zarekd Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 kepeğe karşı etkili şampuanla saçımı uzunca bi süre ard arda 4 kere yıkasam dahi 2-3 saat sonra yine kepek oluyor saçımda. sanırım stres kaynaklı biraz da naapmak lazım acaba yara filan da var sanırım saç derimde ufak ufak. kepek çıktıkça deli oluorm iice kafamı kaşıyorum kaşıdıkça da tahriş oluolar sanırım. uzun süredir saçım hep 3 numaraydı uzattım uzatalı bu sorun oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 yıkarken masaj yapma kafana. masaj yaptıkca kokleri genisletiyosun. ya da sac dokulmesin diyeydi o sanırım=/ guzel sampuan al kuaforunden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 kepeğe karşılı etkili şampuanlardan tut eczanelerdeki şampuanlara kadar her şeyi denedim kepeği geçirmek için olmadı . Sonra Pantene in NORMAL saçlar için standart bi şampuanını kullandım geçti. Sen de dene. Arkadaş da da aynı sorun vardı o da aynı şekilde çözdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Eczanelerde satılan bir ilaç var kepek için. İsmi şimdi aklıma gelmedi ama rengi kırmızı ve kutusu numunelik şampuan kutularına benziyor ufak bir kutuda. Ama Köpürtüp 5-10dk falan bekletmek gerekiyor kafada. Bir dene bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 kafanı kaşıma hiç,kaşırsan kepek olmayan kafa keppek doluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Birde bir deri sorunu vardı berber söylemişti kepek değilde başka bir adı vardı ve eczanelerde ilacıda vardı onu dene diyecemde adını unuttum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ben rejoice fresh kepeğe karşı etkili ile çözüme ulaştım. acayip vardı bende de, iki senedir falan hiç yok sıfır direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 bi keresinde kepeğin faydaları diye bişey okumuştum. yazının sonuna kadar saç kepeği zannettim. meğerse ekmek kepeğiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 geçmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 sebamed - anti dandruff dene bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 fede said: bi keresinde kepeğin faydaları diye bişey okumuştum. yazının sonuna kadar saç kepeği zannettim. meğerse ekmek kepeğiymiş lol sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 fede said: bi keresinde kepeğin faydaları diye bişey okumuştum. yazının sonuna kadar saç kepeği zannettim. meğerse ekmek kepeğiymiş öff dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 ya bi mantar ilaçı varya genelde doktorlar verir kırmızı bişey o çok iyi geliyor kepeğe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 head & shoulders direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 -Crawler- said: Eczanelerde satılan bir ilaç var kepek için. İsmi şimdi aklıma gelmedi ama rengi kırmızı ve kutusu numunelik şampuan kutularına benziyor ufak bir kutuda. Ama Köpürtüp 5-10dk falan bekletmek gerekiyor kafada. Bir dene bakalım. Ketoral arkadaşım o ilacın ismi ve müthiş etkilidir kepeğe karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 eger kafa derinde yara oldugunu biliyorsan "dermovat saç losyonu" adında bir ilaç var. fiyatı 10 ytl civarı. Onu kafana sür alkollu birşey ama kafa dersindeki yaraları iyileştiriyor ve yaralar iyileşince kepekte ortadan kayboluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 ketoral mantar için deil mi yaw bi de kepek genel olarak sorun da yaz-kış geçişlerinde daha çok ortaya çıkıyor, deri uyum sağlaması için zaman lazım bi de kaşımak, kepekleri toplamak iyi deil hakkaten, bir nevi yara gibi hiç dokunmadan iyileşmesini bekliyceksin yazın kafayı kazıtmıştım, beyazdı baya güneş kremi filan sürddüm ciddi ciddi broznlaştırmaya çalıştım, güneç çarpmasına maruz kalmamak adına fazla abartmadım bu seferde daha renk bile değiştirmeden saçım uzadı, bu sefer bir daha sıfır yapayım dedim yapmaz olaydım, deri soyulmasıyla kepek oluşumu arası bişey oldu, bu da böyle bir anımdı, yani deriyi zorladıkça kepek daha da fazla ortaya çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Ketorali kepek için kullandım ve çok iyi geliyor tavsiye ederim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 pislik kaynaklı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Veya daha kötüsü genetik bile olabilir. Benimde çok kepek sorunum var diye cilt uzmanına gittim. Genetik olduğunu ve yiyeceklerin büyük bir bölümüne karşı alerji nedeniyle olduğunu söyledi. Verdiği ilaçlarda çok büyük bir etki sağlamıyor malesef. Öyle pislik birşeyde olabilir. Geçmiyor gibiyse bir görün derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Ketoral dene.Geçmezse bi cilt uzmanına görün derim ben. Bende de pul pul,kepek sandığım bişiyler oluyodu zaman zaman,bi gün aile dostumuz bi doktora sodum,baktı filan..Kepek değilmiş,kafam durup dururken kendi derisini değiştirmeye kalkıyomuş,genetikmiş,vücudun stresi dışa vurumu dedi,bazılarında arpacık çıkar.uçuk çıkar,cildinin rengi atar sende bu oluyo dedi. Elocon diye bi losyon verdi bi de,eczanede satılıyo ucuzdu hatırlatığım kadarıyla.Olan yerlere gece azcık sürüyosun sabaha bişiy kalmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar