thedevourer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 açıldımı bilmiyorum açıldıysa şimdiden özür dilerim B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Eheh Göz göze diz diz dize el ele göt göte git öte gibi bişeyin detaylı açıklaması:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 sondaki spell checke rep+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 bunun evlilikle ilgii yok.uzun süre kime aynı evde yaşasam bi saatten sora resmiyet gider :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Evitayı gör ben çok beğendim:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Eehehe bunun bayan versiyonunu da çok merak ediyorum :) güzelmiş.. Eğlenceye açsaydın ya nie güzelim konuyu lanetliyosun garbıça açıp... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 bir de şöyle bir şey vardı. Evliliğin ilk haftası gelin ve damat arasındaki konuşma; Damat: Ah nihayet rüyam gerçek oluyor! Gelin: Senden ayrılmamı ister misin? Damat: Hayır , bu lafı bir daha söyleme. Gelin: Sen bana aşık mısın? Damat: Taaabikii Gelin: Beni terketmeyi düşünür müsün? Damat: Tabiki hayır. Gelin: Peki bana bir öpücük verir misin? Damat: Evet , hem yüzüne hem gözüne. Gelin: Peki bana vuracak mısın? Damat: Asla! Ben o tür erkeklerden değilim. Gelin: Sana güvenebilir miyim? Damat: Evet Gelin: Aşkımmmmm evliliğin 7. senesindeki konuşma , bu sefer konuşma metnini aşağıdan yukarıya doğru okuyunuz.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 obsesifik said: bir de şöyle bir şey vardı. Evliliğin ilk haftası gelin ve damat arasındaki konuşma; Damat: Ah nihayet rüyam gerçek oluyor! Gelin: Senden ayrılmamı ister misin? Damat: Hayır , bu lafı bir daha söyleme. Gelin: Sen bana aşık mısın? Damat: Taaabikii Gelin: Beni terketmeyi düşünür müsün? Damat: Tabiki hayır. Gelin: Peki bana bir öpücük verir misin? Damat: Evet , hem yüzüne hem gözüne. Gelin: Peki bana vuracak mısın? Damat: Asla! Ben o tür erkeklerden değilim. Gelin: Sana güvenebilir miyim? Damat: Evet Gelin: Aşkımmmmm evliliğin 7. senesindeki konuşma , bu sefer konuşma metnini aşağıdan yukarıya doğru okuyunuz.. :D gramatik olarak yanlış galiba ya. yüzüne gözüne öpücük veririm çok düzgün bi cümle gelmedi bana. canım sıkılıyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 iyimiş ama ben böyle şeyler yapmam. 6. gün neysem, 6. yıl da oyum. pati kızlarına selam ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 yazarken de öle hissettim var bi yamukluk.. evet.. msjla geldi de bu dün bana :D allahım ne işsiz arkadaşlarım var yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 benim anlayamadığım bu evrim iyi yöndemi yoksa kötü yöndemi :S foşşşşşşşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 asinanyavuz said: obsesifik said: bir de şöyle bir şey vardı. Evliliğin ilk haftası gelin ve damat arasındaki konuşma; Damat: Ah nihayet rüyam gerçek oluyor! Gelin: Senden ayrılmamı ister misin? Damat: Hayır , bu lafı bir daha söyleme. Gelin: Sen bana aşık mısın? Damat: Taaabikii Gelin: Beni terketmeyi düşünür müsün? Damat: Tabiki hayır. Gelin: Peki bana bir öpücük verir misin? Damat: Evet , hem yüzüne hem gözüne. Gelin: Peki bana vuracak mısın?Damat: Asla! Ben o tür erkeklerden değilim. Gelin: Sana güvenebilir miyim? Damat: Evet Gelin: Aşkımmmmm evliliğin 7. senesindeki konuşma , bu sefer konuşma metnini aşağıdan yukarıya doğru okuyunuz.. :D gramatik olarak yanlış galiba ya. yüzüne gözüne öpücük veririm çok düzgün bi cümle gelmedi bana. canım sıkılıyor :/ 2li okuyun böyle hata yok ve bende sıkılıyorum çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Psikopati burda olsa yeni bi epic tale e şahit olurduk of=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 abi resmen yazıyı word de özenli bir biçimde yazıp screenshot almışlar ya. bu kadar mı çaresiziz word karşısında he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 roket sus hamaçiye gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Üzülme leke yapmaz Dikkat etsene Amma sakarsın be kadın. Bu evrimi yaşarım inanıyorum ama bence 1 sene de 6 senenin yolunu alırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 1-6 gün evrem ki bu benim (pati kızlarına selamet ederim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 evlenmedim ama yine yapıyodum bunların çoğunu. bu kadar uzunda sürmedi cicim zamanları(:D kız milletine tatlı dille yaklaşırsan olmuyo az sert olmak lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 roket adam said: abi resmen yazıyı word de özenli bir biçimde yazıp screenshot almışlar ya. bu kadar mı çaresiziz word karşısında he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 NEDEN CAPS AÇIK? malum karikatürü istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 pogodi said: NEDEN CAPS AÇIK? malum karikatürü istemiyorum. o malum karikatürü koymamak için zor tutuyorum kendmi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 tamamen yalan evitaya giden adam delikanli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Hani karikatür o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 yo yoooo yo dostum koyma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar