Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fiskobirlik Fındık Ezmesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Fiskobirliği denemedim de ilk tadelle fındık ezmesi gördüğümde(ilk defa) tahin mi bu demiştim.Annemde ye bakalım tahin miymiş dedi.Yedim ve bittim.O kadar güzel bi tat olabilirmiydi ya.Hala aklıma geldikçe alırım.
Mesaj tarihi:
roket adam said:
Nutella eve misafirliğe gelmiş Brezilyalı manken gibiyken, Fiskobirlik daha çok aileden biri, çiftlikteki dayım, toprağı çapalayan halam gibi bir şey :)

aheaheaheahehaeh
Mesaj tarihi:
süperdir süper...
genelde bizim evde gökberk doğmadan önce sadece bu girerdi. ama velet, veletliği gereği çikolatayı daha fazla sevince tahtını nutella ile paylaşmak zorunda kaldı son 5 senedir.

Neyse yiyin yedirin efenim
Mesaj tarihi:
bim lerin alayında (ne kadar haz ediorum sorulur ama fındık ezmesi çocukluğumdan beri kahvaltımı oluşturuo nerdeyse) metro alışveriş merkezi, çoğu tansaşta bazı migroslarda satılıo (ankara için konuşuorum bide bazı küçük yerler gibi misal düzce-akçakoca gerçi orda direk fiskobirlikten yada fiskomarlardan alabiliosun daha güsel oluo ^^ )
Mesaj tarihi:
sagra'nın musluğundan akanı vardı bunlardan.ekmeğe önce tereyağı üzerine bu sürüldüğünde ellerini yersin.hatta daha da abartıp biraz ezme biraz da pekmek sürersen güzel harmanlarsan komaya girersin...
Mesaj tarihi:
Arkasokak said:
sagra'nın musluğundan akanı vardı bunlardan.ekmeğe önce tereyağı üzerine bu sürüldüğünde ellerini yersin.hatta daha da abartıp biraz ezme biraz da pekmek sürersen güzel harmanlarsan komaya girersin...

+10 to g.t&göbek
  • 7 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...