HocaEfendi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Güzel bi torrent sitesinden davetiyesi olan gönderebilirmi majestyhodge [@] gmail.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Türkçe İçeriği Çok olan bi torrent sitesi söyleyen olursa sevinirim. (Üyelik Açıksa iyi olur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 hacı dabvetiye yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 mininova'ya noldu allasen ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 kapatırız dediler hemen korkup sildiler torrentleri :P bak piratebaye hey yavrum dimdik ayaktalar sdfasd(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 zamunda ve lasttorrentsten pek memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 www.leechturk.com tavsiye ederim türk trackerlardan. Üyelik bazen açılıyor takip ederseniz yakalayabilirsiniz üyelik günlerini. Torrentleech e oy verdim ben benim bildiğim yurtdışı en iyi tracker bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 ajmet said: torrent alemi yasta u*-t ft*r s*t sirayla gittiler :( bi ftn bi tl kaldi elimde. gitti hepsi acclerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nerveux Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Zamunda'dan başkasına ihtiyaç duymuyorum. Türkiye içide Arena-TR çok çok ara sırada olsa işim düşüyor turktorrent.biz'e. * BG'dede olmam sebebi ile Zamunda'dan 7.8mb/sn görüyorum max. ortalama 5-6mb/sn (Y) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 demonoid açılmış, test run falan diyor. kral dönüyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 demonoid geri geldi oh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dbakici Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Torrentleech davetiye gönderebilecek olan var mıdır?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 iyi bari demon gelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Torrentleech için vip olamadım da demonoid isteyen varsa var galiba benim davetiye.Demonoid bulmak çok kolaydı galiba ama ahaha adfads. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 TL davetiyesi YOK tek kelimeyle. ölecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 demonoid gelir gelmez coşturmaya başladı, yardırıyorum uploada, öyle özlemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 mininova ya noldu yaaa,amcalar sıkıştırmışlar sadece legal dosyaları falan yayınlıcaz demişler :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 nerveux said: Zamunda'dan başkasına ihtiyaç duymuyorum. Türkiye içide Arena-TR çok çok ara sırada olsa işim düşüyor turktorrent.biz'e. * BG'dede olmam sebebi ile Zamunda'dan 7.8mb/sn görüyorum max. ortalama 5-6mb/sn (Y) bende bg deyim max 3 mb/s gördüm arenabg de(100 küsür seed olan dosyada).isp interbild, göya 50 mbit diyo baglantımıza(yurtici).Senin isp nedir?Birde varnadamısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nerveux Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Sofia'dayım. Şirkette MegaLAN, ama NET1 da da görmüşlüğüm var o kadarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 bg nin olayı nedir bu arada? korkunc bi internet yatırımı filan mı yaptılar adamlar? butun saglam torrent siteleri bgye kaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nerveux Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Pek bir bilgim yok ama sistemleri çok güzel işliyor Sofia'da.. Ve bildiğim kadarı ile her şehrin belli firmaları var, öyle TTNET, Superonline, Biri miri tarzı tüm ülkeye net sağlayan firmaları yok. Sofia'da mesela en büyük firma MegaLAN, net1 powerNet spectrum da onu takip ederler. Varna'da değişik mesela arkadaşın ki interbild miş. Demek ki böyle lokal firmalar olunca altyapı daha çabuk gelişiyor.. Fiyatlarda oldukça makul bu arada. Ha bide öyle yok başvuru yap yok 3-5 gün sonra gelip bağlasınlar olayıda pek kalmamış, neredeyse her evde zaten bir kablo var, gidip istediğin şirkete kullanmak istediğin kadar,( örn: 15 gün, yada aylık ) istediğin hızı seçip 5 dkda bir imzana atıp çıkıyorsun, zaten sen evine gidene kadar net açılmış bile olabiliyor. Tabi bu anlattıklarım Sofia için, diğer şehirlerdeki şirket kalitelerini bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 soylenmistir heralde rarbg fena degil bir de,bg heralde avrupa birligine uyum suresince sadece internet altyapısını gelistirmis.yollar,kanalizasyon evlere senlik cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nerveux Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Aç devlet, aç millet olunca, e üstünede yılbaşı büyük ikramiyesi de vurunca sonradan görmüş oluyorlar, 3 sene boyunca "çal babam çırp babam" yaptılar şimdi ağlıyorlar. Ben üniversitemi bitirp diplomamı alayımda sonra ne halleri varsa görsünler.. Eğer ki önümüzdeki 4 yıl içinde AB'den çıkartılırlarsa çıkarım Balkan'lara orada yaşarım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 sorun arenabg deymiş sanırım,zamundada 5-5.5m/s ile sabit indirdim. Dedigin firmaların hiçbirini Varnada duymadım,dedigin gibi sanırım herşehirde farklı firmalar var.Varnada en büyük isp ler.Mtel,Galaxy,Btk,Interbild bunların dısındada 2-3 tane daha var.Biz mesela 50mbit icin(yurtdısı 20m) fiber nete 40lv(45yt)veriyoruz.Kontrat bilmemne olayı yok,kullanmadıgın zaman parasını ödemiyosun.Hızdan ve pinglerden genelde memnunum.Bulgaristanın geneline bakınca internet altyapısı inanılmaz derecede aşmış ve ucuz.Tabi türkiyeye göre ucuz yoksa bunların alım gücüne göre normal. Yol,kanalizayson su bu gercekten 3. dünya ülkeleriyle aynı gibi nerdeyse,türkiyeden cok cok kötü.İnternet altyapısı nasıl ve neden bu kadar gelişmiş onuda bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 ya benim torrent dl ile ilgili bi sorunum var. 2 3 ay once yeni eve taşındım. taşınmadan onceki evimde gayet guzel dl yapabiliyodum demonoidden, piratebayden. ayrıca yenide bi bilgisayar aldım. şimdi yeni evde ve yeni bilgisayardan hiçbişi indiremiyorum. daha dogrusu seed alamıyorum. 1 seedden dl yapıyo ama parantez içinde 30 tane daha seed gozukuo. port falan bişiler dediler ama pek anlamam ole işlerde. modemim airties rt-205. nası port açabilceğimi anlatabilcek birileri var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar