacak demektir. Ekran başında tırsa tırsa zombie beklicez gibime geliyor, eğer o atmosferi güzel kurarlarsa hakeder o parayı.
Sosyal ağlarda paylaş

leoneo5 said:
COD dediğiniz Call of Duty mi?

Eğer öyleyse neden elmayla armutu kıyaslıyosunuz ki? Birisi zombie/insan mücadelesi gerilim oyunu, diğeri savaş simülasyonu..

ikisi de FPS diye bu kadar hunhar olmayın ya.

L4D ye bu kadar para istediklerine göre güzel bi atmosferi olacak demektir. Ekran başında tırsa tırsa zombie beklicez gibime geliyor, eğer o atmosferi güzel kurarlarsa hakeder o parayı.

cod gayet arcade bi oyun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...