Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi torrent tracker

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)
progamer, 1.06.2023 19:18 tarihinde dedi ki:

The site ahead contains malware diye sokmadı aioserach e chrome

devam et giriyor, dun yoktu uyari

proceed de gec - ztn bu da diger sitelere yonlendiriyor

Goering tarafından düzenlendi
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

xdcc kullansanıza abi torrent mi kaldı sene 2023. yok seed eden olmaz, yükler yükler%80 e gelir herkes hitrun yapar açıkta kalırsın. bok gibi hızlarda indirir.

xdcc irc üstünden dcc protokolüyle indirme sağlayan python ile yazılmışbir konsol uygulaması.

Windows 11 kullananlar Microsoft mağazadan python3.7 yi indirdikten sonra komut satırına

python -m pip install pip --upgrade

yazarak pip update ettikten sonra

python -m pip install xdcc-dl

komutu ile yükleyebilirler. Nasıl kullanacağız hakkında bir video hazırladım buna alışın bir daha torrentin yuzune bakmazsınız.

Mesaj tarihi:
sanssizsansli, 27.06.2023 00:25 tarihinde dedi ki:

ben denedim invalid syntax filan diyo o kodlar çalışmıyo.

kelime ararken "" içine almamışsındır ? xdcc-search "arnacak kelimeler" server gib

• 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
sequoi, 24.06.2023 22:04 tarihinde dedi ki:

xdcc kullansanıza abi torrent mi kaldı sene 2023. yok seed eden olmaz, yükler yükler%80 e gelir herkes hitrun yapar açıkta kalırsın. bok gibi hızlarda indirir.

xdcc irc üstünden dcc protokolüyle indirme sağlayan python ile yazılmışbir konsol uygulaması.

Windows 11 kullananlar Microsoft mağazadan python3.7 yi indirdikten sonra komut satırına

python -m pip install pip --upgrade

yazarak pip update ettikten sonra

python -m pip install xdcc-dl

komutu ile yükleyebilirler. Nasıl kullanacağız hakkında bir video hazırladım buna alışın bir daha torrentin yuzune bakmazsınız.

Güzelmiş ama daha fazla seçenek var mı ? Mesela kitap ve program bulmak için sona ne yazıyoruz ?

• Yeni Oluştur...