progamer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Eski oyunlarımı karıştırırken bulup tekrar yükledim oyunu. Var mıdır hala oynayan bu oyunu? Hamaci'den toplaşsak da oynasak güzel olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 2-3 ay kadar önce psikopata bağladım bi süre. light predator master oldum sonra bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Çok başarılı ve eğlenceli bir oyundu. Human campaing de resmen korkudan altıma sıçıyordum ama silahlar ve sunduğu oynanabilir ırklar sayesinde mükemmeldi!!!! Hâla arkadaşlarla adekse gittiğimizde bir yükler oynariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 2005temi ne bi paticik lan partide baya bi oynamıştım ilk defa. ezmiştim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Deli gibi oynardık eski kadıköy sihirde. Multide Dunya abla ftw. Single playerı 1 e göre baya zayıftı alien ve predator olarak ama marine gene baya zevkliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 single player'ını ben hayli beğenmiştim, geçenlerde hatta avp2 filmini (kötüydü) seyrettikten sonra üçüncüsünü çıkarsalar keşke dedim ama anlaşılan rafa kalkan bir franchise maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Bence Singlede 3 tarafta zevkliydi. Predator de eziyor, Marinede korkuyor, Alienda da takılıyorduk işte (onunda Predator karşılaşmaları zordu). Ama mükemmel oyundu. 3üncüsüde mutlaka çıkar. Hatta reklam yapayım; Aliens ve AvP çizgi romanları üzerine kısa bir yazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Abi predator ile oynama zevkini bize veriyordu daha ne olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 korkudan oynayamadığım tek oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 avp1 oynarsanız varım, hatta bir hafta 7/24 oynayabilitem var alien ile edit: typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Bu oyunun multisi gerçekten imba. Hele şöyle bi kalabalık oldun mu 6-7 kişi falan, efsane. Adam bulamadın mı teke tek atıyosun, alien oluyosun karşıdakini üzüyosun, adam diyo "sen marine ol ben alien olim, he, yer mi!?" tamam diyosun ama adam üzemiyo mesela. Alien (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 İnanılmaz iyi multisi var. Hatta geçen gün rüyama girdi(!). Ben bunda Runner oynardım. Fazla Alien filmi izlemişim vaktinde herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 predalien leap FTW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 netten oynayabiliyorsak bir tarih belirleyip bi multi yapsak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 dün aklıma geldi indirdim gece hamachiden takılmak isteyen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 AvP2 çok güzel bir oyundu bence. AvP1 biraz hayal kırıklığıydı, ama 2. oyunu müthiş yapmışlar. Özellikle Predator'le oynamak çok zevkliydi. AVP2 single çok seviyorum da, multi pek oynamadım. throine said: korkudan oynayamadığım tek oyun. hehe AvP2'de korkudan oynayamıyorsanız, AvP1 ve Undying gibi oyunlarda naparsınız merak ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 kurun kurun, geliyorum yapıosak. hemen indireyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 ışıklar kapalı, 5.1 ses sistemi ayarlayıp falan 15-20 dakka oynadım tırıs tırıs olup kapadım. sonra bi daha zorlamıştım oyniim diye. oynayamamıştım yine :D hazır görmüşken bi daha mı denesem ne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 avp3 gelsede içimize doğru zıçsak yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 O zaman size bir iyi, bir de kötü haberim var. Sevinmeyin diye önce kötüyü veriyorum. Önce iyi haberi okuyanlar ömür böyü Bedesta RPGsi oynamaya makum olsunlar. Kötü haber - Sega Obsidian'ın Aliens RPG'sini rafa kaldırıldı. İyi haber - Yerine o paralarla yeni AvP yapılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 bunu mutlaka atmalıyız, çok özledim be bu arada gelecekle ilgili oyun vaadleri artık heyecanlandırmıyor beni, meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 AvP2 de; Predator olarak God Mod şeklinde dolaşıyorduk... Eğlenceliydi. Alien oynamak hafif baş ağrısı yapmakla beraber vahşi ve zevkliydi. Ne çok güçlüydü ne de çok güçsüzdü. Marine kısmını arkadaş belirtmiş (Bkz. içe doğru sıçmak) Özellikle oyunun Marine ilk bölümünde düşen bir boruya tüm şarjörü kuzenle bağırarak sıkmıştık. Ama zevkli oyundu netekim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 biz multide predatorun discini kapatiyorduk imbaydi biraz alien da yetenek işiydi baya duvarlarda kosturma falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 indirdim kurdum, da... tırstım her ne kadar şaşı bakan insancıklar, iğrenç ışıklandırma ve efektlerle dolu bi oyun olsa da tırstım yine de.. multi atalim mutli bulun oyunu hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar