nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 kış günlüğü mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 http://www.evekitap.com/kar_118 baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 kesinlikle tavsiye ederim, insanlık tarihinin son 13000 yılını anlatıyor, pulitzer ödüllü medeniyetler, savaşlar, din Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 belgeseli olan şey değil mi bu ? izlemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seyduna Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 İstanbul'da Fransızca kitap satan bir yer var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 cempostaci said: belgeseli olan şey değil mi bu ? izlemiştim. belgeseli çok tırt abi kitabın yanında. bu da, tüfek mikrop çelik'in ekonomi eksenli olanı, daron abimiz yazmış valla. http://futureofbusinessblog.com/wp-content/uploads/2013/05/Why-Nations-Fail.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 disappearing spoon bayağı okunası bir kitap olmuş. Periyodik tablodaki tüm elementlerle ilgili hikayeler var içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 "nutella yerim" said: kesinlikle tavsiye ederim, insanlık tarihinin son 13000 yılını anlatıyor, pulitzer ödüllü medeniyetler, savaşlar, din Şu kitabın Türkiye'de basımı durdurulmuş.Bi türlü bulamadım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 eski kitapçılar veya okul kütübanende vardır kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Tremour77 said: "nutella yerim" said: kesinlikle tavsiye ederim, insanlık tarihinin son 13000 yılını anlatıyor, pulitzer ödüllü medeniyetler, savaşlar, din Şu kitabın Türkiye'de basımı durdurulmuş.Bi türlü bulamadım ya Bende türkçesi var. İkinci el almıştım. Bulunabilitesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 İngilizcesinin dili de çok ağır değil zaten okunabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 arkadaşlar malum yakında askerlik var, askerde bol bol şansım varsa kitap okuyayım diyorum ama şöyle kafa yoracağım kitaplar arıyorum. öneriniz var mı? bir de alıntı yaparak yazarsanız, yarına unuturum bunu yazdığımı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Sanki bir ara patide tartışılmıştı da, last.fm mantığında çalışan bir kitap sitesi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 goodreads ama dandik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 fena değil ya. yazarlar filan da takılıyor, güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Mc_Lovin said: Tremour77 said: "nutella yerim" said: kesinlikle tavsiye ederim, insanlık tarihinin son 13000 yılını anlatıyor, pulitzer ödüllü medeniyetler, savaşlar, din Şu kitabın Türkiye'de basımı durdurulmuş.Bi türlü bulamadım ya Bende türkçesi var. İkinci el almıştım. Bulunabilitesi var. şunun gibi ergun Candan'ın antik mısır sırları adlı kitap var. benzer konulara değiniyor güzel o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 hahah şunun gibi derken? biri tarihsel materyalist yöntemi kullanırken diğeri hurafelerden ibaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 isa sonrası hristiyanlığın yayılması üzerine kitap arıyorum, var mı tavsiyesi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 moncici said: goodreads ama dandik eyvallah fena değil gibi bir bakınayım yarın. bir de neokur.com diye bir site varmış bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 sanssizsansli said: Mc_Lovin said: Tremour77 said: "nutella yerim" said: kesinlikle tavsiye ederim, insanlık tarihinin son 13000 yılını anlatıyor, pulitzer ödüllü medeniyetler, savaşlar, din Şu kitabın Türkiye'de basımı durdurulmuş.Bi türlü bulamadım ya Bende türkçesi var. İkinci el almıştım. Bulunabilitesi var. şunun gibi ergun Candan'ın antik mısır sırları adlı kitap var. benzer konulara değiniyor güzel o da. tübitak yayınları çıkartmıyor muydu bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Türkçesinin adı ne olarak geçiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Tubitak çıkartıyor, karton kapaklısı falan da var. Tüfek, Mikrop ve Çelik kitabın ismi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 oha lan türkçe si varsa bende istiyorum o kitabı online sitelerde hep tükenmiş.nerden bulabiliriz acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar