Chastise Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Daha demin muhtemelen hayatımın en mutlu anlarından birini yaşadım, hala da mutluyum. Bu siteden bazılarınızın bildiği gibi, ileri derecede migren hastasıyım. Sürekli ilaç kullanıyorum falan. 1-1.5 ay önce ağrılarım çok fazla artınca doktora gittim kontrole. Tomografi çektirdim. Sonra migren için ayrı 1-2 test daha yaptırdım falan. Doktor, migrenimin ilerlediğini, kronik mi ne baş ağrısına dönebileceğini, yani 7/24 (hafif de olsa) baş ağrısı çekeceğimi söyledi. Ki öyle de oldu. Ayrıca kafatasımda bir kitle oluşumu tespit etmişler. "Şu an birşeyi yok, ancak ilerlerse tümöre döner" şeklinde bir laf söyleyince, ben tırsmaya başladım tabi. 2 ay falan sonra tekrar gelin tomografi çektirin dediler. Peki dedik çıktık. Tabi annemlerin falan haberi yok, sadece abim ve ben biliyoruz. Neyse, bu 1 ay içinde baş ağrılarım azalmadı bile, aksine arttı. Ben tabi iyiden iyiye tırsmaya başladım. İlaç falan kullanmama rağmen geçmiyordu. Bu sabah tomografi çektirmeye gittim, sonucu da gün içinde alacağım söylendi. Zaten dün de insanlardan hayır duası falan istemeye başladım dfg. Neyse, yaklaşık yarım saat önce sonucu aldım. Kitle kaybolmuş, bir sorun yok dediler. Kanserin falan kıyısından döndüm sanırım. Ziyadesiyle mutluyum şu an, paylaşayım dedim. Öyle. EHEHEHEHHEHEHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 hadi gecmis olsun hayir duasi toplamaya devam belki migrende gecer gogogo =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Oha geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 aslında 1 ay ömrün kaldı ama sana yalan söylüyolar mutlu ol diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 oha benim basımda 7/24 ağrır bi kere başladı mı. 1 hafta da durmaz. doktora gitmem lazım. ya tümör baslangıcı falan varsa. abov. olsun bana bişey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 geçmiş olsun inşallah tekrar nükse etme gibi bir olayı olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Sabah aradığımda "Temiz çıktı." abi dedin bütün günüm neşelendi gerçekten. Öyle ne çıkacak acaba dediğin zaman TRAP! demiş olsamda felaket yusufladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 ufffff, çok sevindim, dünyaya yeniden gelmiş gibi olmuşsundur sanırım. belki bu gaz ve moralle baş ağrıların da geçer, çünkü ben birçok hastalığın psikolojik kökenli olduğuna inanıyorum. baş ağrılarının kökeninin tümör korkusu olmadığını biliyorum, ama gene de şu andaki pozitif enerjin, yaşama mutlu bakışının migrenini tedavide işe yarayacağını düşünüyorum. tekrar çoookkk geçmiş olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 benimde 2 günde bir ağrır ama sinuzit galiba cunku yanlar ağrıyo, en azından sinuzit gibi gözüküyo, bi doktora gitmek gerek ama tırsıyo insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 sinüzüt var bendede mahfetti yaw. ağrı kesici ve antibiyotik kullanıorum geçmezse tomografi çekcekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 aman reyis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 yarmıcaklarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 "As a doctor, you would not tell a patient if they had cancer." Demiş Michael Scott, dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 eğer istersen 124 salavat alabilirim sana şaka bir yana geçmiş olsun, doktoru sıkıştır tehdit et. doğru söylediğinden emin ol bence 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 oyy geçmiş olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Geçmiş olsun delganlı. Aslan gibi adamsın bişeycikler olmaz sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 erkek adama bişi olmaz (erkek adam ağlamaz tarzı bişi...) hadi büyük geçmiş olsun ama bağsurun azabilir bu aralar :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Xaenin said: "As a doctor, you would not tell a patient if they had cancer." Demiş Michael Scott, dikkat. Ağbiiiğ.. =/ Teşekkürler herkese.^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 oh harika ^_^ geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 sinüzit çok bela birşey. hele kış aylarında tıkalı burun ve ağrayan başla deliye dönersin. hani verin bir magnum sıkayım da bitsin bu ağrı derecesinde. :'/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 çok geçmiş olsun çaztiz^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 geçmiş olsun^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 PhysX said: ....doktoru sıkıştır tehdit et. doğru söylediğinden emin ol bence.. 8-) +1 geçmiş olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar