Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 O diil de ben hala ders seçmedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Pıtık said: lise son sınıfım gayet mutluyum okulların açıldığına çok sevindim oturup test çözüyorum hafta içi bile dershaneye gittiğim oluyo lise sonlar genelde haftada 7 gün dersaneye gider zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 bu haftayla beraber 3 haftadır okula gidip geliyorum, hangi depresyondan bahsediyosunuz? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 darkness87 said: bi okulum olsada koşa koşa gitsem ühüüüü yapmayın böyle iş hayatı daha boktan okula canın istediğinde gitmiyosun, derslere girmiyosun iş hayatında öyle bi lüksün yok=( +1 ama ilk bölümüne. iş hayatı boktan deil aksine okuldan daha renkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Ardeth said: hangi derslerin açıldığının ve derslerin saatlerinin açıklandığı gün sanırım yazın en sevdiğim günü Bu sene ben de azimle bekledim o günü ne olduysa, son sene heyecanı, biraz daha okuma isteği, master yapma azmi, bir de C++ koymuşlar ki senelerdir bu dersi seçmek için bekliyordum, gittim seçtim ders doldu benden 1 saat sonra, halay çeke çeke evime döndüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quesgi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 son tatil günüme giriyorum, pazartesi başlıyoruz yine... şimdiden derdi çöktü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 bi de derslerinin başlamasına 1 hafta kala hemen evden kaçıp okul şehrine gidenler var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Pıtık said: lise son sınıfım gayet mutluyum okulların açıldığına çok sevindim oturup test çözüyorum hafta içi bile dershaneye gittiğim oluyo oha ben hiç mutlu değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 PrudenT said: Pıtık said: lise son sınıfım gayet mutluyum okulların açıldığına çok sevindim oturup test çözüyorum hafta içi bile dershaneye gittiğim oluyo oha ben hiç mutlu değilim yazar bence iğneleme yapmış burda. test çözmekten, dershaneye gitmekten memnun olan adamın aklından şüphe ediniz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Abi test çözmek değil de matematik sorusu çözmek süper zevkli bir olay bence. Yani bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ben çok mutluyum valla bütün sene boyunca pasta yapıcaz kek yapıcaz altın günleri düzenliyecez:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 LAN pazartesi sabahın 9una ders KONUR MU BE?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 8.40. derse yetişmem için 07.40 gibi evden çıkmayı planlıyorum. Hoca da mail atmış gelin haa yapıcaz ders diye. ps:ilk gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 başlıkta tasvir edilen gruptanım, slm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Yarın açıyoruz sezonu. Ölecektim can sıkıntısından artık heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 hava güzel (soğuk) olursa gidicem ders programımı alıcam metroda müzik dinleyip kitap okumayı da özledim aslında ya, düşününce ^^ ama işte metro istasyonuna kadar olan otobüs öldürüyor onun dışında bi dıpreşınım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Yarın gidecem de.. nerde bu sınıflar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Yarın gidicem aynı sekilde umarım bölüm hocaları terso değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Silmarwen said: Abi test çözmek değil de matematik sorusu çözmek süper zevkli bir olay bence. Yani bence... Matematik + geometri en az 2 saatimi zevkle geçirmeme neden oluyor.Özellikle geometriye bayılıyorum.(Sadece üçgenler,yoksa beşgen,daire falan bayıyo.) Zihin açan şeyler,ama matematikte deneme yanılma yöntemi çok yapıyorum formüle takılı kalmamak gerek. Sırf matematik dersi için okula gidip dersten 2saat önce hocayla soru çözdüğümü bilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 geometriden ilk ve orta öğrenim hayatım boyunca nefret ettim. hala nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 geometriden hep nefret ettim..artık almıyorum..mutluyum, okul başlasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 biz de alicaz geometriyi de acmiyo serefsizler. merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Geometri soruları çözerkenki geçen anlamadığım zamanın ve çözemediğim de kırdığım kalemlerin hesabını hiç bir matematikçi (even esinstein) tutamaz.Okula gitmediğim haldede çözerim,alışkanlıkdır zevklidir şudur budur falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 geometri sorularını çözmek nasıl bi histir allahım şimdi tam olarak hatırlamıyorum ama birey mi ne vardı böyle zorluk dereceleri 1 2 3 4 diye test vardı işte atıyorum konu üçgende açılar test 1 test 2.. die en zor soruları son teste koyarlardı o testi çözmeden önce çok iyi hatırlıyorum; gider su içerdim, tuvalete gider çişimi ederdimi,rahatlamş bi şekilde otururdum başına. 20soruluk testi 1 saat zaman ayrıp soruyu evirip çevirip çözmek ayrı bi fantazidir. hele hele o zorlanıp çözemediğiniz soruyu ugraşarak çözersiniz, arkaya cvp anahtarına bakıp dogru oldugunu görürsünüz, sorunun üstünü çizersiniz, madafakkaaa diye çığlaklar atarak test kitabını kapatırsınız.. öyle bir histir ki o,liseli yan komşunuzun merdivenlerden çıkarken rastlamış gibi soruyu çözdüğünüzde aynı mutluluk ve sevinç oluşur sizdede. 3 4 yıl oldu çözmeyeli ama hala içimde bi gençin elinde kitap görsem ulan ne zevkle çözerdim bunları diye iç geçiririm :) çok severdim ya (ki zeki çoçuklar yapar gibi düşünce vardır toplumda kesinlikle yanlış oss dahil full geo yapıp hi de zeki olmayan bi adamım mesela,asıl iş onu sevip sorulara bütünleşmekte) topic için allahtan acaip hocalarım yok ve bayrdam sonra gitcem tabiki okula ilk hafta okul mu olur lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 izmitte sana hasretti zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar