Bone Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Yediğiniz, sevdiğiniz yemekleri şu sitelerden bulup bizle paylaşabilir misiniz? http://www.about.com/food/ http://www.epicurious.com/recipesmenus/ http://www.beyondwonderful.com/recipes/ Elbette herkes peynir ekmek, simit, tost, döner gibi genel şeyleri seviyordur, ama bunların (bu tip genel şeyler) dışında şeyler soruyorum. Özellikle yukardaki 3 siteden yemekler. Bilmeyenler bilenlere de öğretmiş olur diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Zekice. Yarın çoğu insan oruç olacak, konu dışına girince karşılaştıkları başlık "Sevdiğiniz yemekler, içecekler felan". İster istemez içine girince, karşısında bir sürü resim - milletin damak zevki vs. Hakikaten zekice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 mantarlı olan herşey benimdir yaninda cola tamam işte en sevdiğim yemekler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 seni bile yerim süper mario Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 busted or didnt happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Greeny said: Zekice. Yarın çoğu insan oruç olacak, konu dışına girince karşılaştıkları başlık "Sevdiğiniz yemekler, içecekler felan". İster istemez içine girince, karşısında bir sürü resim - milletin damak zevki vs. Hakikaten zekice. oruç tutmaktaki amacın, canı istemesine rağmen alacak durumda olmayanların çektikleri sıkıntıları anlamak olduğunu düşünüyorum. varsın 30 gün foruma girenlerin canı yemek çeksin de akşama kadar yiyemesinler neyse konuya gelirsek, et olsun tavuk olsun farketmez iyi pişsin her türlüsünü yerim türlüsünü dedim türlü de çok güzel oluyor yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Greeny said: Zekice. Yarın çoğu insan oruç olacak, konu dışına girince karşılaştıkları başlık "Sevdiğiniz yemekler, içecekler felan". İster istemez içine girince, karşısında bir sürü resim - milletin damak zevki vs. Hakikaten zekice. Kasten olduğunu sanmıyorum. Provakatif falan değil direkt adi bi davranış olurdu bence. Denk gelmiş diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Bilerek yapılmış olsa da, oruç iradeyi güçlendirdiğine göre, oruç tutan pati ahalisinin iradesini daha güçlendirmek için yapılmıştır. Oruç tutup da etrafta yemek yiyen, bişiler içen insanları suçlu bulan zihniyetin tuttuğu oruca oruç demem. Oruç tutuyosan tutmayanların normal yaşantılarına devam etmelerini garipsemeyeceksin arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loserz Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 puahahah bonec gene ypmş ypıcagını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Daemir said: Bilerek yapılmış olsa da, oruç iradeyi güçlendirdiğine göre, oruç tutan pati ahalisinin iradesini daha güçlendirmek için yapılmıştır. Oruç tutup da etrafta yemek yiyen, bişiler içen insanları suçlu bulan zihniyetin tuttuğu oruca oruç demem. Oruç tutuyosan tutmayanların normal yaşantılarına devam etmelerini garipsemeyeceksin arkadaş. yürü baa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 başlık kurallara uygundur, dinimize göre caizdir herhalde. yahudiliğe göre de koşermiş. sordum ben şimdi.. sıkıntı yaratmayın yok yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 kafir kafir konuşmalara tanık oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Greeny said: Zekice. Yarın çoğu insan oruç olacak, konu dışına girince karşılaştıkları başlık "Sevdiğiniz yemekler, içecekler felan". İster istemez içine girince, karşısında bir sürü resim - milletin damak zevki vs. Hakikaten zekice. Oruç tutacaklar için insan kendi hayatından ya da yapmak istediklerinden de fedakarlık yapmamalı. Oruç tutan tutarken BoneC'e mi soruyor tutabilir miyim diye? Ya da o "ramazan başlasın söz böle şeyler yapmicam" gibi bir şey mi söyledi? Yapmayın yahu, ha dikkat göstermek inceliktir, ama hiçbir şekilde zorunluluk ya da gereklilik değildir. Zaten konuyu görünce nefsine hakim olamayacak olan girmez, girerse de kendi bileceği iştir. Beceremeyecek insan tutmasın oruç. Yapmayın etmeyin, isteyen tutar isteyen tutmaz, ama insanların "oruç tutuyo millet ona göre dikkatli olun" demek gibi bir lüksü yok. Kimse kendi dini inancı yüzünden başkasını kısıtlayamaz/kısıtlayamamalı. Böyle celallenecek ne var ortada? Kaldı ki öte yandan bu topic ramazan için gayet iyi de olabilir, insanlara iftar yemeği için fikir verir mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 iftarda yemek seçmem o açlıkla = ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Greeny said: Zekice. Yarın çoğu insan oruç olacak, konu dışına girince karşılaştıkları başlık "Sevdiğiniz yemekler, içecekler felan". İster istemez içine girince, karşısında bir sürü resim - milletin damak zevki vs. Hakikaten zekice. Bunun bir büyük boyu ramazanda yemek yiyeni döven tipler. İki büyüğü ise kantin-restoranları zorla kapattıran zihniyet işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Süper analiz kutluyorum. Bir de neye dayanarak öyle bir yorum çıkardın, onu da söyle. Bilerek konuştuğunu "bilelim". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 türk kahvesi. insanın kendisine türk kahvesi yapabilmesi ne güzel bişeymiş lan. baya baya köpüklü kahve yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 fede said: türk kahvesi. insanın kendisine türk kahvesi yapabilmesi ne güzel bişeymiş lan. baya baya köpüklü kahve yaptım (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aye Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 tahsildaroğlu klasik tauren peyniri. salyalarını akıta akıta yicen böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 1 bardak soguk süt ohh miss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 süt bana da iyi geliyor :) edit: veya tartışma konusuna çevirmeden "doğru düzgün oruç tutamıyorsanız, etrafı sizin gibi yaşamaya zorlamaya çalışacaksanız tutmayın. O zaten sayılmaz." diyeyim bitireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar