Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

özcaine

Öne çıkan mesajlar

Sylian said:

Sıkmayın canınızı ya blizzard bana sandbox sci-fi çıkarak gibi geliyor =P

http://kotaku.com/5415767/blizzard-dont-copy-world-of-warcraft

ama orda adam City of heroes u örnek vermiş e nazından doğru bi yolda adım atmış tadında. hani farklı bi contextde bi mmorpg olarak. Fakat o da kesmio, mekan falan önemli değil geçtiği yer. Gameplayin farklı olması gerekio, istersen sci-fi olsun istersen prehistoric zaman olsun yine oyun sistemini quest yap quest yap level atla, ability al daha çok quest yap sonra belli levelda ve belli zonelarda pvp yap eğlencesine, sonra tekrar quest yap modunda yaparlarsa yine aynı başarıszlığı gösterio.

tamamen gameplayin farklı olması gerkeio insanlara yeni bi tat katması için. bunu da küçük firmalar denio işte kendi çaplarında. Darkfall olsun Mortal Online olsun işte Eve Online var onlardan önce vs. Onlar da bi yere kadar yapabilio yani oyunu tahminen kafalarında çok efsane projeler olsa da coderları çalıştırdıkları insanlar vs el vermio yani. 20 kişiyle oturup o oyunu design edemiolar. onlar da yarı yolda fail oluolar. ve biz yine geri dönüoruz Wowa. Parası olan şirketler de gidip wowu kopyaliolar. o zaten baştan fail oluo.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

Bir de o firmaların elinden çıkan MMO'ları dizelim hemen ardından.

iki firma... biri rpgde usta, diğeri satışta. satış firması aynı zamanda diğer firmalarada sahip. bir nevi UO'yu yapan, dark age of camelot'uyapan, warhammer online'ı yapan bir firmaya sahip... bilmiorum diğer haberleri okudunmu, mythic'den tecrübeli adamlar bioware e geçtiler. Bu oyunun iyi olmasını istiolarda o yüzden. hala bana göre benzetmen yanlış. ha ben demiorum ki oyun muhteşem olcak. oyunun nası olcaını çıktıktan sonra görecez. şimdi ise sadece hayal etmek var...
Sosyal ağlarda paylaş

o değilde iyiki nge ve cu çıktı. bunlar sayesinde badem gözlü sayılır oldu swg. bunlar olmadan sanki süper oyundu hehe. ulan swg cidden fail bir mmorpg idi. muazzam potansiyeli vardı ama bitikti bunu kabul etmek lazım. o yüzden yeni oyun swg gibi olsun demeyin ihanet etmeyin şimdiden swtor a.
Sosyal ağlarda paylaş

eregorn2 said:

Xaenin said:

Bir de o firmaların elinden çıkan MMO'ları dizelim hemen ardından.

iki firma... biri rpgde usta, diğeri satışta. satış firması aynı zamanda diğer firmalarada sahip. bir nevi UO'yu yapan, dark age of camelot'uyapan, warhammer online'ı yapan bir firmaya sahip... bilmiorum diğer haberleri okudunmu, mythic'den tecrübeli adamlar bioware e geçtiler. Bu oyunun iyi olmasını istiolarda o yüzden. hala bana göre benzetmen yanlış. ha ben demiorum ki oyun muhteşem olcak. oyunun nası olcaını çıktıktan sonra görecez. şimdi ise sadece hayal etmek var...

Ben kötü olacak demiyorum zaten. Massive olmayacak diye düşünüyorum. Blizzard evet pazarlamasını falan iyi beceren bir firma olduğu için söylüyorum bunu, çünkü piyasanın çoğu carebearlardan oluşuyor, onlar da satış yapabilmek için buna yönelik davranıyorlar. 5 kişi grup kurup kotor bitirir gibi oynayacağız işte bariz bence.
Sosyal ağlarda paylaş

mani said:

o değilde iyiki nge ve cu çıktı. bunlar sayesinde badem gözlü sayılır oldu swg. bunlar olmadan sanki süper oyundu hehe. ulan swg cidden fail bir mmorpg idi. muazzam potansiyeli vardı ama bitikti bunu kabul etmek lazım. o yüzden yeni oyun swg gibi olsun demeyin ihanet etmeyin şimdiden swtor a.

bence asıl senin bu commentin fail olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

mani said:

o değilde iyiki nge ve cu çıktı. bunlar sayesinde badem gözlü .
.
a.

yahu birader.. swg deki bug lar tamam fail olabilir ama swg nin üstüne tanımam. hemene hepsinden oynadım. eve. guidl wars. wow vs. vs.

swg üstüne tanımam. aradığın herşey var.. burada anlatmak yazmakla bitmez... 36 yaşıma kadar oyun oynadım hala oynarım. soe sadece batırdı oyunu bile bile. bunu kadar geliştirilebilcek potansiyel oyun olamazdı... işte belki de senin demek istediğin de buydu. housing sistemi professionlar ve craftı ı demek istiyorsun emimin... hatalar var ama asla ama asla fail bir oyun değildi.... gel görki şimdi içler acısı.. Gel görki beni swg neyledi :(

(aklıma gelmişken rp si swg kadar iyi oyun yok. olamaz.. şimdi bile swg-emu da beni train edenin önünde diz çöküp "Thank you my master !" diyebiliyorum :D )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...