Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nereden PS3 oyun/Bluray almalı?

ermynorac

Öne çıkan mesajlar

merhabalar,
Star Wars:Force Unleashed ve Fifa09'u önsipariş etmeyi düşünüyorum. Bugüne kadar sendit.com'dan alıyordum ancak 2 haftadır sitede problem var mail attım ilgilenmediler bende başka bir yerden almaya karar verdim. Önceden denediğiniz çabuk yollayan PAL region satan siteler nelerdir? teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de Sendit'ten bi şey istedim geçenlerde, hala elime geçmedi bugün postaneye gidip bakacam. Bi ara siteyi değiştirdiler, ondan sonra problem oluşmaya başladı sanırım. Adres sistemini falan da değiştirdiler çünkü.

Alışverişini Play-Asia'dan yapabilirsin. Air mailla nasıl yolluyolar, kaç günde geliyo bilmiyorum ama, ürün Fedex ile yola çıktıktan sonraki 2. gün geçti elime. Kargoya ödeyeceğin parayı bikaç tane oyun alarak dengeleyebilirsin. Yani bi oyun alıp 30-40$ kargo ödemektense, atıyorum 3 tane oyun alıp her birine 10-15'er dolar kargo ödemiş olursun.
Zaten site gerçekten çok ucuz.

Edit: Bu arada PAL ve NTSC ayrımı hala var ama PS3'ler artık ikisini birden destekliyo diyelim. Çünkü elimdeki tüplü televizyonda mesela Soul Calibur 4 gayet güzel çalışırken, GTA IV siyah-beyaz oldu. Üstelik TV kartı üzerinden bağladığımda, GTA IV'ü çalıştırınca görüntü standardı NTSC'ye kayıyodu.
Sosyal ağlarda paylaş

play-asia dan başka site varmı alabilceğim. alabilirim burdan birşeyler ama başka alternatiflerde öğrenmek istiyorum test edilmiş. asia fln diyoruz sonra kitapçık kutu üzerindeki yazılar fln çince çıkmasın? :) avrupa sitesi varmı hiç bildiğiniz sendit.com gibi?

--baktım yalarında yazıyormuş ne sürümü olduğu fifa nın korea, asia ve US sürümleri var sanırım. ama yinede EU sitesi varsa bildiğiniz öğrenmek isterim.
Sosyal ağlarda paylaş

gameseek.co.uk severim.
ama bazı oyunların ingiltere fiyatları, türkiye fiyatlarının 3 katı felan olabiliyor.
bizde 10 ytl'ye satılan oyunlar orda 10 pounda satılıyor.

ama lich king gibi popüler oyunları türkiye fiyatlarıyla bulabiliyorsunuz. belki de daha ucuz.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...
Ya ben de blu-ray olayında arada kaldım. benim ps3 de amerika'dan ve PAL DVD'leri çalıştırmıyor. Ama Region2 Blu-ray'ler çalışır mı? hiç deneme şansım olmadı :)
Bir de bu region olayı bazen accountuna göre değişebiliyor sanırım. Ben de hem TR hem USA adresli account var, Blu-Ray'ler bu adreslemeye göre mi çalışır acep?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...