axedice Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Abi annesi hayat kadını, babası ise onun taciri olan bi çocuk sence boğaziçinde doktoralı güzel biri çıkabilir mi? Akıl var izan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 dragon age e de çok tırt olcak mal bioware allah belanı versin bu reklamlar ne diyorduk, son bikaç senenin en iyi rpgsi çıktı ha diyebilirsin biri mmo diğeri sp rpg, ama benim bioware e güvenim tazelendi dao ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 son bıka senenın en ıyı rpgsı cunku son bıkac senede batıdan rpg cıkımıyo. bu oyunun ölümüde carebear pve olmıyacağını ıdda etmek bile komik olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 @cuce peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Hmm o zaman dur benzetmem hatalı olmuş. Annesi hayat kadını, babası onun taciri olan çocuk kedi olarak doğar mı? Miyav der mi? Bence demez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 saçma bi benzetme olmamışmı? bu oyunun annesi kim ki hayat kadını? babası kim ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 karagoz bunu ben soylemıyorumki, yapımcılar soyluyo zaten. benım screenshotlardan cıkarttığım bi yargı değil bu, bizzat yapımcıların soyledikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 yunusemre said: Hala mmo kısmını heyecanla bekliorum oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 yalnız benzetmeler rezalet. bu kadar basit mantık kurulur mu ya lucasarts paracı bioware bilmemneci diye çocukları böyle olacak falan komik yani :) Bir dizin bakalım Lucas'ın en iyi oyunlarını, Bioware'in en iyi oyunlarını alt alta. Alayına gider :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Bir de o firmaların elinden çıkan MMO'ları dizelim hemen ardından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Oh wait... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Sıkmayın canınızı ya blizzard bana sandbox sci-fi çıkarak gibi geliyor =P http://kotaku.com/5415767/blizzard-dont-copy-world-of-warcraft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Biz daha önce konuştuk birkaç kişiyle. Mmo tarihinde çığır açacak sıradaki oyun, yine bliz den gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Sylian said: Sıkmayın canınızı ya blizzard bana sandbox sci-fi çıkarak gibi geliyor =P http://kotaku.com/5415767/blizzard-dont-copy-world-of-warcraft ama orda adam City of heroes u örnek vermiş e nazından doğru bi yolda adım atmış tadında. hani farklı bi contextde bi mmorpg olarak. Fakat o da kesmio, mekan falan önemli değil geçtiği yer. Gameplayin farklı olması gerekio, istersen sci-fi olsun istersen prehistoric zaman olsun yine oyun sistemini quest yap quest yap level atla, ability al daha çok quest yap sonra belli levelda ve belli zonelarda pvp yap eğlencesine, sonra tekrar quest yap modunda yaparlarsa yine aynı başarıszlığı gösterio. tamamen gameplayin farklı olması gerkeio insanlara yeni bi tat katması için. bunu da küçük firmalar denio işte kendi çaplarında. Darkfall olsun Mortal Online olsun işte Eve Online var onlardan önce vs. Onlar da bi yere kadar yapabilio yani oyunu tahminen kafalarında çok efsane projeler olsa da coderları çalıştırdıkları insanlar vs el vermio yani. 20 kişiyle oturup o oyunu design edemiolar. onlar da yarı yolda fail oluolar. ve biz yine geri dönüoruz Wowa. Parası olan şirketler de gidip wowu kopyaliolar. o zaten baştan fail oluo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 dreagloth said: Biz daha önce konuştuk birkaç kişiyle. Mmo tarihinde çığır açacak sıradaki oyun, yine bliz den gelir. tamamen katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Xaenin said: Bir de o firmaların elinden çıkan MMO'ları dizelim hemen ardından. iki firma... biri rpgde usta, diğeri satışta. satış firması aynı zamanda diğer firmalarada sahip. bir nevi UO'yu yapan, dark age of camelot'uyapan, warhammer online'ı yapan bir firmaya sahip... bilmiorum diğer haberleri okudunmu, mythic'den tecrübeli adamlar bioware e geçtiler. Bu oyunun iyi olmasını istiolarda o yüzden. hala bana göre benzetmen yanlış. ha ben demiorum ki oyun muhteşem olcak. oyunun nası olcaını çıktıktan sonra görecez. şimdi ise sadece hayal etmek var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 o değilde iyiki nge ve cu çıktı. bunlar sayesinde badem gözlü sayılır oldu swg. bunlar olmadan sanki süper oyundu hehe. ulan swg cidden fail bir mmorpg idi. muazzam potansiyeli vardı ama bitikti bunu kabul etmek lazım. o yüzden yeni oyun swg gibi olsun demeyin ihanet etmeyin şimdiden swtor a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 çığır açmasın old republic, oynancak kadar güzel olsun "mmo" açılarından yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 eregorn2 said: Xaenin said: Bir de o firmaların elinden çıkan MMO'ları dizelim hemen ardından. iki firma... biri rpgde usta, diğeri satışta. satış firması aynı zamanda diğer firmalarada sahip. bir nevi UO'yu yapan, dark age of camelot'uyapan, warhammer online'ı yapan bir firmaya sahip... bilmiorum diğer haberleri okudunmu, mythic'den tecrübeli adamlar bioware e geçtiler. Bu oyunun iyi olmasını istiolarda o yüzden. hala bana göre benzetmen yanlış. ha ben demiorum ki oyun muhteşem olcak. oyunun nası olcaını çıktıktan sonra görecez. şimdi ise sadece hayal etmek var... Ben kötü olacak demiyorum zaten. Massive olmayacak diye düşünüyorum. Blizzard evet pazarlamasını falan iyi beceren bir firma olduğu için söylüyorum bunu, çünkü piyasanın çoğu carebearlardan oluşuyor, onlar da satış yapabilmek için buna yönelik davranıyorlar. 5 kişi grup kurup kotor bitirir gibi oynayacağız işte bariz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 hehe ben kotor oynarken hep hayal etmiştim şu yanımda partidekilerde player olsa ne güzel olur die, walla ona da razıyım :) da level cap'e ulaştığımızda yapabileceklerimiz neler olcak acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 mani said: ulan swg cidden fail bir mmorpg idi. Sen layığıyla oynayamamışsın oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 +1 swg ye laf yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 mani said: o değilde iyiki nge ve cu çıktı. bunlar sayesinde badem gözlü sayılır oldu swg. bunlar olmadan sanki süper oyundu hehe. ulan swg cidden fail bir mmorpg idi. muazzam potansiyeli vardı ama bitikti bunu kabul etmek lazım. o yüzden yeni oyun swg gibi olsun demeyin ihanet etmeyin şimdiden swtor a. bence asıl senin bu commentin fail olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 mani said: o değilde iyiki nge ve cu çıktı. bunlar sayesinde badem gözlü . . a. yahu birader.. swg deki bug lar tamam fail olabilir ama swg nin üstüne tanımam. hemene hepsinden oynadım. eve. guidl wars. wow vs. vs. swg üstüne tanımam. aradığın herşey var.. burada anlatmak yazmakla bitmez... 36 yaşıma kadar oyun oynadım hala oynarım. soe sadece batırdı oyunu bile bile. bunu kadar geliştirilebilcek potansiyel oyun olamazdı... işte belki de senin demek istediğin de buydu. housing sistemi professionlar ve craftı ı demek istiyorsun emimin... hatalar var ama asla ama asla fail bir oyun değildi.... gel görki şimdi içler acısı.. Gel görki beni swg neyledi :( (aklıma gelmişken rp si swg kadar iyi oyun yok. olamaz.. şimdi bile swg-emu da beni train edenin önünde diz çöküp "Thank you my master !" diyebiliyorum :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 mani said: bunlar olmadan sanki süper oyundu hehe. ulan swg cidden fail bir mmorpg idi. çok ziyan bir post olmuş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar