eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 kız tuvaletinden konu açılmasın lütfen... iğreniom ordan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 FromTheHell said: bende kola içince de oluyo bu işeme olayı. ama aşırı değil galiba. 2.5litre kola içersem bi oturuşta mesela, hepsi bitene kadar 4 kere falan gidiyorum işemeye. Oha miğden delinir be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Masticore said: FromTheHell said: bende kola içince de oluyo bu işeme olayı. ama aşırı değil galiba. 2.5litre kola içersem bi oturuşta mesela, hepsi bitene kadar 4 kere falan gidiyorum işemeye. Oha miğden delinir be aynen abi bazen bendede oluo bi oturuşta 2.5 litre bitiyo.sonra lavabo oda arası gidip geliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 kız tuvaletleri sux önceden kızların tuvaletleri temiz sanardım görünce bizimkilerin değerini anladım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Masticore şu anda festival heveslerimin yok olması durumuna imza attı kutluyoruz onu =) Gençliğim gitti saçım ağardı bi anda cemil gibi. Not= Yatılı okullarda kızlar tuvaletleri her zaman daha pistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 bir kaç farklı seebi olabilir. prostat büyümesi olabilir. döl yolunda tıkanma olabilir. sidik torbası normalden küçük boyutlarda olabilir. bende de var böyle birşey. içtiğim şeyi hemen çıkartmam gerekiyor. uzun yola çıkmadan önce bişey içmemeye falan dikkat ediyorum o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Bira beni de deli işetiyor valla. 3. den sonra en az 4-5 kere işiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 bira herkesi işetir,, niye herkes ben de işiyorum havasına girmiş ki? adamın sorunu başka, normalden fazla gidiyor tuvalete psikolojik de olabilir kendini şartladıysan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Öyle değil işte, bütün masada herkes bira içerken millet ilk tuvalete kalktığında ben 5. ye kalkıyorum mesela, öyle diyeyim =) Benim açımdan durum bu yani, bilekaysı bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Abi dünyanın en güzel şeyi bira içip işemek ya. Hele kafam iyiyse ben pisuvarın üst tarafa başımı dayıyorum, duvarı bir güzel temizliyorum saçlarımla. Sonra kalkıp aynada iki düzeltiyorum, tekrar masaya dönüyorum kızlar nerde kaldı diye asfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Bira içtikten sonra dönüş yolunda çiş gelmesi dışında hiç bir şikayetim olmaz kendi adıma. Yolda çiş tutmanın üstünde ben hayatımda acı çekmedim ki bana endoskopi falan yapıldı öyle diyeyim, acı nedir bilirim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 ben gece pek de işlek olmayan yolda bi yandan yürüyüp bi yandan işediğimi hatırlıyorum ahaha. pantolonu hafif indiripte yürümek zor oluyo gerçi ama denenmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 erkek olmanın dayanılmaz hafifliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 girin bir bahçeye besleyin çalıyı ağacı yahu, kim görecek o saatte gerçi pompalıya çıkabilir birisi löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 FromTheHell said: bende kola içince de oluyo bu işeme olayı. ama aşırı değil galiba. 2.5litre kola içersem bi oturuşta mesela, hepsi bitene kadar 4 kere falan gidiyorum işemeye. kola da bira ile benzer etki yapıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Ben de geç işiyorum hatta kritik noktayı kaçırınca bayağı beklemem gerekiyor ama bi arkadaşım var son aylarda saat başı işiyor durduk yerde? Neden olabilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Griswold said: Bira içtikten sonra dönüş yolunda çiş gelmesi dışında hiç bir şikayetim olmaz kendi adıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Griswold said: Bira içtikten sonra dönüş yolunda çiş gelmesi dışında hiç bir şikayetim olmaz kendi adıma. Yolda çiş tutmanın üstünde ben hayatımda acı çekmedim ki bana endoskopi falan yapıldı öyle diyeyim, acı nedir bilirim =/ ahaha ankara-bodrum en son afyonda durduk gece 2 de, sabah 7de amcamın biri hislerimize derman oldu ve bağırarak hostese mesanem patlıcak ulan kenara cekin dedi :D cok pis bi durum cidden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 bir seferinde gece en son işedikten sonra 3 bira içip yatmıştım. sabaha karşı bir ara uyandığımı hatırlıyorum ancak belli sebeplerden dolayı yataktan kalkamamıştım. o sabah yarım saat işemiştim sanırım, mükemmeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 şöyle mantığı bak. rakı vücuda yarar. işeyerek fazla bişe atmazsın. bira saçma bişey vücud istemıo atıo. rakı getır bana dıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Normal bir sorun gibime gelmedi ya. Bir doktorla konuşsan iyi olur bence(ilk mesaja göre yorum yapacak olursak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 O OLUYO ÖYLE BANADA OLUYO KARDEŞİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ben de bi litre içecekde 3 kere falan tualete gidiyorum. su kaybından ölmekden korkuyorum, işerken :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Bu olay psikolojik bence. bi ara bende de vardı. daha ilk birada 2-3 defa tuvalete giderdim. ama simdi 1 birada 1 veya 2 birada 1 defa filan gittiğim oluyor. ve herhangi bir şey yapmadım azaltmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 bira işetir sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar