Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

True Blood (2008) - HBO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

HAAAAAAAAAAAAAAAYIIIR

dizi gay doldu ya.

+1

off Eric koparsaydın ya direk boynunu ne diye seviştin. Yapma Eric yapma sadfsadf.

Jessica ile Bill'in antreman sahneside iyiydi.

Birde geçen sezonlar hep bi kitap bi sezon şeklinde gitmişlerdi. Şimdi bu sezonda 3-4 kitapta olan olayları fln topluyorlar böylede sanki çok olmuş gibi geliyor bana. Keşke sadece 3. kitaba sadık kalsalardı biraz daha.

http://www.youtube.com/watch?v=oxOvL4wQJdg
Mesaj tarihi:
yalnız promolarla alakası yok episodeların. direkt ileri bölümlerden 15 20 acti sahnesi toplayıp promo yapıyo itler bi izlioz bölümü 20den 2si bölüm içerisinde...
Mesaj tarihi:
sonunda gene karıştı işler.

bill anca şans eseri kurtulsun zaten ya. senin neyine 3k yaşındaki vampire dayılanmak. eric sayesinde kurtuldu gene. ama eric'e nolcak acaba simdi.

Mesaj tarihi:
Innuendo said:

kuzeni dedi ya russell gelecek diye. sookie'de ikisinide cagirmis evine iste. biz goremedik o ayri.

cok emo gidiyordu da verdiler aksiyonu costu sonlara dogru.

jessica için dışarı çıkıyo sonra nası geri giriyo sookie diye :D
Mesaj tarihi:
Cystein said:

öff jessica ve bill sahneleri... görmek istediimiz şeyler bunlar ye beni jessica :D

mantık hatası

jessica ve bill izinsiz nası girdiler sookienin eve son sahnede?

bikere izin vermesi yetiyo e daha önceden ikiside girmişti evine

ayrıca artık gay blood oldu bu ne lan arkanı dön dediğinde korktum bi an
Mesaj tarihi:
sookie nin kuzen süpermiş ya. daha önce böyle seksi kıyafetlerle görmemiştik. uuu beybi.

ayrıca jason eline silah alınca çalan commandosumsu müzik beni bitirdi ya hahaha.
Mesaj tarihi:
Jason adamım ya her seride bir sekilde en bi kızı buluyor en bi belaya catıyor sonra en bi sekilde yırtıyor.

Bu arada crystal acaba ne merak ettim yani benim SCENTimi alırlar dedi yani kokumu alırlar gibi bişi ima etti acaba onlar da kurt mu yoksa daha baska bişi mi?

• Yeni Oluştur...