Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Diablo ve Wow şaşırttı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 iyi olmuş anket. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Roqq said: Diablo ve Wow şaşırttı beni. Pek fazla insanın şaşırdığını zannetmiyorum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 WoW'un en altta olması lazım, Ghostcrawler ve ekibi saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 son iki oyunu mu karşılaştırıyor acep anket civilization serisinin iyiye gittiği çok doğru. öte yandan en ağır badhesta fanboyu bile skyrim > morrowind demez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 fallout ve tes getting better ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Getting better'dan kasıt efsane olan yapımı ile değil de, sanki bir önceki ile olan karşılaştırma gibi daha çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 vegas 3'ten, skyrimde obliviondan iyi o zaman tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 İkiside getting better. Fallout 2 ve Morrowind ile kıyaslamazsan. O ankete oy verenlerin çoğu da o oyunlar çıktığında daha anaokulunda bebedir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 valla sc ve civ'i görmezden geldim ben de, olur ankette o kadar yanılma. geneli başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 anket basarılı.. video guzel.. There is always hope Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 http://i.imgur.com/ITDmd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Civ giderek daha iyiye gidiyor WoW un onu almais normal, bikti artik millet ama sistem olarak sorarsaniz MoP tbc kivaminda bi expansion, raid finder olmasa doruk noktasi olcak ama adamlar sub tutabilmek icin mahkum artik asosyallere, millet baydi cunki Fallout isabetli gene Diablo objektif diil, o kadar kotuye gitmiyor ama millet nefretini ve kinini kusmus resmen, hak veriyorum gene Sc2 isabetli tespit, gayet guzel gidio Kal of dati tortanicin pesinden okyanus dibini boylayabilir ama bu kadar embesil bir fan kitlesi vrken cok or Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 http://i.imgur.com/08ihr.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 tamam bone pc gaming ölmeyecek zaten artarak gidiyor satışlar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 o görseller baya eski zaten. hızlı bir şekilde değişiyor konsol vs pc olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 ankette fallout sasirtti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 3e göre kıyaslamışlardır. FPSden RPGye geçiş incline olarak görülüyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 nasıl karşılaştırma orası baya karışık Mass Effect'te de me1>me3>me2 bana kalırsa 2'yle 3'ü karşılaştır, 3 baya baya döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 me1>me2>me3 me3 baya baya kötüydü. (not: 1-2 bölümünü sevdim, onu ihmal etmiyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 karisik bisey yok, 100 kisiye sorduk anketi iste. yuzde bilmemkaci oyle demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 OpenGL vs DirectX tartışması yaptığımızı duymuş Valve, onu içeren HARİKA bir yazı yazmışlar bloglarında. http://blogs.valvesoftware.com/linux/faster-zombies/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 microsoftun forced memelerini kullanmak yerine opengl falan öğrensin millet işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Me3 me1 den daha iyi bazi onlei ile ama koskoca tirolojinin sonunu kirmizi mavi yesil olarak bitirirsen yersin bole kufuru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paralı yeni son çıkardılarya. Bir de online oyun oynamadan çıkmayan son vardı. .dmsdagklşsdnjglsdkn.sdzg... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar