Fly Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 guard buglı mı ? adamlara atıyorum, 30ft mesafede bulunuyorum, bana hasar gelmiyor ama ? guard buffını da alıyor hatta attığım adam, ama saldırıyorlar kendisine , bana sıfır hasar geliyor. neyi yanlış yapıyorum ?
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ben seyi anlamadim bu sosoda random acilan speller nasi cikio deamonic fury gibi ? bu 1 bide taktik fln verio lvl atladimi bazen cok bos oluo bence okadar ugrasion pekte ise yaramayan skill verio acikcasi...
Gil Estel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Bende şeyi anlamadım, BU LANET OLASICA SQUIG PETLERI nasıl oluyorda benim gibi bir tanktan agro alabiliyorlar? Oyun mu bozuk delirecem. Gruptaki hiçkimseye agro gitmiyor ama şu PET YARATIĞI geliyor yanıma 1 vuruşta alıyor agroyu sonra ben deli oluyorum
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 cuce benim sorunlari anladinmi sorcerer oynadinmi hic ? yani o random acilan skill nedir ?
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Healerların güçlü olmasının sebebi 1vs1 diye düşünmemek lazım. Yani healer tankını grubunu healleyecek ve hayatta kalabilmeli. Bu yüzden RvRde her zaman DPSin healera delması lazım. Amaç kesmek değil digerlerini heallamasını engellemek. KEsebilirlerse zaten o kaymaklı ekmek kadayıfı oluyor.
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Evet bir de, tankı heallayan healera dalın bakın o tanka noluyo haha. Ben sürekli rencide ediyorum mesela arkada dpsler tankla uğraşırken, adam kendimi kurtarayım derdine düştüğü anda tank iniveriyor.
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Healerları karambol hariç öldürmek ÇOK zor, hele karşınızdaki bilinçli bir healer ise. Bana 1'e 1 dalanlara falan genelde /laugh yazıyorum, 1 dakika falan AP'lerini boşaltıyorlar, sonra sıkılıp gidiyorlar :p
Bogachan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 ya bide heal almak icin healerın yanına gitmek nedir arkadaş sanki sen yanına gidincemi görüyor adam seni :) Bide hp si düşünce arkaya dogru kaçan meleelere kılım adam arkaya koşarken damage almıyor sanki üstüne arkasındaki adamların hepsini healerın üstüne çıkartıyo böyle adama healmı atılır şimdi git öl önsaflarda sen ölene kadar geçicek zaman içinde yerini başkaları alıcaktır :) Atam ne güzel söylemiş :)
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Bana guard atmayan tanka heal yok. 2h takılan tanka heal yok. DPS yapıcam diye kafasını gözünü yaran healera heal yok.
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Gangren said: Bana guard atmayan tanka heal yok. 2h takılan tanka heal yok. DPS yapıcam diye kafasını gözünü yaran healera heal yok. heal atmak ıcın dps yapması gerekenlere ne var mudur :D
Venator Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Gangren said: Bana guard atmayan tanka heal yok. 2h takılan tanka heal yok. DPS yapıcam diye kafasını gözünü yaran healera heal yok. 2H kullanmayan tanka da dusmanın saldırması yok, bu yüzden heal'a gerek yok?
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Absolut said: Healerların güçlü olmasının sebebi 1vs1 diye düşünmemek lazım. Yani healer tankını grubunu healleyecek ve hayatta kalabilmeli. Bu yüzden RvRde her zaman DPSin healera delması lazım. Amaç kesmek değil digerlerini heallamasını engellemek. KEsebilirlerse zaten o kaymaklı ekmek kadayıfı oluyor. Xaenin said: Evet bir de, tankı heallayan healera dalın bakın o tanka noluyo haha. Ben sürekli rencide ediyorum mesela arkada dpsler tankla uğraşırken, adam kendimi kurtarayım derdine düştüğü anda tank iniveriyor. İkisine de katılıyorum valla. Dün misal, karşımızdaki gruptan dpsleri üstüme saldılar (ben healerım) devamlı.. Adamlar kesemiyor, bir yolla oyalıyorum ama o sırada bizim tank yalan oluyor tabii. Zaten sonra wipe yedik sürekli. Ha ne zaman bizim takım uyandı, benden heal bekleyerek direkt ortada kapışmak yerine bana saldıran dpslere odaklandı, o zaman yine dengeyi sağladık.. Healer varsa takım için vardır. Healer çok güçlü demek anlamsız bence, 1v1 combat yaşamadım ben hiç bu oyunda.
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 jonywayt said: Gangren said: Bana guard atmayan tanka heal yok. 2h takılan tanka heal yok. DPS yapıcam diye kafasını gözünü yaran healera heal yok. heal atmak ıcın dps yapması gerekenlere ne var mudur :D Şaman'dan bahsediyorsan, dotları da iş görüyor, DoK'lar ölsün zaten :p
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Venator said: Gangren said: Bana guard atmayan tanka heal yok. 2h takılan tanka heal yok. DPS yapıcam diye kafasını gözünü yaran healera heal yok. 2H kullanmayan tanka da dusmanın saldırması yok, bu yüzden heal'a gerek yok? Sınıfını bilerek oynayan tanka saldırmamak salaklıktır ama. Hem healerları guard ediyor, hem de taunt ile 30% daha fazla hasar veriyor.
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Tanka dalmak gereksiz ölmez zaten. CC ile uzak tutup direk clothie lere dalmak lazım.
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Gangren said: jonywayt said: Gangren said: Bana guard atmayan tanka heal yok. 2h takılan tanka heal yok. DPS yapıcam diye kafasını gözünü yaran healera heal yok. heal atmak ıcın dps yapması gerekenlere ne var mudur :D Şaman'dan bahsediyorsan, dotları da iş görüyor, DoK'lar ölsün zaten :p shaman melee degılkı ınsaf. doklarada acıyın yav ayıp ama oluyoz 12312415 mt kosuyoruz sonra
Luxor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 premade olarak girilmeyen scenario ve bilimum rvr faaliyetleri yalan zaten. ciddi anlamda takım oyunu lazım, dps konusunda da zamanlama çok önemli. dps oynarken, aaa bak aksiyon var hadi hemen gidip dalayım yapmamak lazım. mesela: 8 kişi yan yana gidiyorsun bayrağı almak için. derken 4 kişi tek başına koşan bir düşman görüyor, gruptan pat diye ayrılıveriyor, kesecekler dps yapacaklar, kahraman olacaklar. kaldın mı 4 kişi. bayrağın yanına vardığında karşında 8-9 kişi bulunca hoş olmuyor. tabi sonra arkadan gelen o 4 kişide itinayla kesiliyor rakip tarafından. siz 8 kişi respawn beklerken adamlar o sürede istedikleri gibi at oynatıyorlar. biliyorum insanlar genelde dps listesinde ilk sıralarda olmayı cazip buluyorlar ama 60K dmg yapıp oyunu kaybetmişsen ne kıymeti kaldı bunun? herkes kahraman olmak, kendi hiç zarar görmeden bilmem kaç bin dmglar havalarda uçuşsun ister ama oyunun dinamikleri böyle değil. sonuçta dps kasmaya kalkan healer kadar, önüne gelene ağzının suları akarak dalıp healerı güç durumda bırakanda kabahatli. genelde healerın önceliği tank ı ayakta tutmaktır. şimdi fütursuzca önüne gelene dalarsan healer hangi birinie yetişsin. kısacası sistemli oynadıktan sonra her class kendi içinde imba özelliklere sahip. ama herkes kafasına ve bencilce oynarsa her class sıfır. üstelik oyunun başlarındayız daha çok değişiklik olacak. unutmamamk lazım ki wow da milletin deli gibi kastığı warlocklar oyunun ilk zamanlarında oynaması en sıkıntı veren classlardı, hiçbir özelliği doğru dürüst çalışmazdı.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 bence healerlar tanklari birakip dpsleri ayakta tutabilseler hersey cok daha guzel olur o yuzden healerlar beceriksiz. bkz racta
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Tank dışında Focuslanmış hiçbir sınıfı ayakta tutamayız, zor yani.
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Gangren said: 2h takılan tanka heal yok. Ne garezin var 2h tanklara. Ben hep sevmişimdir şahsen 2h tankları
Luxor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 healda öncelik tankta olacak. melee dpsler ya cloth giyen dps casterları yada rakip tankı heal eden healer casterları hedef alacak. melee dps olarak rakip tank a direk dalarsan, doğal olarak rakip healer tankını healleyecek, rakip tank heal almasa bile tank en çok hp ve armora sahip, dolayısıyla kesmesi her halikarda uzun sürer. bu sürede melee dps çoktan yatmış olur zaten. rakip tanka dpsi geriden ranged dps yapması daha uygun. tankı bırakıp özellikle melee dps in heal edilmesi gayet mantıksız. bir nevi kağıt makas taş oyununa dönüyor, her classın hayatta kalması bir başkasının yapacağı haraketlere bağlı. ama bir çok kişi bunun farkında değil.
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Abi kim niye dalsın tanka yapmayın etmeyin ya wow mu oynuyoruz aggro mu alıyo tank. Tankın görevi damage almak değil bu oyunda arkadaşlarının damage almasını engellemek.
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Chosen ile Black Orc temel farkları nedir? Var mı ikisini de tecrube eden? Black Guard neden yok?
Öne çıkan mesajlar