Goering Mesaj tarihi: Haziran 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2023 (düzenlendi) progamer, 1.06.2023 19:18 tarihinde dedi ki: The site ahead contains malware diye sokmadı aioserach e chrome devam et giriyor, dun yoktu uyari proceed de gec - ztn bu da diger sitelere yonlendiriyor Haziran 1, 2023 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2023 rarbgyi reslesin biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 kac tas resleyeyim 4 mu 30 mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2023 pascalnouman, 02.06.2023 10:51 tarihinde dedi ki: kac tas resleyeyim 4 mu 30 mu ? sdjfksdjfk melis at 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2023 şu anda film vb için en iyi free tracker ne şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2023 Yify/yts fena değil. Dizi için de eztv devam el mahkum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sequoi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2023 xdcc kullansanıza abi torrent mi kaldı sene 2023. yok seed eden olmaz, yükler yükler%80 e gelir herkes hitrun yapar açıkta kalırsın. bok gibi hızlarda indirir. xdcc irc üstünden dcc protokolüyle indirme sağlayan python ile yazılmışbir konsol uygulaması. Windows 11 kullananlar Microsoft mağazadan python3.7 yi indirdikten sonra komut satırına python -m pip install pip --upgrade yazarak pip update ettikten sonra python -m pip install xdcc-dl komutu ile yükleyebilirler. Nasıl kullanacağız hakkında bir video hazırladım buna alışın bir daha torrentin yuzune bakmazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2023 basit bisi yerine manasiz zor bisi onermek... gerge mi diye bakacaktim, torrent olunca hatta daha da garipsedim. gerge degilmis. oh be.. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2023 ben denedim invalid syntax filan diyo o kodlar çalışmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sequoi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2023 sanssizsansli, 27.06.2023 00:25 tarihinde dedi ki: ben denedim invalid syntax filan diyo o kodlar çalışmıyo. kelime ararken "" içine almamışsındır ? xdcc-search "arnacak kelimeler" server gib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2023 " içine aldım bu sefer error vermedi ama hiçbir şey de olmadı. sadece altsatıra geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2023 CLI ile Linux kullanan birisi olmadığımdan gereksiz geliyor böyle şeyler. qBittorrent gibi GUI programlar yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2023 Silphatos, 01.06.2023 20:49 tarihinde dedi ki: rarbgyi reslesin biri an corp .to olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2023 sene 2023 diyip x/dcc onermekte bilemedim turkiyedeki internetten eski bir protokol degil mi lan o sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2023 reampage, 05.12.2023 00:35 tarihinde dedi ki: an corp .to olan çakma herhalde bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2023 sequoi, 24.06.2023 22:04 tarihinde dedi ki: xdcc kullansanıza abi torrent mi kaldı sene 2023. yok seed eden olmaz, yükler yükler%80 e gelir herkes hitrun yapar açıkta kalırsın. bok gibi hızlarda indirir. xdcc irc üstünden dcc protokolüyle indirme sağlayan python ile yazılmışbir konsol uygulaması. Windows 11 kullananlar Microsoft mağazadan python3.7 yi indirdikten sonra komut satırına python -m pip install pip --upgrade yazarak pip update ettikten sonra python -m pip install xdcc-dl komutu ile yükleyebilirler. Nasıl kullanacağız hakkında bir video hazırladım buna alışın bir daha torrentin yuzune bakmazsınız. Güzelmiş ama daha fazla seçenek var mı ? Mesela kitap ve program bulmak için sona ne yazıyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar