ermynorac Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 merhabalar, Star Wars:Force Unleashed ve Fifa09'u önsipariş etmeyi düşünüyorum. Bugüne kadar sendit.com'dan alıyordum ancak 2 haftadır sitede problem var mail attım ilgilenmediler bende başka bir yerden almaya karar verdim. Önceden denediğiniz çabuk yollayan PAL region satan siteler nelerdir? teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ps 3 oyununda pal olmaz... ebbay e bak derim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 PAL -> Bluray için. oyunları ve bluray filmleri aynı yerden alacağım için PAL satan bir site istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 eregorn2 said: ps 3 oyununda pal olmaz... ebbay e bak derim... HA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 blu ray de de pal olmaz... evrensel oldu o... geçtiler palları.. hd tv her blu ray i çalıştırıo... canlı örnek: ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Region ile Region protection aynı şey değildir. Bir oyun PAL olup her region da çalışabilir. Bu onun PAL olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Ben de Sendit'ten bi şey istedim geçenlerde, hala elime geçmedi bugün postaneye gidip bakacam. Bi ara siteyi değiştirdiler, ondan sonra problem oluşmaya başladı sanırım. Adres sistemini falan da değiştirdiler çünkü. Alışverişini Play-Asia'dan yapabilirsin. Air mailla nasıl yolluyolar, kaç günde geliyo bilmiyorum ama, ürün Fedex ile yola çıktıktan sonraki 2. gün geçti elime. Kargoya ödeyeceğin parayı bikaç tane oyun alarak dengeleyebilirsin. Yani bi oyun alıp 30-40$ kargo ödemektense, atıyorum 3 tane oyun alıp her birine 10-15'er dolar kargo ödemiş olursun. Zaten site gerçekten çok ucuz. Edit: Bu arada PAL ve NTSC ayrımı hala var ama PS3'ler artık ikisini birden destekliyo diyelim. Çünkü elimdeki tüplü televizyonda mesela Soul Calibur 4 gayet güzel çalışırken, GTA IV siyah-beyaz oldu. Üstelik TV kartı üzerinden bağladığımda, GTA IV'ü çalıştırınca görüntü standardı NTSC'ye kayıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 pal ntsc ve hd olarak deişiti herşey... hd rules... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 play-asia dan başka site varmı alabilceğim. alabilirim burdan birşeyler ama başka alternatiflerde öğrenmek istiyorum test edilmiş. asia fln diyoruz sonra kitapçık kutu üzerindeki yazılar fln çince çıkmasın? :) avrupa sitesi varmı hiç bildiğiniz sendit.com gibi? --baktım yalarında yazıyormuş ne sürümü olduğu fifa nın korea, asia ve US sürümleri var sanırım. ama yinede EU sitesi varsa bildiğiniz öğrenmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 oyununuz japonca çıkarsa görürüm sizi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Abi satılan eşyaların yannıda hangi dilde olduğu yazıyo. Japon bayrağ olanı alırsan Japonca çıkar tabi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 eregorn2 said: blu ray de de pal olmaz... evrensel oldu o... geçtiler palları.. hd tv her blu ray i çalıştırıo... canlı örnek: ben online oynarken farkediyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Nasıl olmaz blu-ray'de? Olur dediler bana. Amerikadan aldım ben ps3'ü. Buradan blu-ray alsam çalıştırır mı? Evet diyene öpücük atıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 blu ray de region lock olayi var bildigim kadariyla. oyunlarda yok. ayrica region-lock ve region ayni sey degildir. playstation da region olayi yok demek komik olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Ps3 komünist bir alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 PS3 aletlerde de region olayı önemli aslında mesela japon ps3 ler resistance oyununda kan görünmesibni engelliyor diye bir şey okumuştum. Ayrıca Blu-ray lerde aynen dvd gibi. Pal makinede Pal Blu-ray çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Peki NTSC ya da Region 1 işte herneyse blu-ray ısmarlayabileceğim bir site biliyorsunuz mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 amazon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 amazon.co.uk'e baktım yollamıyor türkiye'ye diye gözüküyor oyunları order veremiyorum ordan. başka güvenilir site? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 www.gameseek.co.uk'den pre-order yaptım. sorunsuz tamamlandı işlemler 10 dakika içerisinde. oyunun çıkış tarihinden önce postaya verileceğinide iddia etmişler. tabi, gelsin önemli olan ama ne kadar erken o kadar güzel :) tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 gameseek.co.uk severim. ama bazı oyunların ingiltere fiyatları, türkiye fiyatlarının 3 katı felan olabiliyor. bizde 10 ytl'ye satılan oyunlar orda 10 pounda satılıyor. ama lich king gibi popüler oyunları türkiye fiyatlarıyla bulabiliyorsunuz. belki de daha ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Amazon.com yolluyormuş Amerika'dan Blu-Ray. Süper oldu bu direk ısmarladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Güncel cevap var mı soruya? Amazondan alınca hala geliyor mu? Bir de PSN dışında online satın alıp download edebileceğimiz bir çözüm var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 yeni cıkan oyunu hemen alcaksan gittigidiyordan alcan belli dükkanlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Ya ben de blu-ray olayında arada kaldım. benim ps3 de amerika'dan ve PAL DVD'leri çalıştırmıyor. Ama Region2 Blu-ray'ler çalışır mı? hiç deneme şansım olmadı :) Bir de bu region olayı bazen accountuna göre değişebiliyor sanırım. Ben de hem TR hem USA adresli account var, Blu-Ray'ler bu adreslemeye göre mi çalışır acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar