sabonis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Az önce işimi halletmek için tuvalete gittim. Banyomuzun 2 adet ışığı var, biri florasan diğeri normal ampul. İkisinin de anahtarı yanyana, kapının hemen sağında. Sağdaki anahtar hafif oynaşıyodu falan yerinden anneme söylemiştim yapılsın diye. Her neyse Banyo kapısına doğru yaklaştım, otomatik olarak ışığı açmak için elimi anahtarlara doğru götürdüm. Soldaki anahtara bastım ama sağdaki anahtara parmağım değmedi, anında dank etti anahtarın yerinden çıkmış olabileceği ve elimi kaçırdım. Ancak plastik anahtar olmadığı için, içerideki metale dokunmuş bulundum 1 saliseliğine. Elimi çekerken, bütün kolum titriyodu. Evet çarpıldım !! O titreme kolumdan sonra vücuduma da çok az daha ilerledi ve durdu. Hayatımda bu kadar korktuğumu hatırlamıyorum. Tuvalette işimi hallederken bütün vücudum falan titriyodu ama korkudan ve stresten. Eğer o anahtarın daha önceden biraz yavşamış olduğunu bilmesem büyük ihtimalle cart diye elimi sonuna kadar götürücektim anahtara. Ve gerçekten çarpılıcaktım. paylaşmak istedim[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Allah korumuş git bi abdest al bunun üzerine ... :=)[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 geçmis olsun.. Ayk da geçmis olsun diyo, di mi ayk? -Hav![signature][hline]you did what you did to me, now it's history all you see things will happen while they can, i will wait here for my man tonight, it's easy when your big in japan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Off,büyük geçmiş olsun,direkten dönmüşsün ya.. benim de buna benzer bi anım var,ben 8-9 yaşlarındayken evde bozuk bi saç kurutma makinası buldum.normalde ben ulaşamıyım diye kaldırırlardı annemler böle şeyleri,nasıl bulduysam buldum makinayı,babam da makinayı yapacam diye açmış içini,kurcalamış falan(bazı babalarda vardır ya ''ben yaparım,kolay bu,ne varki saç kurutma makinasını yapmakta'' mantığı).makinanın bazı bölümleri açıkta.ben taktım fişe makinayı ama çalıştırmadım.çok zekiyim ya çalıştırmassam bişi olmaz zannediyorum.makinanın içinde bi yere dokunmamla irkilmem bir oldu.kolum böle nerdeyse sabo gibi 1 saniyeden daha kısa bi süre için titredi,elimi hemen çektim kabloyu tutup çektim fişten çıksın diye,sonra bişi olmamış gibi makinayı eski yerine kaldırıp koymuştum:) o zamandır saç kurutma makinalarından korkarım baya...[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 büyük geçmiş olsun, aman dikkat böyle konularda. bir anlık dalgınlık hayata bedel olabiliyor bunun gibi. bir de tedbir meselesi var ama uzun etmeyelim.. :)[signature][hline]Paticik.com Freelancer Klavye Delikanlısı; Overworking and underpaid.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 aman diyim usabo.. :)[signature][hline]Mumi-Artık U23 te... says: sevgin bana bir tuzakmış be yar, Günden güne yağar yüreğime kar, Bu dünya sensiz gayri bana dar, Anla artık bu 14 şubatta beni sar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Allah korumuş.. Geçmiş olsun.[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 geçmiş olsun küçükkende beni kutu kola makinası çarpmıştı çok kötü birşey[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad Kapıyıı aç pencereyii aralaa geleceğiim rüyaalarıınaa.. -Freddy allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 sınırdan dönmüşün valla büyük geçmiş olsun[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu No lol! Yes gyy (gülmekten yere yatmak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Aman diyeyim. Geçmiş olsun. Bankamatik çarpıp ölenlerde var yani./Türkiye Bozcaada.[signature][hline]I'm in a world of shit. - Satanist misiniz? - Hayır biz Lathander'e tapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 saolun az önce yine banyoya gittim. sadece soldaki anahtara değerek ışığı açmak için 5 saniye falan uğraştım yani.[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Geçmi$ Olsun Allah Korumu$...[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 hmm bizim evde de var öyle sakat bi düğme ama salla şansıma güveniyorum :D[signature][hline]oyunuzu bana verin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 ulem başlıgı görünce şöle diyosun sandım "paticik açılmıyo patladı yine bende bırakıyom lan paticiği yetti artık" oha ne maynaklar varmış diyodum da gördüm esas konuyu geçmiş olsun bu arada =)[signature][hline]karakedi, 31 Mart 2004 16:48 tarihinde demiş ki: ehe serverı bozdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 geçmişler olsun, aman diyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 biz küçükken eski tip sigortaların içine bobin teli sokardık :) çarpmıyo yani pek fazla ehe tatlı bi titreme yaratır o kadar geçmiş olsun ps: black bende oyle sandım lol[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Pre UO:R Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behemoth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 geçmiş olsun.benide kablo net modemimin arkasına bağlanan kablo çarpmıştı nasıl olduysa :).[signature][hline]Yıllardır Yiyip Duruyoruz, Tabaklar Dolusu, Cacık ve de Salata, Ama Yine de Azalma Değil, Artış Var Hıyar Sayısında, Bu da Demektir Ki, Hıyarlık İnsanoğlunun Mayasında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 ben paso çarpılıyorum geçen bilgisayarın tv kartının antenini kurcalıyodum tv kartının arka tarafında elektrik varmış ne alakaysa bi öyle çarpıldım sonra yine geçen kaset çalar bozuldu tamir ediyodum arada bi fişe takıp deniyodum sonra fişi takılı unutup kurcalarken çarpıldım böle küçüklüğümden beri çarpılıyorum sürekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 sen zaten anormalsin eagle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Bende aynen yazlıktaki salon ışığının düğmesi senin anlattığın gibiydi. Bende küçüktüm tamir edecektim aklım sıra. Parmağımı cort diye soktum. O 1 sn sanki elini içeri bişi çekiyo gibi oluyo. Bide masa lambamı tamir ederken çarpıldım ama onda çok korktum. Çünkü elimi çektikten sonra kolumdan enseme doğru karıncalanma olmuştu. Bide sol elle dokunmak çok daha tehlikeliymiş çünkü akım direk kalbe gidiyormuş.[signature][hline]...come forth my fallow ally,come forth guenhwyvar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 adam masal anlatır gibi anlatmış tasvirler falan ayrıca sana bi$i olmaz sabo bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 said: Bathory, 20 Nisan 2004 20:00 tarihinde demiş ki: ayrıca sana bi$i olmaz sabo bey "kötüye bişey olmaz" diye mi =)[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 geçmiş olsun aman dikkat[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Dünyadaki diğer tüm ülkelerde elektriğin potansiyeli yani voltajı 110V iken türkiyede 220V olması acaba aptallığıımzdan mıııı çarpılmak için özel neden aradığımızdan mııııı anlamış deilim...[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 ben defalarca carpıldım sımdıye kadar an komıgı ıse ufaktım ankara gazı orduevındeydık bır abajur vardı yanıyodu duylarından bırı bostu bende oynamak ıcın elımı sokmuştum duy a cok fena carpılmıstım onun dısında bılgısayarda elektırık kacagı var heralde kasanın arkasına dokundugumda yuzde 90 carpıyor alıstım artıkın :D[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki: oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar