BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 walla vodan efsane guzel bisi cok esnek deil tam cop kivaminda icide backir oldugu cin bi parmak kadar vurdun muda aglaticak kadar agir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 bone nerden bulurum bunu kaç paradır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Vodan said: Heheheh çok güzel morartır esnek ve hafif olduğundan kılıç gibi savurulur bunlar :) Mino said: Yine de önceden söylendiği bir savunma sporu, hem silahsız mücadele edeceğiniz için daha sorunsuz olur (nefs i müdafaa) hem de kendinizi daha güvende hissetmenizi sağlar. Mino, Ben buna katılmıyorum bir dövüş sporu bilince veya biraz spora gidip kas yapınca ulan kim yan baktı diye havalara giriyor insan :) Spordan sonra tam aksine gerginliğimi kontrol altına almam çok kolaylaştı (kasların şişkin olması hızı etkiliyor bünyem iriyse de şişkin değildir pek) . Kendinize bir güven geldiği doğru ama ne yapacağınızı bildiğiniz için kavga yerine sakin yaklaşmayı tercih eder oluyorsunuz. Kimse şiddetten hoşlanmaz sadece uç durumlarda kendinizi korumanız için gereklidir. (Bir kere yaşadım canlı canlı, o yüzden aktarıyorum bunları) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 şu haydar lafınıda ilk burada duydum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 tabi en mantıklısı kavga etmemek.ama yinede yumruk tavsiye ederim ben.bu işler copla falan olmuo.sen cop cıkarırsın adam dahada sinirlenir bu sefer cop istenmeyen yerlere seyahat edebilir :) kendimi düşünüyorum.bende bu şans varken copla vurdugum adam ölür gider sora başıma kalır :) trafikte kavga en son seçenek olmalı.ki benim izlenimlerime göre genelde bagırarak kufurleşilir.sora herkes arabasına biner gider.o senin dediğin durumlar çok nadir oluo.yani öyle bi adama denk gelirsen kaç zaten ölmeye gerek yok eğer arabada o tarz bişi olursa.onun guveniyle bi gaza gelirsin osra pişman olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Alete alet ile karşılık gelir unutmayın. Siz jop çıkarırsınız adam çıçak veya silah çeker sonrası üzücü olur. Göz yaşartıcı sprey en kullanışlısı bence. Hem elde görünmüyor hem de en temizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 çıçak çıkarırsa sorun yok ya :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Son 3 ayiçinde bizim fabrikadan 2 kişinin akrabası (birisinin kardeşi, diğerinin bacanağı) trafikte tartışma sonucu aldığı bıçak darbeleri ile öldü. Bence üç seçenek var; 1-) Gülüp geçin, bulaşmayın, 2-) Dövüş sanatlarınından birisini çok iyi derecede öğrenin ki adamın elinde ne olursa olsun etkisiz hale getirebilin, 3-) Tabanca taşıyın. Yok levyeymiş, yok biber gazıymış, sopaymış bunların hepsi hikaye. Bahsettiğim ölümlü olayların hiçbiri birebir kavgalar değildi. Tabanca taşırsanızda suçsuz bile olsanız karşınızdaki adamı vurunca hayatınızın kalanının kararacağını ve suçsuzluğunuz ispatlanana kadar -ki bu hiç olmayabilir- aylarca hapis yatacağınızı unutmayın. En güzeli karışmamak. Bugüne kadar defalarca trafikte kavga etmiş bir adam olarak artık karımı düşünüp daha bir rahat olmaya çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 sonunu düşünen kahraman olamaz ! :d ahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 abim senin ilacın tektir. döner bıçağı. psikolojik etkisi yeterli olur genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 koymak zorunda kalırsanda yarar ama,sora seni yararlar muhtemelen :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Barbekü said: bende muşta var sopa mopa hiç kasamam muşta 1. dereceden cinayet silahıdır ekmek bıçağı 2. dereceden çünkü muştanın üretiliş amacı kavga etmektir, ekmek bıçağının ise ekmek kesmektir. muşta ile adam öldüremezsin diye bir şey yok. adamın yüzüne vuracaksan çenesinden başka yere vurursan muhtemelen direk bayılır, komaya girer hatta ölebilir. çenesine vurursan dişleri dağılır. burnuna vurursan, ordaki kemik kayıp beyne girer ve kesin ve anında ölüm getirir. ayrıca adamda bıçak yahut haydar, sopa varken o muştayı ne yaparsın bilemem. ben bagajımda crossbow taşıyacam bundan sonra mesela. sessiz hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Valeron said: koymak zorunda kalırsanda yarar ama,sora seni yararlar muhtemelen :d hayır hayır. tersiyle vuruyoruz. bi de tutacak bölgesini gazeteyle ya şu kumaş gibi olan bantlarla sar, icra eder iken elinden kaymaması için. bide kafatası bölgesini hedeflemeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Muşta yiyen bi arkadaşımın yüzünün yarısı felç olmuştu ki sadece sıyırdı. Tek kelime ile çok tehlikeli bir alet. En mantıklısı alttan alıp yolunuza devam etmek aslında. sonuçta adamı dövsen ne olacak ama dayak yemenin yanında hayatından olma riskide var bu günlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Laraken said: e ulan oldu olacak bi kazık yapın, dışarı çıkıcınca kazık sol elde, susam yağı sağ elde: yağlı mı yağsız mı? aslında en iyisi kılıç taşımak. dolmuşçuyla kavga edince adam levyeyi getircek, sen de bagajdan yatağanı çıkartıcan. sana vurursa sen de ona vurcan. kesicen doğruycan felan. (fantazi yapıyoruz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 1 kere taksici ben olduğum halde bagajından döner bıçağı çıkarıp diğer taksiciye saldırmıştı resmen ruhum donmuştu. Adam sonra arabaya binip bi ton küfür ettikten sonra koltuğun altından silah çıkarıp daha uzatsaydı sıkacaktım bacağına falan demişti. Hayatımın en bitmeyen taksi yolculuğu olmuştu ve sonunda üstü kalsın demiştim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 dövüş eğitimi denilmiş; wing tsun,mma bilen bi arkadaş arabadan inen amcaya dayılanma gafletinde bulunur. biraz bi itekleşme olur, bizimki kavgayı kontrol altına alır. adama öz dağı verir ve "döner" gider.. giderken adam artık arabadan ne çıkardıysa elemanın kafaya şakaktan oturtur bi güzel. adam hırsını alamamış demek ki.. şakaktaki kemikleri kırılır, kemikler çok az daha ilerlese kör olacakmış çocuk.. bi de bıçak falan çekerse elle girmek çok salakça bişi olur. aklıma kılıç sallayan adamı vuran indiana jones geldi. hah, onun gibi bişi işte. adam senden daha berbat bişi çekerse eğer sıçtın, geçmiş olsun. gazlanmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 bide sole bisi va benim bagajda http://www.komar.org/faq/images/alek-rpg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 uzak mesafeden çalışıyorsun yani.. gerçi nuke tercih edilmelidir. ronald reagen'ın da dediği gibi peacekeeper bi nesne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 evet abi buda bole peace keeper tartismiyorum sonra adam gidince arabadan inip yolluyorum bi adet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 bunu pencereden kargı niyetine de kullanabilirsiniz arabayı sürerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 en sagdan yavas yavas gidin; joplar, haydarlar, tabancalar, tufekler, rpgler, mustalar, halberdler havalarda ucusmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 En sağdan gitsen bile selektör yapıldığını bilmiyosun muhtemelen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 aynısını dicediim şimcik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 sam in resmini koyduu epey işe yarar range de geniş ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar