maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Acaba WoW daki gibi çıkış tarihine denk gelen Türkiye de satış olur mu ? Öyle almayı düşünüyorum. Pre-Order da sıkıntı olmayacak şekilde güvenli bir yerden almalı. Şimdi Sendit de pre order i va. Ama önümüzdeki ay çıkıyor gibi yazmış. Ne kadar güvenilir sizce ?
Snake Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 şu konu ne zaman uplansa "acaba güzel bi haber mi var bana oyunu sevdircek türden" diye giriyorum ama hep hayal kırıklığı yaşıyorum.
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Ne zaman ayrı swtor-mmo bölümü açılacak.? Open Beta veya swtor sitesinde Release date açıklandığında mı ?
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Eminim Oyun çıkmasından önce olur. Bir çok konu da açıklanmış durumda şu an. Holocron da bir kutucuk var soru işaretli. Sanırım o çıktığında veya açıklandığında oyun çıkış tarihi verilmesi an meselesi olur.
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 ciksin tutsun, 3-4 ay sonra acin en iyisi, war, conan, rift durum ortada. hem bolumu acilinca beklentimi ne artiyor kendi kendimizi sogutuyoruz oyunlardan :)
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 WAR ile Conan baya iş yaptı da, Rift gereksiz kaldı biraz :p
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 bingildak said: su son ingame class tanitimindan sonra para verecek varsa aranizda 100% fanboyluktandir, kimse kusura bakmasin. yine gördüm de ne kadar kötü bir post bu ya
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 boyle bir postu alintiliyorsan sen bir alintiboysun :P
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Kanuni said: ciksin tutsun, 3-4 ay sonra acin en iyisi, war, conan, rift durum ortada. hem bolumu acilinca beklentimi ne artiyor kendi kendimizi sogutuyoruz oyunlardan :) yauw açılsın ellerine mi yapışcak aa, kapanır sora olmadı ^^
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 hemen bölüm açılması, pek olmuyor, çok fazla ölü bölümümüz var. Oyun çıkınca zaten sövende sevende alacak :), şöyle 2-3 hafta bekleyip bölümü açarsak 2. gün swtor patladımı başlıklarından kurtuluruz.
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 aslında bölüm açılması şöyle iyi olur; açarsın başlıklar da orada olur, oyun patladı mı bölümü silersin böylece yekten kurtulmuş olursun o konulardan da :p
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 abi ne tartışçaksınız bu başlıktaki içerikten başka, nda bile kalkmadı daha oyunun çıkmasına aylar var yani
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 geçen guildimizi kurduk hadi hayırlısı eylülden önce çıksa bare
alkansas Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Görevlerde kullandığın cümlelere göre kişiliğinin değişmesi,sw evren,azda güzel pvp(olursa),daha ne olsun. Ben grafik manyağı bir adamdım zamanında.Conandaki saçmalılıkların sonrasında war'la buluşana kadar.Tek isteğim var combatın durağan değilde hareketli olması.Rakibe arkadan vuruşların daha fazla dmg vermesi,yada kılıç darbelerinden kaçabilmek gibi.Yok eğer yüz yüze durupta cıv cıv diye mavzer kullanacaksak BENİM için baştan faildir.
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 beyler hadi bu başlıkta biz hayalgücüyle oynamaya başlayalım. ışın kılıcını çektim, erkek olan geçsin karşıma.
Snake Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 mind control + uçurumdan aşağı atlatma gg.
Öne çıkan mesajlar