KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 2007-2008 yapımı blood diamond hariç beyler feci sıkılıyorum aksiyon filimi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Die Hard 4.0 vakit geçirmelik iyidir, iyi filmdir hatta. Shoot'em Up baya iyidir. Sonracıma diye başlamak istediğim bu cümleyi bir film ismiyle dolduramıyorum. Aklıma gelirse yazarım daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 İzlemişsindir sanırım ama , Bourne Ultimatum olaplüp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Dark Knight :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 2008-2007 de iyi 5 aksiyon cıkarmıki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Wanted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Die Hard 4.0 Crank Wanted Shoot'em Up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 rambo die hard 4.0 shoot 'em up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 shotem up crank die hard 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 şutım ap dark nayt vantıd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Hell Ride ( Tarantino :D, her türlü seviyorum adamı ) Street Kings ( matrixdeki eleman oynuyor, ismini yazamadım keni rüves diyelim :) ) Wanted söylendiği gibi : ) Taking Lives ( angeline jolie var, epey ilginç bir film, ben çok beğendim, aksiyon ama hafif bir aksiyon ) Shutter ( garip bir film, üsttekileri izlediysen izleyebilirsin ) Felon ( bayaa iyi, ama kimileri sıkıcı olduğunu ileri sürüyor ) Iron Man The Bank Job ( bayaa sağlam, transporterdaki eleman oynuyor ) eee ooo, aklıma bu kadar geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Fortuna said: Wanted izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 BulletRide said: İzlemişsindir sanırım ama , Bourne Ultimatum olaplüp. hmm bunu izlemedim teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Bourne Ultimatum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Fortuna said: Wanted bu sene tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Baluu said: Taking Lives ( angeline jolie var, epey ilginç bir film, ben çok beğendim, aksiyon ama hafif bir aksiyon ) baya eski film o yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 wanted güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Bourne serisi, Wanted, Shoot'em Up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 kimse Smokin Aces dememiş 2006 filmi diye belki atlanmıştır ama iyidir. The Departed'ı izlememiş olamazsın sanırım, eğer ki izlemediysen ilk işin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Bourne Ultimatum'u tek başına izleme,seriyi komple indir sırayla izle,3 ay yeter sana onlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Bourne ultimatum ve Rambo en iyi ikili diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 imbd'ye giriyoruz. jason statham yazıyoruz gördüğümüz bütün filmleri indirip seyrediyoruz (dungeon siege hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 progamer said: Die Hard 4.0 Crank Wanted Shoot'em Up Aksiyon istiyorsan bunları kesin izle. Ama sadece aksiyon konu felan hak getire boş aksiyon sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 seri derken ? hehe ben aradım çıkan sonuçta en çok seed olanı seçtim şuan indiriyor onu DarKRideR said: Bourne Ultimatum'u tek başına izleme,seriyi komple indir sırayla izle,3 ay yeter sana onlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 The Bourne Identity The Bourne Supremacy The Bourne Ultimatum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar