Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi torrent tracker

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar,

Mininova ve benzerlerinden gına geldi, kimsenin doğru düzgün seed yaptığı yok. Aradığım eski albüm / filmleri edinmek direkt işkence oluyor.

Davetiye sistemi ile çalışan, önerebileceğiniz torrent trackerlar var mıdır ?

Teşekkür. :p

edit: kurallara da göz attım hızlıca, crack warez vs paylaşımı yasak olduğu belirtilmiş. Torrent denen olayda da biliyorsunuz, p2p olayı da var yani kişiye bağlı nasıl kullanılacağı. Tabi yine tracker sorup, davetiye istemek vs yasaksa, özür. :P
Mesaj tarihi:
Torrentleech de sonra davetiye istemeyin de yaw, hem alan yetkilisisin hem davetiye yasak diyorsun hem kendi torrentleech üyeliğin var keyif çekiyorsun disappear biz ne yapalım? Yani haksızlık oluyor sanki azcık...
Mesaj tarihi:
Brigand said:
Torrentleech de sonra davetiye istemeyin de yaw, hem alan yetkilisisin hem davetiye yasak diyorsun hem kendi torrentleech üyeliğin var keyif çekiyorsun disappear biz ne yapalım? Yani haksızlık oluyor sanki azcık...
(tu)
Mesaj tarihi:
www.bitsoup.org (sürekli kullandığım site)

www.funfile.org

www.demonoid.com

www.filelist.org

www.torrentbytes.net(opendns lazım)

genellikle üyelik ile çalışan siteler tercihim ratio yüksek olmasından

edit:1 tanede türk sitesi ekleyim :P www.turktorrent.biz
Mesaj tarihi:
http://www.btracs.com/index.htm

Ben şöyle bir site vereyim.Açık torrent sitelerini gösteriyor üye alımı.Hepsini değil de işte vvar birkaç tane.Zamanında torrentleech te vardı ben üye olmamıştım falan demonoid hepisi vardı.Şimdi kafama tükürüyorum mesela.Ama bazılarının yanında barnak var onlar üye alımı son 10dk açılanlar.Ordan siteye göz atın seçin.Adult falanda var ancak o yüzden her gördüğünüz siteye dalmayın.Ya da dalın.

edit:yanlış bilgi.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Bone said:
http://img144.imageshack.us/img144/8407/torrentranked8.gif

En çok rabet gören 25 torrent sitesi bu.
Alexa sitesindeki verile göre hazırlanmış.
En çok kullandığım mininova ve thepiratebay en üst sırada çıkmış :)
  • Yeni Oluştur...