0ne Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Fiskobirliği denemedim de ilk tadelle fındık ezmesi gördüğümde(ilk defa) tahin mi bu demiştim.Annemde ye bakalım tahin miymiş dedi.Yedim ve bittim.O kadar güzel bi tat olabilirmiydi ya.Hala aklıma geldikçe alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 tahin pekmez <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 roket adam said: Nutella eve misafirliğe gelmiş Brezilyalı manken gibiyken, Fiskobirlik daha çok aileden biri, çiftlikteki dayım, toprağı çapalayan halam gibi bir şey :) aheaheaheahehaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 PrudenT said: tahin pekmez <3 (tu) <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 süperdir süper... genelde bizim evde gökberk doğmadan önce sadece bu girerdi. ama velet, veletliği gereği çikolatayı daha fazla sevince tahtını nutella ile paylaşmak zorunda kaldı son 5 senedir. Neyse yiyin yedirin efenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 http://www.yogunali.com.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mortis said: yok kalsın kilo vermeye çalışıorum ^_^ (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 nerde satılıyo la bu. annemler sahurluk alışverişe gitti bulamamışlar:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 bim lerin alayında (ne kadar haz ediorum sorulur ama fındık ezmesi çocukluğumdan beri kahvaltımı oluşturuo nerdeyse) metro alışveriş merkezi, çoğu tansaşta bazı migroslarda satılıo (ankara için konuşuorum bide bazı küçük yerler gibi misal düzce-akçakoca gerçi orda direk fiskobirlikten yada fiskomarlardan alabiliosun daha güsel oluo ^^ ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Kiler de vardı. Başka yerlerde aramadım en yakın market kilermiş bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 BonePART said: hastasiyim bole ekmekle yiyiodum ekmek bitince kasikla giristim aynısını yapmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 abi ekmek üstüne bunla blueberry marmelatı sürüceksin efsanevi oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 biz fiskobirlik diyoruz sen bize blueberry diyorsun =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 abi bende fiskobirlik diorum + yaban mersini marmelati diorum. Ikea da var mesela gayet uygun fiyati =) edit:imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Ramazanda yeni tatlar arıyorken sırf patinin tavsiyesine aldım, yedim, yedirdim. Mükemmel. Cuce said: pati cok rulz bişi be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 akşam yemeğinde bile yedim. nerf fisko :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 sagra'nın musluğundan akanı vardı bunlardan.ekmeğe önce tereyağı üzerine bu sürüldüğünde ellerini yersin.hatta daha da abartıp biraz ezme biraz da pekmek sürersen güzel harmanlarsan komaya girersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ya hiçbir yerde bulamıorm bunu ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 annem her mutfak alısverisine gittiginde bi bundan bi de nutellamdan alır. ikisi de vazgecilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 bunun yerine hıyar falan yiyorum ben aynı şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Arkasokak said: sagra'nın musluğundan akanı vardı bunlardan.ekmeğe önce tereyağı üzerine bu sürüldüğünde ellerini yersin.hatta daha da abartıp biraz ezme biraz da pekmek sürersen güzel harmanlarsan komaya girersin... +10 to g.t&göbek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 fisko aldım. kavanozu koydum öyle masaya. gördükçe bi çatal atıyorum. afd. yemekte falan bile didikliyorum. kilo alıcam lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 uplamayın ya şu topici ayıp oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Aylar sonra gittim bi fisko aldım kendime BİM'den. Umarım sivilce yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 çok kuru bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar