MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Pro-gamer'ların oynadıkları tek bir oyun olduğu doğru fakat bu demek değil ki oyun piyasasını takip edip yeni oyunlara bir şans vermiyoruz. Ben bilgisayara yüzlerce oyun yüklemişimdir ama 15 yıllık multi-gaming hayatımda ciddi olarak oynadığım oyun sayısı 5'tir. sc, q2, cs, cod2 ve hon (şimdi daha yeni dota2 oldu gerçi.) Yani genel olarak bir oyunu ortalama 3 yıl düzenli olarak oynarken yanında çerez niyetine onlarca oyun bitiriyorum, inciğini de çıkarmıyorum detaylarını da sallamıyorum. Ama ben gamer kategorisinde değilsem, kimse de değildir yani. alksjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 gamer lafi cok batiyo bana bana gore gamer sifatina uygun kisi oynadigi oyundan profesyonel anlamda para kazanandir gidip hali sahada mac yapinca futbolcu mu oluyoruz gecen konusu acilmisti restoranda yemek yerken dedim sc2 oyunuyorum "ihihihi gamersin ozaman ihihi" o anda hulk gibi masayi kirmak istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 onun icin gamer var pro-gamer var masayı kırmaya gerek yok. gamer dedigin iste duzenli oyun oynayan adam. halı saha oynayınca da futbolcu olursun niye olmayasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 bi de casual/ hardcore sifatlarina uyuz oluyorum ozellikle mmolarda dandik bi serverdaydim zaten, gittik realm 1st nefarian hc kestik sonra donduk orgrimmar'a. trade chat: -wow, these guys must have been playing 24/7 -lol, i would have done it too if i had no job xDDD -so hardcore lol ulan essogluessek 10 tane alt yapmissin hepsi lvl 85.her gun, haftasonlari dahil koylu gibi daily quest ve dungeon farmliyosun ama is biraz emek verip, organize olup bi bok yapmaya geldiginde "yeaa ben casualim abi yeaa" hayvanin played time'i benimkinin 3 kati ama bana gore casual efor sarfetmeden odullendirilmek isteyen press x to win guruhu hardcore da oyunun hakkini vererek oynayandir cok oynamak =/= hardcore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Hardcore genel bir terim oldugu icin cesitli kelimelerin yaninda kullanildiginda farkli anlamlar icerebilir. Ama hardcore oyuncu diyorsak, oyunlara cok zaman ayiran insandir. 10 tane level 85 alti olan adam casual falan degildir, kendini kandiriyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 pc oyunları çok yavan ya, hep kendini tekrar ediyor. satış rakamlarinin dusmesine şaşmamak gerek. pc yerine ps3 çok daha iyi. adamlar değişik oyunlar ve yenilikçi şeyler sunuyor en azından. psvita da gayet iyi bir oyun platformu. netbook alıp oyun oynamak istersen oynatmiyor ama psvita gayet rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Sufi said: bone sen progamer'ı tarif etmişsin. bi de 2 sene oynancak oyun var 2 gün oynanmıycak oyun var. progamerlar tek oyunu 10 sene oynayan tipler oluyor. hardcore oyuncular ise bir oyunun cilkini cikartana kadar oynar. wow hardcoreculari mesela her gün düzenli raid yapiyorlar ufak bir questi yapmak ya da itemi almak için. guild wars 2 çıkınca ona geçerler ve en az 2 sene de onu o şekilde oynar aynı tipte oyuncular. belki yanda bir aperatif oyun oynar ama öyle her çıkan oyunu alıp bitirinceye kadar oynamazlar çünkü vakti yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 10 sene progamer ok. peki bana da bi isim bulalım abi ben 27 senedir boulder dash oynuyorum bıkmadan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Progamer, adi ustunde, profesyonel oyunculara verilen isim. Oyun oynayarak hayatini kazanan adamlara denir. Isin dogasi geregi, genelde tek bir oyuna odaklanip uzun sure onu oynarlar. Ama oyundan para kazanmadigin surece 100 sene bile ayni oyunu oynasan progamer olmazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 ne kadar kazanio progamerlar ayda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 progamer olman için illa turnuvaya girip birinci olup para kazanmaya gerek yok Sufi said: 10 sene progamer ok. peki bana da bi isim bulalım abi ben 27 senedir boulder dash oynuyorum bıkmadan :D bulalım abi şu charta göre retro gamer olur musun? http://i.imgur.com/B8ud6.jpg not: bu arada benim bahsettiğim progamerlar bu chartta tourneyfag'a, hardcore oyuncular ise charttaki "hardcore" gamerlar / gigantorlara denk geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Hiç birinde değilim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 haha süper -still owns consoles from 90's konsol değil de çalışır vaziyette c64'üm, 1541 disk driverım ve koli dolusu 5¼" floppy'm var. -is also a piratefag ... and a memorystick loaded with emulators piratefag mi? yalandır onu geçiniz :P c64, atari 2600, atari 800xl, amiga emülatörlerim var, amiga ve c64 hep çalışır vaziyette. tüm amiga ve c64 oyunlarının image dosyaları var. -is displeased iwth how gaming become bla bla e bu da malumunuz zaten. bi bro-gamerlar konusu tutmuyor. orjinal almaya falan karşı değilim, hele de hiç aşağılamam. retro'ya giriyormuşum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Bone said: not: bu arada benim bahsettiğim progamerlar bu chartta tourneyfag'a, hardcore oyuncular ise charttaki "hardcore" gamerlar / gigantorlara denk geliyor. chart meh ya.. gerçi ben direk elitist olmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Sufi said: bi bro-gamerlar konusu tutmuyor. universally despised olan brogamerlara despise etmiyor musun yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 ya böyle son senelerde herkese anlayış göstereyim hede hödö modundayım. bu brogamerlar denen kesim amiga zamanlarının acid'cileri, lamer'ları falan. o zamanlar despise hate ne gelirse aklına sözkonusuydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Sufi said: 10 sene progamer ok. peki bana da bi isim bulalım abi ben 27 senedir boulder dash oynuyorum bıkmadan :D oynadığımı hatırladığım ilk c64 oyunu sanırım, hakikaten en iyilerdendir. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 İnsanların kendilerini betimleyip işte progamer böyle olur-işte hardcore'luk budur demesine bayılıyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 progamer insanın kendine yakışanı giymesidir dememiş kimse hala. (second life'ta değil de, wow'da falan tabi. dışarıda yakışanı giymekten bahsetmiyorum bile). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 geyik yaparken biz zaten epeyce bayıldık myshkin, okurken sen de bayılmışsın işte negzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 gercek progamerlik bu degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 programmer diye okuyorum bi saattir dedim noluyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 meanwhile in zynga... http://www.serkantoto.com/wp-content/uploads/2012/02/zynga-japan-montopia.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Hah mop çıkana kadar pokiman açlığımızı giderecek bi oyun. I want to be the very best, Like no one ever was.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 pokemonu apple çıkarsaymış şimdi mahkemede olurmuş zygna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar