Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aranızdan ayrılmama ramak kalmıştı...

sabonis

Öne çıkan mesajlar

Az önce işimi halletmek için tuvalete gittim. Banyomuzun 2 adet ışığı var, biri florasan diğeri normal ampul. İkisinin de anahtarı yanyana, kapının hemen sağında. Sağdaki anahtar hafif oynaşıyodu falan yerinden anneme söylemiştim yapılsın diye. Her neyse
Banyo kapısına doğru yaklaştım, otomatik olarak ışığı açmak için elimi anahtarlara doğru götürdüm. Soldaki anahtara bastım ama sağdaki anahtara parmağım değmedi, anında dank etti anahtarın yerinden çıkmış olabileceği ve elimi kaçırdım. Ancak plastik anahtar olmadığı için, içerideki metale dokunmuş bulundum 1 saliseliğine.
Elimi çekerken, bütün kolum titriyodu. Evet çarpıldım !! O titreme kolumdan sonra vücuduma da çok az daha ilerledi ve durdu. Hayatımda bu kadar korktuğumu hatırlamıyorum. Tuvalette işimi hallederken bütün vücudum falan titriyodu ama korkudan ve stresten.
Eğer o anahtarın daha önceden biraz yavşamış olduğunu bilmesem büyük ihtimalle cart diye elimi sonuna kadar götürücektim anahtara. Ve gerçekten çarpılıcaktım.

paylaşmak istedim[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sosyal ağlarda paylaş

Off,büyük geçmiş olsun,direkten dönmüşsün ya..
benim de buna benzer bi anım var,ben 8-9 yaşlarındayken evde bozuk bi saç kurutma makinası buldum.normalde ben ulaşamıyım diye kaldırırlardı annemler böle şeyleri,nasıl bulduysam buldum makinayı,babam da makinayı yapacam diye açmış içini,kurcalamış falan(bazı babalarda vardır ya ''ben yaparım,kolay bu,ne varki saç kurutma makinasını yapmakta'' mantığı).makinanın bazı bölümleri açıkta.ben taktım fişe makinayı ama çalıştırmadım.çok zekiyim ya çalıştırmassam bişi olmaz zannediyorum.makinanın içinde bi yere dokunmamla irkilmem bir oldu.kolum böle nerdeyse sabo gibi 1 saniyeden daha kısa bi süre için titredi,elimi hemen çektim kabloyu tutup çektim fişten çıksın diye,sonra bişi olmamış gibi makinayı eski yerine kaldırıp koymuştum:)
o zamandır saç kurutma makinalarından korkarım baya...[signature][hline]Rangermania
Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki:
valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben

Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki:
evet 3 te toplaşalım
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun.benide kablo net modemimin arkasına bağlanan kablo çarpmıştı nasıl olduysa :).[signature][hline]Yıllardır Yiyip Duruyoruz, Tabaklar Dolusu, Cacık ve de Salata, Ama Yine de Azalma Değil, Artış Var Hıyar Sayısında, Bu da Demektir Ki, Hıyarlık İnsanoğlunun Mayasında...
Sosyal ağlarda paylaş

ben paso çarpılıyorum
geçen bilgisayarın tv kartının antenini kurcalıyodum
tv kartının arka tarafında elektrik varmış ne alakaysa bi öyle çarpıldım
sonra yine geçen kaset çalar bozuldu tamir ediyodum
arada bi fişe takıp deniyodum
sonra fişi takılı unutup kurcalarken çarpıldım
böle küçüklüğümden beri çarpılıyorum sürekli
Sosyal ağlarda paylaş

Bende aynen yazlıktaki salon ışığının düğmesi senin anlattığın gibiydi. Bende küçüktüm tamir edecektim aklım sıra. Parmağımı cort diye soktum. O 1 sn sanki elini içeri bişi çekiyo gibi oluyo. Bide masa lambamı tamir ederken çarpıldım ama onda çok korktum. Çünkü elimi çektikten sonra kolumdan enseme doğru karıncalanma olmuştu. Bide sol elle dokunmak çok daha tehlikeliymiş çünkü akım direk kalbe gidiyormuş.[signature][hline]...come forth my fallow ally,come forth guenhwyvar...
Sosyal ağlarda paylaş

Dünyadaki diğer tüm ülkelerde elektriğin potansiyeli yani voltajı 110V iken türkiyede 220V olması acaba aptallığıımzdan mıııı çarpılmak için özel neden aradığımızdan mııııı anlamış deilim...[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Sosyal ağlarda paylaş

ben defalarca carpıldım sımdıye kadar an komıgı ıse ufaktım ankara gazı orduevındeydık bır abajur vardı yanıyodu duylarından bırı bostu bende oynamak ıcın elımı sokmuştum duy a cok fena carpılmıstım onun dısında bılgısayarda elektırık kacagı var heralde kasanın arkasına dokundugumda yuzde 90 carpıyor alıstım artıkın :D[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki:
oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...