Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 hamsilipilav said: Kanuni said: hamsilipilav said: tamam abi hepimiz sw fanboyuyuz ama gerçekleri görmekte fayda var hayal kırıklığı yaşamamak için. her classın bi gemisi olması ne demek bi kere bunu açıklasın biri bana kac tane istemistin ki ? 1 yeter valla. Bounty Hunter gemisi Smuggler gemisi Jedi Knight gemisi bilmemne gemisi böle bişi olur mu abi sana güzel geliyor mu bu? yaparsın 20 tane gemi isteyen istediğine biner. gerçi craftda nasıl bilmiyorum allah bilir 10 level olucna questle bi gemi alıp yalandan tunnel shooter şeklinde quest yapıyoruzdur uzay dedikleri bu sanırım han solonun garajında 50 tane gemi var çünkü dimi, her gün birine biniyo anakinin tırto fighter ı bile hep aynı lol
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Adam class a göre olmasın farklı farklı olsun istediğimiz birini seçip kullanalım diyor, nesini anlamıyorsunuz bunun.
Snake Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 valla benim için önemli olan geminin içini ne kadar değiştirebilceğimiz. sims oynar gibi birçok şeyi koyabilceksek beni tatmin eder.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 ya oyun sandbox değil, ilk çıktığında da sandbox değildi, sandbox sözü de vermediler, neyi tartışcam ben hala bu oyun niye sandbox değil diyenlerle adam her class ın gemisi var diye oyun patlayacak diyor ya lol
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 olur oyle, her class kendi ozel gemisine binebiliyor , bu kadar basit iste, classa gore degil gemiye gore class acariz olur biter. guzel oyun guzel :)
Snake Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 sith gemileri daha güzel zaten. sith açın da keseyim sizi bi güzel.
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 ben de açarım kesin bir jedi knight. bir tane de smuggler açarım belki sonradan.
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 hamsilipilav said: tamam abi hepimiz sw fanboyuyuz ama gerçekleri görmekte fayda var hayal kırıklığı yaşamamak için. her classın bi gemisi olması ne demek bi kere bunu açıklasın biri bana hamsilipilav said: Bounty Hunter gemisi Smuggler gemisi Jedi Knight gemisi bilmemne gemisi böle bişi olur mu abi sana güzel geliyor mu bu? yaparsın 20 tane gemi isteyen istediğine biner. gerçi craftda nasıl bilmiyorum allah bilir 10 level olucna questle bi gemi alıp yalandan tunnel shooter şeklinde quest yapıyoruzdur uzay dedikleri bu sanırım uzay savaşlarından her ay daha fazla soğuyorum. hayır alıcaz tabii en azından 1-2 ay denemek için. ama bari düzgün bir oyun yapsalarmış.
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Of şu son vanguard bilmemne demosu ne kadar kötüydü öyle. Ya bu oyun niye bu kadar leş? Hayır bone gibi çıksın 2 ay oynarım falan diyodum da onu bile yapamıycam galiba. CUV-CUV-CUVCUVCUV diye ateş ediyosun falan. Oyy
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 axedice said: CUV-CUV-CUVCUVCUV diye ateş ediyosun falan. Oyy SW diyince başka birşey mi oluyordu da ben görmedim filmlerinde. Ne bekliyordun ki. Cuv cuv olacak tabiki. Yok herkese verelim lightsaberi dolaşsınlar ortalıkta cazur cuzur. Gidip Jedi Knight oynayalım o zaman ne farkedecek. 3-5 video ya bakarak amma aşağıladınız oyunu. "Kotor online" olsun dediniz Kotor Online yaptılar en şaşalısından daha ne bekliyordunuz ki.
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Sorun temada ya da blasterlarda değil, combatın icrasında. Adamlar demoya ne koyarsa ona göre yorum getiriyoruz ki gerçekten leş bi blaster combat var. Sithe bıçak atmak nedir ya evet ahahaha. HAHAHAHAHA
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 keskindir kılıç lightsaberdan - yoda
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 oyun sandbox değil biliyoruz da wowda bile istediğin mounta binebiliyorsun bilmiyorum bana çok saçma geldi her smugglerın aynı gemiye binmesi siz memnunsanız no problem.
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 her smuggler ayni seslendirmeye sahipken geminin lafi olmaz zaten :P
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 ana baba ziyaretine izin vermeyen mmo'dan adam olmaz!
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 ya red alert 2 nin, frozen throne un falan star wars modellerini vardır. adamlar tank ünitesinin her şeyini aynı tutar sadece modellemede tank yerine at-at resmi koyar o şekilde oynarsın. bu oyun da öyle olmuş, klasik ok-kılıç-kalkanı lazer silahı ls falan yapmışlar, arada skill kullanıyorsun falan. hayalgücü yoksunu insanlar.
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 E hadin swg oynayalim, kuralim sehri , 0-90 kasalim, uzaya cikalim istedigimiz mountlari alalim, muziklerine tapalim, trade kasalim, eskisinden iyi bh , eskisinden daha kapsamli crafterlar olalim, dag tepe swoopla gezip kantinde dans edip buff alalim, hadin. O orda bu baska :)
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 su son ingame class tanitimindan sonra para verecek varsa aranizda 100% fanboyluktandir, kimse kusura bakmasin.
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Nelere verdik para , hepsinin fanboyuyum ben zaten :)
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 hahah sana ne birader neye para verdigimizden.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 5 paket oyun alcam ben şahsen bioware para kazansım
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 bingildak said: su son ingame class tanitimindan sonra para verecek varsa aranizda 100% fanboyluktandir, kimse kusura bakmasin. sen star trek oynamadın herhalde, star trek'den sonra acayip güzel geldi bana asfasd :) cıv cıv silah babında
Öne çıkan mesajlar