Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Acaba WoW daki gibi çıkış tarihine denk gelen Türkiye de satış olur mu ? Öyle almayı düşünüyorum. Pre-Order da sıkıntı olmayacak şekilde güvenli bir yerden almalı. Şimdi Sendit de pre order i va. Ama önümüzdeki ay çıkıyor gibi yazmış. Ne kadar güvenilir sizce ?
Mesaj tarihi:
Eminim Oyun çıkmasından önce olur. Bir çok konu da açıklanmış durumda şu an. Holocron da bir kutucuk var soru işaretli. Sanırım o çıktığında veya açıklandığında oyun çıkış tarihi verilmesi an meselesi olur.
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

ciksin tutsun, 3-4 ay sonra acin en iyisi, war, conan, rift durum ortada. hem bolumu acilinca beklentimi ne artiyor kendi kendimizi sogutuyoruz oyunlardan :)

yauw açılsın ellerine mi yapışcak aa, kapanır sora olmadı ^^
Mesaj tarihi:
hemen bölüm açılması, pek olmuyor, çok fazla ölü bölümümüz var. Oyun çıkınca zaten sövende sevende alacak :), şöyle 2-3 hafta bekleyip bölümü açarsak 2. gün swtor patladımı başlıklarından kurtuluruz.
Mesaj tarihi:
Görevlerde kullandığın cümlelere göre kişiliğinin değişmesi,sw evren,azda güzel pvp(olursa),daha ne olsun.
Ben grafik manyağı bir adamdım zamanında.Conandaki saçmalılıkların sonrasında war'la buluşana kadar.Tek isteğim var combatın durağan değilde hareketli olması.Rakibe arkadan vuruşların daha fazla dmg vermesi,yada kılıç darbelerinden kaçabilmek gibi.Yok eğer yüz yüze durupta cıv cıv diye mavzer kullanacaksak BENİM için baştan faildir.
  • Yeni Oluştur...