Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA: Metalist Kharkiv - Beşiktaş JK / 02.10.08 / @ 20.00

nocom

Öne çıkan mesajlar

Aiko said:
maçın kopma anı ilk gol.o golu yemek yerinde daha duzgun bi gol yeseydi bjk çevirebilirdi oyunu. o nası bi şuttur öle yalan olsada biraz ama toptan alev çıkıyo resmen

hatırlayan vardır kesın fifa 2002 world cup da şut çekince alevli gidiyordu ultra mega bir şekilde, aynen öyle gitti :)
Sosyal ağlarda paylaş

nocom said:
hatırlayan vardır kesın fifa 2002 world cup da şut çekince alevli gidiyordu ultra mega bir şekilde, aynen öyle gitti :)

Santra yapıp star adamla tam doldurup vurunca %30 gibi bi ihtimalle gol oluyodu, o zaman geçtim zaten Winning Eleven'a sanırım :p
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
nocom said:

Santra yapıp star adamla tam doldurup vurunca %30 gibi bi ihtimalle gol oluyodu, o zaman geçtim zaten Winning Eleven'a sanırım :p

evet kaleci çok salak bir şekilde hareket yapıyordu ayrıca, az mı oynadım 2002 ah ah :( 2003 de favorimdir, dortmund ile ezerim onuda söyliyim :D sonra zaten bana göre fifa bozuldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Şeref yalçın hala o koltukta oturabilme şerefini nasıl buluyor biride bu soruyu ona sorsun.

Beşiktaş ın ne dünü var , ne bugunü ne de yarını...
Heryer ipotek Borç gırtlak.
Uefa ya gidiyorsun hedef finalde değil . Kupa.

Hedefi final olan takım 4. torbadan gelen takımdan 4 yemez. Bu yepyeni bir Malmö faciasıdır , valeranga faciasıdır.
Böyle rezillik olmaz.

Yazık günah bu taraftara.
Sosyal ağlarda paylaş

bi ara bi yerde baktım
2-0 yeniliyodu bjk
hayret ettim
4tane yemiş
hiç olamaş ya bu takımdan 4 tane yenmez valla rezalet
gerçi tüm türk takımları rezalet
niye beklenti içine giriyo insanlar anamıyorum
biri diyo şmp ligi kupası
biri dio uefa
yönetecilerde sahtekar zaten şimdi
çıkar yarın derler '' hedefimiz kalan 2 kulvarda kupayı kaldırmak önümüze bakcaz''
önümüze baka baka bu hale geldik zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...