thedevourer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 açıldımı bilmiyorum açıldıysa şimdiden özür dilerim B)-
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Eheh Göz göze diz diz dize el ele göt göte git öte gibi bişeyin detaylı açıklaması:)
Red Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 bunun evlilikle ilgii yok.uzun süre kime aynı evde yaşasam bi saatten sora resmiyet gider :)
capul Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Eehehe bunun bayan versiyonunu da çok merak ediyorum :) güzelmiş.. Eğlenceye açsaydın ya nie güzelim konuyu lanetliyosun garbıça açıp...
obsesifik Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 bir de şöyle bir şey vardı. Evliliğin ilk haftası gelin ve damat arasındaki konuşma; Damat: Ah nihayet rüyam gerçek oluyor! Gelin: Senden ayrılmamı ister misin? Damat: Hayır , bu lafı bir daha söyleme. Gelin: Sen bana aşık mısın? Damat: Taaabikii Gelin: Beni terketmeyi düşünür müsün? Damat: Tabiki hayır. Gelin: Peki bana bir öpücük verir misin? Damat: Evet , hem yüzüne hem gözüne. Gelin: Peki bana vuracak mısın? Damat: Asla! Ben o tür erkeklerden değilim. Gelin: Sana güvenebilir miyim? Damat: Evet Gelin: Aşkımmmmm evliliğin 7. senesindeki konuşma , bu sefer konuşma metnini aşağıdan yukarıya doğru okuyunuz.. :D
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 obsesifik said: bir de şöyle bir şey vardı. Evliliğin ilk haftası gelin ve damat arasındaki konuşma; Damat: Ah nihayet rüyam gerçek oluyor! Gelin: Senden ayrılmamı ister misin? Damat: Hayır , bu lafı bir daha söyleme. Gelin: Sen bana aşık mısın? Damat: Taaabikii Gelin: Beni terketmeyi düşünür müsün? Damat: Tabiki hayır. Gelin: Peki bana bir öpücük verir misin? Damat: Evet , hem yüzüne hem gözüne. Gelin: Peki bana vuracak mısın? Damat: Asla! Ben o tür erkeklerden değilim. Gelin: Sana güvenebilir miyim? Damat: Evet Gelin: Aşkımmmmm evliliğin 7. senesindeki konuşma , bu sefer konuşma metnini aşağıdan yukarıya doğru okuyunuz.. :D gramatik olarak yanlış galiba ya. yüzüne gözüne öpücük veririm çok düzgün bi cümle gelmedi bana. canım sıkılıyor :/
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 iyimiş ama ben böyle şeyler yapmam. 6. gün neysem, 6. yıl da oyum. pati kızlarına selam ederim
obsesifik Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 yazarken de öle hissettim var bi yamukluk.. evet.. msjla geldi de bu dün bana :D allahım ne işsiz arkadaşlarım var yaa
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 benim anlayamadığım bu evrim iyi yöndemi yoksa kötü yöndemi :S foşşşşşşşşş
iCequeen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 asinanyavuz said: obsesifik said: bir de şöyle bir şey vardı. Evliliğin ilk haftası gelin ve damat arasındaki konuşma; Damat: Ah nihayet rüyam gerçek oluyor! Gelin: Senden ayrılmamı ister misin? Damat: Hayır , bu lafı bir daha söyleme. Gelin: Sen bana aşık mısın? Damat: Taaabikii Gelin: Beni terketmeyi düşünür müsün? Damat: Tabiki hayır. Gelin: Peki bana bir öpücük verir misin? Damat: Evet , hem yüzüne hem gözüne. Gelin: Peki bana vuracak mısın?Damat: Asla! Ben o tür erkeklerden değilim. Gelin: Sana güvenebilir miyim? Damat: Evet Gelin: Aşkımmmmm evliliğin 7. senesindeki konuşma , bu sefer konuşma metnini aşağıdan yukarıya doğru okuyunuz.. :D gramatik olarak yanlış galiba ya. yüzüne gözüne öpücük veririm çok düzgün bi cümle gelmedi bana. canım sıkılıyor :/ 2li okuyun böyle hata yok ve bende sıkılıyorum çok.
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Psikopati burda olsa yeni bi epic tale e şahit olurduk of=(
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 abi resmen yazıyı word de özenli bir biçimde yazıp screenshot almışlar ya. bu kadar mı çaresiziz word karşısında he.
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Üzülme leke yapmaz Dikkat etsene Amma sakarsın be kadın. Bu evrimi yaşarım inanıyorum ama bence 1 sene de 6 senenin yolunu alırım :D
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 1-6 gün evrem ki bu benim (pati kızlarına selamet ederim)
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 evlenmedim ama yine yapıyodum bunların çoğunu. bu kadar uzunda sürmedi cicim zamanları(:D kız milletine tatlı dille yaklaşırsan olmuyo az sert olmak lazım :P
Bone Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 roket adam said: abi resmen yazıyı word de özenli bir biçimde yazıp screenshot almışlar ya. bu kadar mı çaresiziz word karşısında he.
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 NEDEN CAPS AÇIK? malum karikatürü istemiyorum.
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 pogodi said: NEDEN CAPS AÇIK? malum karikatürü istemiyorum. o malum karikatürü koymamak için zor tutuyorum kendmi :D
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 tamamen yalan evitaya giden adam delikanli olmaz
Öne çıkan mesajlar