Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oley.

Chastise

Öne çıkan mesajlar

Daha demin muhtemelen hayatımın en mutlu anlarından birini yaşadım, hala da mutluyum.

Bu siteden bazılarınızın bildiği gibi, ileri derecede migren hastasıyım. Sürekli ilaç kullanıyorum falan. 1-1.5 ay önce ağrılarım çok fazla artınca doktora gittim kontrole. Tomografi çektirdim. Sonra migren için ayrı 1-2 test daha yaptırdım falan. Doktor, migrenimin ilerlediğini, kronik mi ne baş ağrısına dönebileceğini, yani 7/24 (hafif de olsa) baş ağrısı çekeceğimi söyledi. Ki öyle de oldu. Ayrıca kafatasımda bir kitle oluşumu tespit etmişler. "Şu an birşeyi yok, ancak ilerlerse tümöre döner" şeklinde bir laf söyleyince, ben tırsmaya başladım tabi. 2 ay falan sonra tekrar gelin tomografi çektirin dediler. Peki dedik çıktık. Tabi annemlerin falan haberi yok, sadece abim ve ben biliyoruz. Neyse, bu 1 ay içinde baş ağrılarım azalmadı bile, aksine arttı. Ben tabi iyiden iyiye tırsmaya başladım. İlaç falan kullanmama rağmen geçmiyordu.

Bu sabah tomografi çektirmeye gittim, sonucu da gün içinde alacağım söylendi. Zaten dün de insanlardan hayır duası falan istemeye başladım dfg. Neyse, yaklaşık yarım saat önce sonucu aldım. Kitle kaybolmuş, bir sorun yok dediler.

Kanserin falan kıyısından döndüm sanırım. Ziyadesiyle mutluyum şu an, paylaşayım dedim. Öyle.

EHEHEHEHHEHEHE
Sosyal ağlarda paylaş

ufffff, çok sevindim, dünyaya yeniden gelmiş gibi olmuşsundur sanırım. belki bu gaz ve moralle baş ağrıların da geçer, çünkü ben birçok hastalığın psikolojik kökenli olduğuna inanıyorum. baş ağrılarının kökeninin tümör korkusu olmadığını biliyorum, ama gene de şu andaki pozitif enerjin, yaşama mutlu bakışının migrenini tedavide işe yarayacağını düşünüyorum. tekrar çoookkk geçmiş olsun :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...