progamer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 vaniLLe said: HAAAAAAAAAAAAAAAYIIIR dizi gay doldu ya. +1 off Eric koparsaydın ya direk boynunu ne diye seviştin. Yapma Eric yapma sadfsadf. Jessica ile Bill'in antreman sahneside iyiydi. Birde geçen sezonlar hep bi kitap bi sezon şeklinde gitmişlerdi. Şimdi bu sezonda 3-4 kitapta olan olayları fln topluyorlar böylede sanki çok olmuş gibi geliyor bana. Keşke sadece 3. kitaba sadık kalsalardı biraz daha. http://www.youtube.com/watch?v=oxOvL4wQJdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 yalnız promolarla alakası yok episodeların. direkt ileri bölümlerden 15 20 acti sahnesi toplayıp promo yapıyo itler bi izlioz bölümü 20den 2si bölüm içerisinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 sonunda gene karıştı işler. bill anca şans eseri kurtulsun zaten ya. senin neyine 3k yaşındaki vampire dayılanmak. eric sayesinde kurtuldu gene. ama eric'e nolcak acaba simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 hadleyinde gideri varmış haaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Innuendo said: kuzeni dedi ya russell gelecek diye. sookie'de ikisinide cagirmis evine iste. biz goremedik o ayri. cok emo gidiyordu da verdiler aksiyonu costu sonlara dogru. jessica için dışarı çıkıyo sonra nası geri giriyo sookie diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 ya gay ögeler çok öne çıkmaya başladı hosuma gitmiyoır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 iceri giris ile ilgili her dısarı cıkınca geri izin almasına gerek mi olur lan. öle sey olmaz. hele bir de 5 dakka once yani olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 eric bunu yapmayacaktı. n'aptın eric sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 taktınız gaylere he boşverin hep meme görcek halimiz yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Cystein said: öff jessica ve bill sahneleri... görmek istediimiz şeyler bunlar ye beni jessica :D mantık hatası jessica ve bill izinsiz nası girdiler sookienin eve son sahnede? bikere izin vermesi yetiyo e daha önceden ikiside girmişti evine ayrıca artık gay blood oldu bu ne lan arkanı dön dediğinde korktum bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 adam alexander skablabla .... bana arkanı dön dese emret abi derim aşskdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 sookie nin kuzen süpermiş ya. daha önce böyle seksi kıyafetlerle görmemiştik. uuu beybi. ayrıca jason eline silah alınca çalan commandosumsu müzik beni bitirdi ya hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 bu ne abi televizyonlarda görmek istemediğimiz hareketler. olaylar kızışıyo ama diziden soğuyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 kitabı okuyanlara soruyorum jason herhangi bir baltaya sap olabilecek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 eric değer mi lan öle intikam aldıktan sonra sormazlar mı adama adam mısın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 jason diziye renk katıyor resmen ya. adamda tam salak şansı ve güveni var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 ya izledikten sonra sildim bölümü. gene commandos müziği aklıma geldi. biri youtube a koysa keşke izlesem arada bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 beni bir bölümün süresi kesmiyor heralde ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Jason adamım ya her seride bir sekilde en bi kızı buluyor en bi belaya catıyor sonra en bi sekilde yırtıyor. Bu arada crystal acaba ne merak ettim yani benim SCENTimi alırlar dedi yani kokumu alırlar gibi bişi ima etti acaba onlar da kurt mu yoksa daha baska bişi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 crsytalın ne olduğunu bulundu şok şok şok were-panther imiş kendileri harbiden de benziyor ama panter emel gibi kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vhailol Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Eric sadece russell'ın eşini değil ereksiyonumu da öldürdü o sahnede. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 O sahnede niye ereksiyon abicim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 ey vah. dizi baslamadan önce kuruyodur belki cadiri, atimda surda otlaya dursun tadinda. agzi kapali olunca gideri var. :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vhailol Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Xaenin said: O sahnede niye ereksiyon abicim? ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Vhailol said: Eric sadece russell'ın eşini değil ereksiyonumu da öldürdü o sahnede. :( abov samimi itiraf mı geldi yoksa? :D bu arada Eric'i oynayan Alexander Skarsgård meğerse Stellan Skarsgård abimizin öz be öz oğluymuş. Ben sadece soyadı benzerliği sanıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar