Kanuni Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Biz deliyiz yazdiklarimizin bi nanasi yok. Hic biri aklimda kalmiyor eglenceli bi seyler yaziyoruz 2 sayfa sonra unutup tekrar be kind rewind.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 reampage said: Battlefield 3 çıktığında nedense bi kişi bile EA'den oyun alınır mı arkadaş demedi ?, aksien millet toplu kuyruğa girdi.. Demek ki beklentin varsa paranın kime gittiğinin önemi yok. Blizzard'ın yönetimine o kadar laf edilir, ama herkez hots alıyor. CE için sıraya giriyor . Ben D3'ten aşırı soğuduğum için HOTS'u almadım. Blizz'den daha oyun alacağımı düşünmüyorum. D3'ün kötüsüne kötü derim. Ama kendi kafama göre yaptığım bir iş yüzünden gidip "blizz'den oyun mu alınır mehehehe" demiyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 ya küçük şehir de nüfus 200i geçsin diye population'ı 4le çarpıp milyon falan göstermek nasıl bi sahtekarlıktır ya. bi de her sim takip edilebiliyordu falan agentlar ile ahaha abv ea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 konumuz kisaca http://www.gameinformer.com/cfs-filesystemfile.ashx/__key/CommunityServer-Components-ImageFileViewer/CommunityServer-Components-UserFiles-00-00-42-39-06-Attached+Files/2553.casual-gamers.jpg_2D00_550x0.jpg vs http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/pati/masterrace2_zps1bc052ff.png biri oyun oynayip eglencesine bakiyor digeri kendini super hero sanip hic oyun oynamadan master race takiliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Myshkin said: Ya şu başlıktaki yazıları bir okuyun, kimler kime hakaret edior bir yazın bakalım acaba yok ergenmiş de karı gibi zırlıyor muş da abuk sabuk laflar edip duruyorsunuz. çok aptalsınız bu kadar aptalık olmaz ve fakirsiniz gibi hakaretler de edildi aynı kişiler tarafından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Kanuni said: konumuz Moar liek http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/pati/gloriousmasterrace_zps4995092d.jpg vs. http://www.blahblahtech.com/wp-content/images/entertainment/kids-playing-a-video-game.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Buda olur.. Np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 gabe'in o büzülmüş göbeğine kurban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 MASTER RACE http://1.bp.blogspot.com/-9x2GWHOUPf0/TWcZ_ykNyXI/AAAAAAAAAto/8t7zFG_j3wE/s1600/we+dare.jpg VS. PEASANT http://4.bp.blogspot.com/_9vzd2fD5z7o/TQFFc-dqbLI/AAAAAAAAAxs/p_WHoOjm3Vo/s1600/southpark.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 master race oh yes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 screwy said: bu arada hala tabi anlattıgımı anlamamak icin direnenler cok. Ben demiyorum DRM dunya uzerindeki en iyi sistem ama suan 2 business model var biri drm biri f2p korsanla basa cıkabilen. digerleri korsanla basa cıkamıyor. E sen adamı zenginligine zengin katmak istiyor gorebilirsin ve haklısın adam sana yaptıgın malı calma izni vermek istemiycek sonucta. O yuzden ben ANLIYORUM neden drm yaptıklarını ayrıca bana KOYMUYOR drm olması bu yuzden de kız cocugu gibi aglamıyorum sagda solda "drm oyun amaaaaa" diye. Tam Apple fanı kafasıyla yaklaşıyorsun olaya scerwy. Orjinal alan kullanıcıyı rahatsız eden, oyunun bozulmasına neden olabilen bir sistem var ortada, gelmiş "bana koymuyor bu, sizi rahatsız ediyorsa o zaman ağlak kız çocuğusunuz" diye hakaret ediyorsun sağa sola. Bundan yıllar önce orjinal oyunun günümüzdeki kadar önemi olmadığı, çok daha fazla oranda oyuncunun korsan oynadığı bir dönemde, Myst 12 milyon satış gerçekleştirmişti, Simcity ve Diablo serisi Online DRM'e gerek duymadan kendi şirketlerini üst seviyeye çıkartacak kadar satmıştı. Günümüzde oyuncular (özellikle türün hedef kitlesi) orjinal almaya özen gösteriyor oyunları. Buna rağmen gelip de orjinal oyuncuyu cezalandıran bir sistem uygulanması çok yanlış. Serverlar dolu diye oyuna giremiyorsun. Oyunu oynuyorsun çıkıyorsun, şehrin save edilmemiş. Sırf serverlara bağımlı olduğun için oyuncuya save/load opsiyonu verilmemiş. Server problemleri yüzünden claim edilemeyen şehirler sorunu yaşandı. Bundan 5 sene sonra serverlar kapanırsa Online DRM yüzünden oyunu oynayamayacaksın. Hem Korsanı engelleyip hem de oyuncuyu bu kadar limitlemeyecek bir sistem konulabilir miydi? Evet. Ama bunu yapmak yerine orjinal kullanıcıyı cezalandıran bir sisteme gitmişler. $60-80 dolar verince karşılığını almak istiyor oyuncular. Sen ise "bana koymuyor o zaman size de koymamalı" gibi bir yaklaşıma giriyorsun. İşi inatlaşmaya çevirmek saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 zaten ea'in yaptığı yanlış, oyunlarını alarak bunu destekliyosunuz deniyor, karşıdan biri cevap oalrak steam de yapıyo ölölölö oyunlarınız sizin değil diyor. steamin sahibi gabe'in bak böyle açıklaması var deniyor,ki google a yazsa çıkar hemen zaten, adam diyo biz ea den bahsetmiyoruz. iki tarafında 30 sayfa bomboş argümanları var bi 30 sayfa daha post kasın siz super rare gonzi madalyasını alırsınız umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Kanuni said: millet ulan bunlar elite kisimsa ve oyunculuk bunlarin istedigi gibi olacaksa sicarim boyle isin icine diyip hic iplemiyor. reampage said: pro oyuncu değilsen ve oyunlar hayatını doğrudan etkiliyorsa yanlış birşey var. Sosyalleşmek için oynarsın, eğlenmek için oynarsın. Ama ne tür oyun oynadığınla ne için oynadığın arasında fark olur. Hani ben çok elit oynuorum günde 10 saat oynuorum diyen adam genelde öğrenci profili. Kanuni said: kendine kendince elite oyuncu kitlesi diyen arkadaslar, sanki nba harici nba gibi basketbol oynanmayacaksa hic bir ulkede basketbol olmasin, sokaklarda asla basketbol oynatilmasin demek istiyorlar sanki.. bingildak said: farklı görüşlere sahip oldukları için insanları "inferior" görüp de soykırıma götüren kafa yapısıdır "master race". hitler başlatmıştır. arkadaşların böbürlenerek savundukları. "Master Race" olayını yanlış anlamışsınız. Master Race denmesinin nedeni günde 10 saat 20 saat oynamaları değil, ki Xbox sahibi olan kişiler de Halo ve COD gibi oyunlarda günde 10-20 saat oynuyorlar. PC'ye yönelik yapılan oyunlar arasında çok daha karışık, komplike, ve akıl zorlayıcı tuş kombinasyonlarına, hikaye anlatımına ve gaöeplay'e sahip oyunlar var. Bu tip oyunlar Konsolda yok diye bir şey yok elbette. Az da olsa varlar. Ama Konsolu alan kitlenin "ya kanepeye oturayım şöyle yayıla yayıla oyun oynayayım" diyerek Mario Party gibi grup oyunları veya Wii Sports gibi family friendly oyunları oynadığını düşünürsek, konsola çıkan oyunların büyük bir çoğunluğu da bu kitleye hitap etme endişesi taşıyor. Ayrıca gamepad'in sunduğu tuş kombinasyonlarının kısıtlı olduğunu düşünüyorsek, 100 tane tuşu aynı anda kullanmayı gerektiren uçak simulasyonları gibi oyunlarının olmadığını, benzeri bir oyunu konsola uyarlamak için "dumbed down" etmek gerektiğini dikkate almak gerek. Kimse "progamerlar dışında kalan oyuncular aptaldır" diye bir şey demiyor. "Normal oyuncu kitlesi" zaten progamer, master race, aptal oyuncu tanımlamalarından uzakta bulunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Warhero said: (özellikle türün hedef kitlesi) orjinal almaya özen gösteriyor oyunları. bu direk yalan suan oyun korsanlamak daha kolay eskiden oyunun korsanı cıksın diye beklerdin en azından 1 hafta falan cd ci abilerde simdi orjinalinden once indirdigim korsan oyun var. hatta once torrentten indirip gidip steame tanıtıyosun daha hızlı boyle yeeaa diye. Suan rakamlar daha yuksek cunku oyun oynayan kitle ayı gibi genisledi korsanlayan oran kisi sayısı azalmadı aksine arttı. vpnler hidemyipler ıvırlar zıvırlar da var trackleyemiyosun tracklenmek istemeyen adamı. Warhero said: Buna rağmen gelip de orjinal oyuncuyu cezalandıran bir sistem uygulanması çok yanlış. Serverlar dolu diye oyuna giremiyorsun. Oyunu oynuyorsun çıkıyorsun, şehrin save edilmemiş. Sırf serverlara bağımlı olduğun için oyuncuya save/load opsiyonu verilmemiş. Server problemleri yüzünden claim edilemeyen şehirler sorunu yaşandı. bunun cevabını 10 kere verdim git oku artık ugrasamam Warhero said: Bundan 5 sene sonra serverlar kapanırsa Online DRM yüzünden oyunu oynayamayacaksın. bunu da saatlerce tartıstık boyle bisey olucagının garantisi yok oldugunda oynamak istiyecegimin de garantisi yok bugunku keyfime gelecekten sınır koyamam Warhero said: Hem Korsanı engelleyip hem de oyuncuyu bu kadar limitlemeyecek bir sistem konulabilir miydi? Evet. EA cok iyi cok guzel demedik kullancıya karsı daha sevimli bi sistem olabilirdi dedik zaten ama olmaması oyunu alıp oynamamıza ve bundan keyif almamıza engel degil Warhero said: Ama bunu yapmak yerine orjinal kullanıcıyı cezalandıran bir sisteme gitmişler. $60-80 dolar verince karşılığını almak istiyor oyuncular. İşi inatlaşmaya çevirmek saçma.zaten ne dedik oyun 30 dolar eder oyunu ucuz bulursan al suan icin 60 dolara alma dedik. dedik yani cevabını verdigimiz seylerle tekrar tekrar gelme iste. Warhero said: Sen ise "bana koymuyor o zaman size de koymamalı" gibi bir yaklaşıma giriyorsun. iste bu cumleyi bile anlamakta zorluk cekiyosun. ben ne demeye calısmısım bana koymuyor ben alıyorum oynuyorum sana koyuyorsa ALMA ama SAGDA SOLDA DA SUREKLI OLARAK AGLAMAYI KES demek. Sonra yok bos arguman yok bilmemne yazılanı anlamıycak adama dunyanın argumanını sunsan ne sunmasan ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 bu konu neden bu kdar güncelde kaç gündür? drama mı var gene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 LethE said: zaten ea'in yaptığı yanlış, oyunlarını alarak bunu destekliyosunuz deniyor, karşıdan biri cevap oalrak steam de yapıyo ölölölö oyunlarınız sizin değil diyor. şunu yazan insan gerçekten okumuyor demektir. master race muhabbeti uzun uzun döndü zaten, aynı şeyler tekrar etmenin anlamı yok, isteyen geriye gider* okur. özeti : konsol - pc veya casual - hardcore değil bazı kişilerin kendilerini diğerlerinden daha üstün görerek başkalarının fikirlerine saygı duymadıkları gibi kendine göre daha aşağılıklarmış gibi tavır takınmaları. o mevzu da çözüldü zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 barbu said: bu konu neden bu kdar güncelde kaç gündür? drama mı var gene? post kasılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 pek drama degil daha cok romantik korku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 bıngıldak ağır saçmalamış son bölümlerde. fazla tepki veriyorsun sanki önce gerçek hayatta adam olun sonra pc gamingi eleştirin gibi birşey yazmışsın. lol master race vs peasant, pc vs console için yazılıyordu zaten consoleculara peasant derken nerdeydin? :) sonuçta geyiğine edilen bir laf aslında. axedice'ın kullanımı da yanlış bence. anne master race ne demek? Sorry where are your mods? where is your open platform? where are your steam sales? your multiple control inputs? your MMOs? Your independent developers? Where is your upgradable hardware? how does it feel having something you don't actually own? where are your cheaper games? where are your customisable controls? Where is your no strings attached completely free online? Where is your massive amounts of storage for all your installed games? Where is your command console? where are your unofficial game patches? Where is your complete backwards compatibility? Where are your multiple media options? (WE HAVE NEFLIX!! HERP DERP, oh im so impressed by a service that is already dated on PC) where is your constantly progressing hardware? your pushing of the graphical limit? Where are your own custom mods to your hardware to make it more aesthetic? Where is your overclocking? your tuning? Where are your ambitious titles that expand the scopes of gaming? (oh another herpa derp indianna jones, try hard wanna be movie experience? no thanks jeff) Where are your digital downloads? Your steam deals, your steam greenlight churning out hundreds of interesting indie games that the community wants to play? where is your cross game chat? your multi tasking? will you be able to bring up a web browser in game like I am doing right now to type this out? Will you be able to seamlessly connect to friends games? favourite servers? play with regular community members who you know? well will you? Sorry little consolite peasants, the title of master race is simply much more than mere graphics, will you have any of these features? the answer is no or more than likely not because you are playing on a closed platform having your gaming experience dictated to you by sony. Master Race? lol dont make me laugh peasants with your piece of cheap plastic that will probably break down on launch day due to the lack of cooling and/or skimping on the power supply. All hail the true GLORIOUS Master Race. http://img.izismile.com/img/img4/20110917/640/incredible_custom_built_computer_desk_mod_640_40.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Korsan gayet azaldı da artık eskiye göre. Aksini nasıl idda edebiliyorsun screwy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Xenus said: bıngıldak ağır saçmalamış son bölümlerde. fazla tepki veriyorsun sanki önce gerçek hayatta adam olun sonra pc gamingi eleştirin gibi birşey yazmışsın. lol master race muhabbeti zerre umrumda değil gerçekten. benim tav olduğum şey kendini master race ilan edip de diğerleri farklı düşüncelere sahip diye "peasant" diye etiketleyip, aşağılayan insan zihniyeti. bu mantalite de tarihten geliyor, master race'in ilk ortaya çıktığı dönemden. rastlantı değil adının "master race" olması. ben hayatımda konsol kullanmadım, evime de sokmam. fakat beylerin beğenmediği oyunları oynuyorum diye "peasant" oluyorsam, birilerini atından indirmenin vakti gelmiş demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 dsici said: Korsan gayet azaldı da artık eskiye göre. Aksini nasıl idda edebiliyorsun screwy? just simple google According to the industry-tracking NPD Group, the PC edition of the game sold more than 40,000 copies at US retailers through June. Ubisoft claims that the leaked edition of the game was downloaded more than 700,000 times, costing the publisher millions of dollars. assassin creed den bahsediyor.. tek oyun,, yeh bitti piracy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 bingildak said: eğer sen bana zevk aldığım için "oyun aslında kötü, sen para verdiğin için kötü oyundan zevk alıyorsan" dersen, hatta bunu ileri taşıyıp nordic felsefesine girip kendine oyunu beğenmediğin için "master race" sıfatı takıp bana "peasant" dersen. o zaman problem var demektir. çünkü sen benim fikrime saygı duymadığın gibi ileri giderek beni seninle aynı fikirde olmadığım için aşağılıyor ve kendini daha değerli biçiyorsun. bunun tarihteki örnekleri var, ideoloji aynıdır. Peki niye "neden bu adamların peasant tanımı içine girdim" diye düşünüp kendimizi eleştirmek yerine, "bu adamların peasant tanımı içine girmeme rağmen bana peasantdiyemezler" diye karşıdakine saldırmayı tercih ediyoruz? Peasant tanımının içine girmemiz bizi bu kadar rahatsız ediyorsa, onun dışına çıkmak için niye uğraşmıyoruz? Karşıdakine saldırınca peasant tanımı da kalkmış mı olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 bingildak said: Xenus said: bıngıldak ağır saçmalamış son bölümlerde. fazla tepki veriyorsun sanki önce gerçek hayatta adam olun sonra pc gamingi eleştirin gibi birşey yazmışsın. lol master race muhabbeti zerre umrumda değil gerçekten. benim tav olduğum şey kendini master race ilan edip de diğerleri farklı düşüncelere sahip diye "peasant" diye etiketleyip, aşağılayan insan zihniyeti. bu mantalite de tarihten geliyor, master race'in ilk ortaya çıktığı dönemden. rastlantı değil adının "master race" olması. ben hayatımda konsol kullanmadım, evime de sokmam. fakat beylerin beğenmediği oyunları oynuyorum diye "peasant" oluyorsam, birilerini atından indirmenin vakti gelmiş demektir. yürü be http://3.bp.blogspot.com/_wNNTDVGpbYI/TDxhGaZzjJI/AAAAAAAAEBk/gV_I3gWQeqI/s1600/0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 keşke alıntılamasa bide. ben kişiye konuşmuyorum ama arkadaş inatla 'sen okumuyosun, okumadan yaıyosun' kafalarına giriyor. kullandığınız laflara dikkat edin. tek uyarı. -sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar