Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şu videoları 2006-2007'de izleseydim tamam derdim de, 2011'in ortasında bu kadar olağan olması beni gerçekten şaşırtıyor herhalde WoW gibi onlarda "herkesin makinesinde çalışsın" mantığı ile yapmışlar.
Mesaj tarihi:
2011 yılında hala karakter mobilitysini yapamıyorlar ya çok canım sıkılıyor. 2004 yapımı wowda bile çok çok daha iyi o olay, yürüme durma falan animasyonlarından bahsediyorum.. arkadaş bu kadar mı dandik olur ya? 8bitte maryo oynarmış gibi karakterler hareket ediyor. yürüme ve durma sanki birer frameden oluşuyor. robot gibi hareket ediyo karakterler.
Mesaj tarihi:
evet
trailerlar falan güzelde şu son tatooine videosu en iyisiydi bence sonunda gördük doğru düzgün olayı. baya iyi bence. öyle devrimsel yenilikler yok oyunda ama bu hikaye olayı vs bol bol alt karakter açtırır ve oynatır oyun kendini. güzel bi pvpde olsa tamam işte daha ne. mesela republic karateri 50ledikten sonra end game vs yaptıktan sonra hop empire açıp yep yeni bi oyun gibi oynayabiliriz tamamen farklı questlerle.
Mesaj tarihi:
said:
-You can only kill companions that are a part of your main story arc.
-When you try to push an enemy off a cliff if the enemy isn't weak enough they will not be pushed off(In regards to PVE, it is a finishing move in PVE so they have to be a little weak, the way it sounded this isn't confirmed either way and there are some questions to looting the mob and what not).
-Mouseover casting is something that may be in, or being worked on(I had to ask, I might be healing!)
-You have affection points for your companions, Even if their personality disagrees with yours if you agree on certain things they will still like you. With that said each companion has a different personality, not so much light or dark side. The example given was Vette will feel bad if you torture the unfortunate but finds it funny when you pick on powerful/rich people.
-The writing for the launch version of the game(Story wise) is completely done. DE works as a jack of all trades helping everyone try to finish their stuff.
-This game is the biggest Star wars project ever made, what they say is canon IS canon!!!
-Like in KOTOR if your companion disagrees with your actions they can call you out for it causing some tension
-Drew Karpyshyn is working on the project, part time(Great news for everyone, even if you do not know it!)

We had some good laughs talking about companions and DE made sure to reiterate that you will not be able to kill a companion on accident, it will take like 3 conversation decisions in a row of "I am going to kill you" "No seriously I am going to kill you" "okay you are dead buddy"

yazma işi bittiyse şu an sanırım raidleri flashpointleri ve pvp işlerini yapıyorlardır sora tekrar bi grafik polishine girerler tahminen, animasynolar grafikelr tepkli alıyor çünkü
Mesaj tarihi:
Yapımcı firmalar artık PVP yi takmıyorlar. 2 arena atıyorlar tamam. End-game e daha çok önem veriyorlar. PVP isteyen kitleyi de kaybetmemek için onları tatmin edecek düzeyde "yaptık, yapıyoruz" diyip ufaktan uğraşıyorlar. PVP'si çok iyi olacak bir oyun beklemeyin artık...

Ayrıca hangi videoya baksam herkeste aynı araç var...
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

http://www.youtube.com/watch?v=Ct02ojevvys

tattoine dragon age 1 haritası kadar büyükmüş

bir an dragon age 2 diye okudum, tırstım. 65 saat gameplay, toplam mekan sayısı 10. ımmmmgh.
  • Yeni Oluştur...