aritra Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 bu arada kardeşim ya da abim/ablam yok. "en iyisi böyle" diyemiyorum. en iyi öbür türlüsü gibime geliyo. özellikle bi kız kardeş gerçekten çok hoş olurdu. "buradayım, yaşıyorum, okuyorum sizi" maksatlı mesaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 benden üç yaş büyük ablam var. ilkokula gider gibi ikimiz de aynı üniversiteye gidiyoruz. her günüm çoğunlukla beraber geçiyor; arada çok bunaldığım oluyor. genelde iyi geçiniriz, çok gülüp eğleniriz ama agresif birisi olduğu için (feci de küfür eder dsaf) sabredip sabredip bir anda patlıyorum. kötü oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 said: gerçi şu an 4 ve 5 yaş büyük olan iki ablam var. faydaları: çalıştıklarından dolayı ekstra harçlık harbiden mükemmel bir avantaj o yaa. abisi ablası çalışan arkadaşlar manyak para alıyorlar, buna ek olarak abisi ablası yurtdışına çıkan elemanlar paso elektronik vs. zengini oluyor. kıskanıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 abim almanyada paralı doktora yapıyo ama ne elektronik ne para açısından bir şey kazanmadım sdf gerçi 300-400 euroya deli dehşet bilgisayarlar görüyormuş orda belki bir gün getirir gelirken sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 aramızda 7 yaş olan kardeşim var karşılıklı olarak öyle pek bir hayrımızı görmedik daha çok anne ile alakalı bişey bence önce doğan deneme tahtası gibi bişey oluyor, sonradan gelen kardeşin sağlıklı bir şekilde büyütülebilmesi için bir de abi kardeş müessesesinin sağlığı için lionel luthor gibi piskopatlar olmaması lazım kardeşime bişeyler öğretirim filan diyordum hep ufakken ama yalan oluyormuş bu olay, herkes kendisi öğreniyor annemiz babamız bize nasıl katlanmış onu öğreniyosun sanırım farklı şeylerle ilgileniyorsanız güzel oluyor, hem birbirimizin işine karışmıyoruz hem de güzel bişeyse sende öğrenmiş oluyorsun bir de kavga etmek çok önemli, kardeşini kendine en yakın o zaman hissediyorsun o sayede form tutuyorsun, zinde kalıyorsun, mücadele etmeyi öğreniyorsun, ama büyük tarafın kesinlikle alttan alması lazım yani yeri gelince dayak yiycek, sen haklısın diycek ama büyüyünce; iki tarafta eşit güce ulaşınca direk boks oluyor, gerçek kavga oluyor o iyi olmuyor saçma post oldu ama devrelerim hasarlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ha bir de jedi mind trick manyağı oluyor abiler hele kardeş küçükken herşeye kanıyor, kolayca ikna oluyor, ne istersne yaptırabiliyorsun büyüdükçe zorlaşıyor bazen 10 dk dil döktüğüm oluyor en sonunda burdan ekmek yok deyip temelli vazgeçiyorsun abi olmanın en iyi yanı abi oluyorusn işte, kendi kendini büyütmek zorundasın, en az karışılan sensin ama en çok hatayı yapacak ve eleştirelecek te sensin bi de kardeşim bana abi demiyor :/ bana sorun olmuyor da, dışardan insanlar sana adınla mı sesleniyor diye abuk sabuk sorular soruyor, dalasım geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Epic bir abim var valla. Yaş farkı 16. Bunun tecrübesi var, daha az dayak yemesi ve daha az angarya yapması var. Çok kral adamdır kendisi evellallah. AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 burtonesk said: bazen işkence bazense güzel bi şey kardeş sahibi olmak. dövüşürsün, kavga edersin; bir gün yere düşer bi yerine demir girer en çok sen üzülürsün. böyle bi şey. ilginç bi örnek seçimi olmuş. çok düşündün mü yoksa hemencecik mi geldi aklına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Parende atarken kalorifere monte olan arkadaşlardan esinlenmiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 di said: PrudenT said: Metakuso said: endless_night said: tek olmak oh mis gibi +1 arada abla çekse de canım +1 yine de sdf sapik kardes mesaji gibi olmus. ahahahah beni bilen biliyor <1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 PrudenT said: Metakuso said: endless_night said: tek olmak oh mis gibi +1 arada abla çekse de canım +1 yine de sdf var senin ablan bebeyim<1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Xaenin said: Parende atarken kalorifere monte olan arkadaşlardan esinlenmiş olabilir. haha yok. bi ara burda bi demirin üstüne düşmüştü göbeğinin oralarda bi yere girmişti de, başına gelen en kötü şey buydu o açıdan bu anımı yazdım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Flameoffear said: obsesifik said: throine said: benden 6 yaş küçük bir kız kardeşim var. keşke olmasaydı diyorum ya da yerine bir erkek kardeşim olsun isterdim. :) birileri ileride kıymeti belli oluyor demiş ama sanmıyorum, yani benim için geçerli değil gibi görünüyor bu söz. bizimde 6 yaş var aramızda.eminimm %100 eminim abim de bnm için olmaz olsun demiştir zamanında.. az buz çektirmedim yani şu ergenlik denen bok zamanda. diorum ya ben büyüdükten sonra değişti herşey. he tabi bi de bnm evde tek tırstığım insanın abim olduğunu da unutmamak lazım.adam başlı başına bi otorite ya evde dediği herşey kanun.. mr. otorite diye kayıtlıydı o zamanlar telefonumda. şimdi de abimmm.. demem o ki aradaki saygıyı yitirmediğiniz sürece herşeyin değeri ilerde daha iyi anlaşılıo merak etme. Abine sabır diliom canım. sdf Harbi harbi. :D hala mı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 yalnız hissedersen kendini yalnızlını paylaşacak birilerinin olmasıyla eşdeğerdir kardeş sahibi olmak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 kardes olmasi super bisey. ben surekli servis yaptiriyorum eve gidince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
süperhýyar Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 chesterfield said: Çoğu yakın arkadaşım "tek çocuk". Ve onları müthiş kıskanıyorum. 99lu kız kardeşim var, 10 yaş aramız var. İlk 4-5 sene müthiş tatlı oluyordu herşey, daha bir duygusaldım. okula başlayınca gerçek yüzü ortaya çıktı, artık sık sık kavga ediyoruz, bana kafa tutuyor, ne kadar kızsam bağırsam vursamda akıllanmıyor, çok inatçı. Hiç bir zaman kardeş istemedim, sık sıkta dile getirirdim küçükkken bunu aileme, sonra bir gün beni karşılarına alıp ciddi ciddi sordular kardeşin olsa iyi olur, istermisin diye? [şimdi yazarken hayal ediyorumda çok komik lan, sanki araba falan alıcaz, hangisinden alalım gibisinden fdsşl] bende tabi ki istemiyorum dedim, ama iş işten çoktan geçmiş, ondan sonra benle konuşuyorlar, 5 ay sonra bir kız kardeşim oldu, o şirinliği ve tatlılığı beni bir 4-5 sene uyuttu ama şimdi şimdi anlıyorum ne kadar haklı olduğumu. benim 2 kız kardeşim var 14 ve 17 yaşında. onlar küçükken aramız daha iyiydi ama son 3-4 senedir çok kötü. ikiside anam ve babam yüzünden şımarık tipler ama bana geçmiyor onların işleri. bende onları döverim ama onlar beni daha çok döver çünkü fazla güç kullanmam. mesela büyük olanı bana 2 yıl önce paslı makas fırlatmıştı hastanelik olmuştum ama birşey yapmadım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 sen harbiden süper bir hıyarmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 paslı makas?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Masquerade said: paslı makas?!? Konoha Shinobi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 kardeş derken abi de giriyo mu işin içine bilmiyorum ama, insanın abisi olması çok güzel bişey benim abim klasik kıskanç abilerden değildir yoksa bilmiyorum iyi bişey der miydim ama, şimdi böyle evde hep sıkıldığım zaman konuşabileceğim biri var (tabi evdeyse, genelde başka yerlerde kalıyo) ne biliyim tatlı pişirdiğimde sevinen afiyetle yiyen biri var, gece korktuğumda arayabileceğim biri var, vs. tek çocuk olmak nasıl olurdu bilmiyorum, ben aile toplantılarına abim olmadan katlanamıyorum genelde, aile tatillerine de, çok sıkıcı olurdu heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Yıllardan 91, yan komşunun oğlunun kız kardeşi var... -Anneeaaağğğ kardeş istiyorum, kız olcak, Özlem olcak adıııaa!! Yıllardan 92, babamla balığa gideceğiz, ama o da ne annemin sancıları tutuyor... -Semih anneni hastaneye götürcem ben, sen komşuda kal, halanlar gelcek evi hazırlıycaklar yardım edersin, alışveriş yaparsın. -Balık? -Hadi bak, koca adam oldun kardeşin olcak. -Olta? Aradan geçen 16 senede şunu öğrendim ki eğer kardeşim olmasaydı dünyanın en tembel ve sorumsuz adamı olurdum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Kardeşim yok çok yakın büyüdüğüm benden büyük kuzenlerim var,kardeşim gibi yakın arkadaşlarım var(7 senelik falan) 89 lu olduğum düşünülürse az buz bi zaman değil. Mutluyum böyle,hiç kardeş istemedim zaten annem de berbat bi hamilelik geçirmiş olduğundan "İstemiyorum kalsın" tavrındaydı,iyi oldu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 chesterfield said: Çoğu yakın arkadaşım "tek çocuk". Ve onları müthiş kıskanıyorum. 99lu kız kardeşim var, 10 yaş aramız var. İlk 4-5 sene müthiş tatlı oluyordu herşey, daha bir duygusaldım. okula başlayınca gerçek yüzü ortaya çıktı, artık sık sık kavga ediyoruz, bana kafa tutuyor, ne kadar kızsam bağırsam vursamda akıllanmıyor, çok inatçı. Oha aynı benim kardeşim.Sanırım 99 doğumlu kız larda bi problem var.akıllanmıyor inatçı ve o ne derse o olcak.Tersinin olmasının mümkünatı yok denecek kadar az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 kardeşim yokda 3 ablam var lan en küçük ve tek oğlan olmakta kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 0ne said: chesterfield said: Çoğu yakın arkadaşım "tek çocuk". Ve onları müthiş kıskanıyorum. 99lu kız kardeşim var, 10 yaş aramız var. İlk 4-5 sene müthiş tatlı oluyordu herşey, daha bir duygusaldım. okula başlayınca gerçek yüzü ortaya çıktı, artık sık sık kavga ediyoruz, bana kafa tutuyor, ne kadar kızsam bağırsam vursamda akıllanmıyor, çok inatçı. Oha aynı benim kardeşim.Sanırım 99 doğumlu kız larda bi problem var.akıllanmıyor inatçı ve o ne derse o olcak.Tersinin olmasının mümkünatı yok denecek kadar az. 9 yaşındaki çocuktan ne bekliyorsunuz ya? Lütfen kendinize gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar