Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

analogla fps oynayamamak sırf benim özürlülüğüm mü ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
black diye bi oyun çektiydim ps2 için. birader analogla imkanı yok onyanamıyor oyun yaf. zamanında splinter cell'e de kastıydım onu da oynayamamıştım.
acaba bu sorun sadece bende mi var yoksa dünya genelinde çözülmeyi bekleyen bir soru mu?
Mesaj tarihi:
7 yasinda mouse+klavye kombinasyonu yapamadigimdan HL1'i yon tuslarini aiming'e ayarlayip, movement'i WASD ile kullanarak bitirmistim, e-peen yaristirmak eglenceli birsey tabi.
Mesaj tarihi:
hayır ps de fps oynanırmı oynanıyosa nasıl oynanıyo hiç bilmiyorum biri özetlesin lütfen? fps dediğin olayın sensitivity can alıcı yeridir, mouse en hızlıya getirir redkit ten bile hız catır catır vurursun, ps de pes oynanır mis gibi.
Mesaj tarihi:
bunca yıllık gamer adamız bide. arkların yanında oynamaya çalıştım black'i, oynayamayınca böyle büzüldüm, kasıldım. arklar okulda herkese anlatcaz dediler :(
ben ki god of war2'yi en zorda bitirmiş adamım, dmc3'ü dante must die'da bitirmiş adamım, millet beni böyle tanırken şimdi analogla fps oynayamayan adam olarak tanıyacak :(:(
Mesaj tarihi:
MADBOY said:
7 yasinda mouse+klavye kombinasyonu yapamadigimdan HL1'i yon tuslarini aiming'e ayarlayip, movement'i WASD ile kullanarak bitirmistim, e-peen yaristirmak eglenceli birsey tabi.

vay be millet 7 yaşındayken HL1 varmış. Ben ilkokul 5deyken doom2 ve warcraft 1 vardı, ilkokul3deyken Blackthorne vardı lan. Bu durumda senin 16-17 yaşında falan olman lazım bence sallıyosun sdf
Mesaj tarihi:
XBox ta Halo oynarken kardeşim benle dalga geçerdi. Karşımda dururdu, tam nişan alırdım, bir iki adım atardı gıcıklığına ben tekrar cebelleşiyorum fln...

Yanlız değilsin...
Mesaj tarihi:
MADBOY said:

ben tom ve jerry izliyodum 7 yaşındayken
ama almanca.
* "vaaay" sesleri *
Mesaj tarihi:
Ardeth said:
MADBOY said:

vay be millet 7 yaşındayken HL1 varmış. Ben ilkokul 5deyken doom2 ve warcraft 1 vardı, ilkokul3deyken Blackthorne vardı lan. Bu durumda senin 16-17 yaşında falan olman lazım bence sallıyosun sdf

HL1 98 yılında çıktı.

Adam 91'li.

YAA NOLDU?
Mesaj tarihi:
Oha madboy 91li mi süper tahmin etmişim lan (20 gibi falan gösteriyodu sanki fotoğraflardan). İşte teorik fizik de böyle bişey tüm deneysel verilere karşı kendi teorini üretmek sdf
  • Yeni Oluştur...