Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Hurriyet'in ise yaramaz fotohaberlerinden arada sirada guzel seyler cikabiliyor: http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?cid=16741&p=1&rid=2368 Sag kalmamis neredeyse ya, bi kotu oldu icim vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Ali bile koca adam olmuş evlenmiş ya :( En çok Yaman Okay ve Mehmet Akan'a üzüldüm, dizide hastası olduğum oyunculardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Zerre sevmezdim bu Bizimkiler'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 vay be. aile bir araya getirirdi bu dizi ya. gidenler huzur içinde yatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Halil Pazarlama ölmüş ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 böyle yumuşak yumuşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 bende hiç sevmiyodum ama izlicek başka şey olmadığı için izliyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Şimdiki biçok diziden iyiydi genede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 of bakınca bir garip oldum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Bu diziyle büyüdük arkadaş bi acayip oldum.Çoğunun ölümünden haberimiz bile olmamış.Vefasız toplumuz vesselam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 "benim adım cemil" hehe çok severdim be. bizim ordaki apartmanda çekerlerdi. paso gider izlerdim çekimleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Yılların dizisiydi be. Bir yalan rüzgarı, bir de bu bizim evde daima izlenirdi. Yalan rüzgarından nefret ederdim ama bizimkiler güzeldi, izlettiriyordu kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Savaş Dinçer yazmışlar, kınadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 resim süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Kağtil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 "ne o öyle got got got" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 ABI HALIL PAZARLAMA OLMUS YA. of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 "aman efendim kimler gelmiş" deyip laf yiyince içeri kaçması sabri'nin, katil'in habire çöp kovalarını devirmesi arabayla. süper diziydi ama erdal özyağcılar ayrıldıktan sonra albenisi kaybolmuştu benim için. huzur içinde uyusun vefat edenler. ha bir de.. DUMKOF! DAVUT NAYN! BÖYLE ŞEYLER SÖYLEME ÇOCUĞA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 kirarim boynuzunu deyyus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 iblis olcak o =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 buuyruuuuuuuuun benim adıımm cemill ahhhh ahhh bi garip hissettim kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Papağan noldu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Asteroth said: Zerre sevmezdim bu Bizimkiler'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 üşenmeyip de sevmediğinizi belirtmeye yazıosunuz ya buraya takdir ediyorum. akşamları misafir de gelse , misafirliğe de gitseniz lank diye herkes kitlenip izlerdi diziyi way anasını ya cemil e üzüldüm çok =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar