senko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 black diye bi oyun çektiydim ps2 için. birader analogla imkanı yok onyanamıyor oyun yaf. zamanında splinter cell'e de kastıydım onu da oynayamamıştım. acaba bu sorun sadece bende mi var yoksa dünya genelinde çözülmeyi bekleyen bir soru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 onu oynayıp bitirmiştimde cod u oynayamamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 bende oynayamayorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 alışmak gerekiyo oynamak için.. touchpadle oynuyorum ben acıların en büyüğü direk parmak parmak parmak ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 hayır benim de öküzlüğüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 o şeylerle nasıl oyun oynandığını anlamış değilim ben. var mı klavye mouse gibisi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Acı bir olay. Alışınca oluyor ama asla rahat değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 analogla fps ne lan mouse imlecini yön tuşlarıyla hareket ettirmek gibi bir tecrübe olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 yön tuşlarıyla hayvani counter oynayanlar var bide. bi de benim gibi touchpadle age of oynayanlar var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 insanoğlu herşeye adapte oluyor,senin özürlülüğün diyorm bn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 fede said: yön tuşlarıyla hayvani counter oynayanlar var bide. bi de benim gibi touchpadle age of oynayanlar var :D bide benim gibi touchpadle fps oynayanlar var ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 7 yasinda mouse+klavye kombinasyonu yapamadigimdan HL1'i yon tuslarini aiming'e ayarlayip, movement'i WASD ile kullanarak bitirmistim, e-peen yaristirmak eglenceli birsey tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 hayır ps de fps oynanırmı oynanıyosa nasıl oynanıyo hiç bilmiyorum biri özetlesin lütfen? fps dediğin olayın sensitivity can alıcı yeridir, mouse en hızlıya getirir redkit ten bile hız catır catır vurursun, ps de pes oynanır mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 +1 hiç beceremedim yav ben de =/ arkadaştan aldıydım ertesi gün geri verdim =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 of black geçen gün benim de sinirlerimi bozdu bayağı ben normalde de analogla oynama özürlüyüm ama o oyunda daha da beter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 playstation oynarken fenalık geliyor çubuk düğme falan panik oluyorum adam gibi klavye istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 bunca yıllık gamer adamız bide. arkların yanında oynamaya çalıştım black'i, oynayamayınca böyle büzüldüm, kasıldım. arklar okulda herkese anlatcaz dediler :( ben ki god of war2'yi en zorda bitirmiş adamım, dmc3'ü dante must die'da bitirmiş adamım, millet beni böyle tanırken şimdi analogla fps oynayamayan adam olarak tanıyacak :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 MADBOY said: 7 yasinda mouse+klavye kombinasyonu yapamadigimdan HL1'i yon tuslarini aiming'e ayarlayip, movement'i WASD ile kullanarak bitirmistim, e-peen yaristirmak eglenceli birsey tabi. vay be millet 7 yaşındayken HL1 varmış. Ben ilkokul 5deyken doom2 ve warcraft 1 vardı, ilkokul3deyken Blackthorne vardı lan. Bu durumda senin 16-17 yaşında falan olman lazım bence sallıyosun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 ben 7 yaşımdayken daha bilgisayar yoktu türkiyede adam gibi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 XBox ta Halo oynarken kardeşim benle dalga geçerdi. Karşımda dururdu, tam nişan alırdım, bir iki adım atardı gıcıklığına ben tekrar cebelleşiyorum fln... Yanlız değilsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 ne sayko kardeşler varmış beahhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 black mouse ve klavye destekliyor diye biliyorum ben takıp rahat rahat oynamıştım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 MADBOY said: 7 yasinda mouse+klavye kombinasyonu yapamadigimdan HL1'i yon tuslarini aiming'e ayarlayip, movement'i WASD ile kullanarak bitirmistim, e-peen yaristirmak eglenceli birsey tabi. ben tom ve jerry izliyodum 7 yaşındayken ama almanca. * "vaaay" sesleri * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Ardeth said: MADBOY said: 7 yasinda mouse+klavye kombinasyonu yapamadigimdan HL1'i yon tuslarini aiming'e ayarlayip, movement'i WASD ile kullanarak bitirmistim, e-peen yaristirmak eglenceli birsey tabi. vay be millet 7 yaşındayken HL1 varmış. Ben ilkokul 5deyken doom2 ve warcraft 1 vardı, ilkokul3deyken Blackthorne vardı lan. Bu durumda senin 16-17 yaşında falan olman lazım bence sallıyosun sdf HL1 98 yılında çıktı. Adam 91'li. YAA NOLDU? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Oha madboy 91li mi süper tahmin etmişim lan (20 gibi falan gösteriyodu sanki fotoğraflardan). İşte teorik fizik de böyle bişey tüm deneysel verilere karşı kendi teorini üretmek sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar