xaty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Sitelerimin istatistiklerine bakarken günlük tekil ziyaretçi sayısı 100 civarında oynayan sitemin bugün, bu saate kadar olan tekil ziyaretçi sayısını 1600'ü geçmiş olarak gördüğümde bir şeylerin ters gittiğini anlamıştım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 ben bu oyunun türkiyede tutacağını baştan beri biliyodum dsfg. acaba KINAYT taki gibi karakteri böle 500 bin milyona falan satalbilirmiyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Ben daha oyun çıkmadan potansiyel görmüştüm oyunda zaten, siteyi kapatmayı falan düşünüyordum da patlama oldu bugün :D Böyle devam ederse derleyip toparlarım, adam ederim güzelce :P (2000 olmuş tekil ziyaretçiler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Oyunu dün akşam kurdum fakat oyuna girdiğim gibi "sırada beklenen insan sayısı 4700 hede hödö" diyince transit kapattım + uninstall Yıl 2000'ken bile CS Beta serverlarında bu kadar sıra beklemiyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 gazeteden çıktı cd şimdi üzretsiz mücretsiz falan diyor nası bişay ya bu güzelmi başlamaya değermi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 xaty bu bizim oynadığımız EU serverları (smacht falan) ile türk versiyonunun serverları farklı galiba dimi? eğer öyleyse ordan türk server'ına aktarabilir miyiz acaba? satayım şu karakteri bi boka yarasın bari dsfg @llama Xenocide said: kendi hataları. bende bıraktım sayılır. oyun betadan çıkalı kaç ay oldu, item shopa item koymaktan daha hala oyunun sesleri eksik. binek sesi yok gathering sesi yok, bazı büyülerin sesleri yok, closed betadan beri Purify skilli doğru düzgün çalışmıyor. oyunda item düşürmek değil, mod düşürmek önemli, mod basmak için diamond'a ihtiyaç var, hadi gene bişeyler satıyorduk diamond karşılığı, para ödemeden sahip olabiliyorduk. şimdi aldığın diamondları AH'de kullanmak için 1 ay geçmesi lazım gibi bişey getirdiler, oyunun yüzüne gözüne sıçtılar. takılsınlar kendi kendilerine bukadar iyi bir potansiyel bukadar kötü yönetilir. şöyle bi yorum yapmıştım. oyunun son haline bakmadım ne durumdadır ama bıraktığımda böyleydi. hala aynıysa hiç değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 ben başlıycam bu oyuna maksat zaman geçsin. para verenle vermeyen arasında büyük dengesizlik oluşsa bile açarım pve oynarım. başka bi alternatif yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 abi kusura bakmada nick biraz garip olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 evet öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 güzel oyunmuş ya. wowdan aldığım zevki alıyorum bu oyundan. zaten direk wowun birebir kopyası. artısıda var yani ikinci bir sinif almak gibi. bide türkçe. tam rp lik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Türkiye'deki Runes of Magic tamamen başka bizim oynadığımızdan. Yayıncı firmalar da başka, client'lar da başka, serverlar da başka. Bu nedenle aralarında bir bağlantı yok. Türk serverları şu an ne durumda bilmiyorum ama geçenlerde çok fena ellerine yüzlerine bulaştırmışlardı, toparladılar mı bilmiyorum. Oyun gayet güzel de yazık ediyorlar gibi bir hisse kapıldım, sitemi de kapattım o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 bende dün gece çektim bi client, türk olanı değil galiba. biraz denicem sarar inşallak. sarmazsa gogogowow :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 abi 3 tane acc aldım, giremiyorum fsdz serverların offline veya online olduğunu nerden nasıl anlıycam? HALP PLX. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Nerden indirdin client'ları? Türk serverlarını bilmiyorum da yabancıları aşağıdan görebilirsin; http://www.mmoserverstatus.com/runes_of_magic Türk serverları açık olsa da giremeyebiliyorsun bazen. (giremeyebiliyorlar daha doğrusu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 http://www.runesofmagic.com/en/index.html şuradan indirdim, baktım da sitesine şimdi 2.1.5 patchi release olmuş bugün. benimki de patchleri tamamlamış olarak gözükse de 2.1.3 olarak gözüküyo. aldığım accountları denediğimde de connection lost.. gibisinden bişey diyo, fakat herhangi bi şifre sallayınca da aynı şeyi söylüyo. verdiğin linki kontrol edeyim madem, bişeyler vardır elbet. edik: eu login falan hep offlinemış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 EU Login server değil sanırım. EU serverlarına başlık olarak koymuş olabilirler. Üyeliğini de aynı siteden aldıysan sorun yaşamazsın açık serverlarda. Sadece aktivasyon durumu olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 alla alla, o siteden de almıştım üyeliği ama dediğim gibi saçma bi şekilde bağlantını kontrol et diyo. tekrar deneyim madem ben. edik1: siteye login oldum, created olarak görünüyo account fakat yine aynı şekilde "Connection lost, please check connection or firewall setting" diyo. bi kaç forum bakayım. edik2: game maintenance denmiş. beklicem sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corrie Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 beyler kesinlikle tr server'ına kayıt olmayın, yada client'i indirmeyin. tam bir rezillik. hiçbir şekilde sorunlar düzeltilmiyor ve yöneticiler(varsa) yardımcı olmuyorlar. luncher'da ki patch sorununu hiç söylemiyem, küfür edebilirim. orjinal sürümü deneyin siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 bunu oynayacağınıza allods oynayın bence çok daha kaliteli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 mesajlarin geneli baya eski o yuzden baya bir degisiklik vardir. var mi aktif olarak oynayan bu oyunu? expension pack, siege wars felan gelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Runes Of Magic deneyim dedim, 4 gb'lık clientı indirdim. İndirme tüm gece sürdü, patch tüm gün sürdü, anca bitti. Client %100 diyor ama "oyuna gir" düğmesi aktif değil. Server mı kapalı yoksa bug felan mı? edit: http://forums.gamersfirst.com/index.php?showtopic=18062 DNS kapatın diyor adamlar, oha şaka felan mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Xenocide ın dedıklerıne katılıyorum aslında, bız oynadıgımız zaman oyleydı ama sımdı patchlerle duzeldımı bılınmez tabı o kadar ındırdıkten sonra denemeden de bırakmayın. turk serverlarını bende kesınlıkle tavsıye ETMİYORUM. Zaten tr serverların patch olarak baya gerıde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 yahu cidden ne isiniz var turk serverlarinda? lan oyunu birak launcher bile adam gibi calismiyor. ustune bizim oyuncu kitlesi eklenince rezil yer olup cikiyor. eu serverlarina (http://www.runesofmagic.com/en/index.html) girdim. zaten mmo acligi vardi oturdum 52 yaptim ama class'dan memnun degilim eheh. fena wow clone oldugu icin bilinc altinda "balance vardir" gecti ama nerde. scout/rogue iyi gorunuyordu ama fena baydi. mage/priest baya common build ve baya iyimis. kasayim diyorum ama bastan zor geliyor. bir de patch geldi 57 oldu cap. 60 olacak ama 1-2 hafta sonra. yanliz gordugum en rezil durumlardan birini yaptilar. artik nasil bir aptallik yapmislarsa adamlar web sitesini ve patch serverini oyun serverlari ile ayni network'de kurmuslar. patch sonrasi oyuna giren herkes 200k ms goruyordu ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 "Aloha Ladies & Gentlemen. Frogster is responsible for publishing Runes of Magic in most countries although there are some territories in which other companies own the license. Therefore we have to inform you that in the case of Turkey another publisher is responsible for Runes of Magic. After consultation with the Turkish publisher we have to honor their license and put an IP-Block for Runes of Magic in place which affects Turkey as of today. This means that players from Turkey will no longer be able to access our Runes of Magic servers. All players from Turkey that wish to continue enjoying Runes of Magic must register an account through the Turkish publisher. We ask for your understanding in regard to this measure, The Runes of Magic Team" said: SAKA gibi lan. dedik soyle mature mature kasmadan oyun oynayalim heriflerin yaptigina bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 oha ayıp etmişler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar