Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okulun başlamasına alışamayıp depresyona girenler

Dynun

Öne çıkan mesajlar

Ardeth said:
hangi derslerin açıldığının ve derslerin saatlerinin açıklandığı gün sanırım yazın en sevdiğim günü

Bu sene ben de azimle bekledim o günü ne olduysa, son sene heyecanı, biraz daha okuma isteği, master yapma azmi, bir de C++ koymuşlar ki senelerdir bu dersi seçmek için bekliyordum, gittim seçtim ders doldu benden 1 saat sonra, halay çeke çeke evime döndüm.
Sosyal ağlarda paylaş

PrudenT said:
Pıtık said:
lise son sınıfım gayet mutluyum okulların açıldığına çok sevindim oturup test çözüyorum hafta içi bile dershaneye gittiğim oluyo

oha ben hiç mutlu değilim

yazar bence iğneleme yapmış burda.

test çözmekten, dershaneye gitmekten memnun olan adamın aklından şüphe ediniz zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Silmarwen said:
Abi test çözmek değil de matematik sorusu çözmek süper zevkli bir olay bence. Yani bence...

Matematik + geometri en az 2 saatimi zevkle geçirmeme neden oluyor.Özellikle geometriye bayılıyorum.(Sadece üçgenler,yoksa beşgen,daire falan bayıyo.)

Zihin açan şeyler,ama matematikte deneme yanılma yöntemi çok yapıyorum formüle takılı kalmamak gerek.

Sırf matematik dersi için okula gidip dersten 2saat önce hocayla soru çözdüğümü bilirim :D
Sosyal ağlarda paylaş

geometri sorularını çözmek nasıl bi histir allahım
şimdi tam olarak hatırlamıyorum ama birey mi ne vardı böyle zorluk dereceleri 1 2 3 4 diye test vardı işte atıyorum konu üçgende açılar test 1 test 2.. die en zor soruları son teste koyarlardı
o testi çözmeden önce çok iyi hatırlıyorum; gider su içerdim, tuvalete gider çişimi ederdimi,rahatlamş bi şekilde otururdum başına. 20soruluk testi 1 saat zaman ayrıp soruyu evirip çevirip çözmek ayrı bi fantazidir.
hele hele o zorlanıp çözemediğiniz soruyu ugraşarak çözersiniz, arkaya cvp anahtarına bakıp dogru oldugunu görürsünüz, sorunun üstünü çizersiniz, madafakkaaa diye çığlaklar atarak test kitabını kapatırsınız.. öyle bir histir ki o,liseli yan komşunuzun merdivenlerden çıkarken rastlamış gibi soruyu çözdüğünüzde aynı mutluluk ve sevinç oluşur sizdede.
3 4 yıl oldu çözmeyeli ama hala içimde bi gençin elinde kitap görsem ulan ne zevkle çözerdim bunları diye iç geçiririm :)
çok severdim ya (ki zeki çoçuklar yapar gibi düşünce vardır toplumda kesinlikle yanlış oss dahil full geo yapıp hi de zeki olmayan bi adamım mesela,asıl iş onu sevip sorulara bütünleşmekte)
topic için allahtan acaip hocalarım yok ve bayrdam sonra gitcem tabiki okula
ilk hafta okul mu olur lan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...