Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL : Galatasaray - Konyaspor ~28.09.08~ 21:00

Khelben

Öne çıkan mesajlar

Yahu ilk gol ofsayt demişsiniz ama o kadar ufak ki gözden kaçabilir sanki bariz ofsayttan karşı karşıya kalıp golü attık; adam çekti yana golü taktı.
İkinci pozisyon ofsayt falan yok ama faul varmış evde izleyince gördüm ancak bana göre bu tarz faul olup da hakemin çalmadığı bir iki pozisyon da sayabilirim Galatasaray lehine.

90. dakika'da hakem yanlış penaltı verir de maçı kazanırsın, o zaman hakem hatasıyla kazandık deriz ama oyuna bakınca 1. dakika'dan 90.dakikaya, ilk gol ofsayt olsa da biz gol atacaktık 2. si faul verilse de atacaktık. Hakem hataları gayet olağan şeyler her türlü ligde görebiliyoruz ama nedense bizde olunca altında bit yeniği aramadan duramıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:
olay ofsaytin verilmemesi degil, mac icinde farkedilemicek sekilde olmasi, anca cizgi cektiler goruntuyu dondurdular oyle belli oluyo, futbolda mac icinde instant review olmadigi icin boyle ince kararlarda ne yazik ki hakemlerin o an ki durumlarina kaliyo.

erman-rıdvan-(ar)çelik reklamı.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk golde çizgiyi adamın ayağından çekmiyolar,
ayrıcana çizgi yanlış çekilmiş ona rağmen bilmem kaç santim vurulduğu an adamın önüne gelmesi hakemin günahı yok, süphen varsa devam ettir FİFAnın telkini,
ama 2. golde baros faul yaptı ama onuda servetin formasını çıkartanları görmeyenler düşünsün türkiyede yan toplarda ceza sahasında olanları göremiyor hakemler.
Keşke tüm hakemler bjk maçındaki gibi olsa ama ne yazıkki değiller.
bu sene hep aynı tarife 2 baros 1 lincoln 1 kewell hehe ardada kendine gelsede oda 1 atsa 1 de nonda deriz ohh tadında yenmez valla :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...