Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Selamlar, Mininova ve benzerlerinden gına geldi, kimsenin doğru düzgün seed yaptığı yok. Aradığım eski albüm / filmleri edinmek direkt işkence oluyor. Davetiye sistemi ile çalışan, önerebileceğiniz torrent trackerlar var mıdır ? Teşekkür. :p edit: kurallara da göz attım hızlıca, crack warez vs paylaşımı yasak olduğu belirtilmiş. Torrent denen olayda da biliyorsunuz, p2p olayı da var yani kişiye bağlı nasıl kullanılacağı. Tabi yine tracker sorup, davetiye istemek vs yasaksa, özür. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Torrent-Damage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 piratebay.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 www.torrentz.com bununla direk butun trackerları arıyor bildigim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 zamunda, torrent leech Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 piratebay (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 davetiye istemeyin lutfen topic gume gitmesin. bende torrentleech diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Torrentleech de sonra davetiye istemeyin de yaw, hem alan yetkilisisin hem davetiye yasak diyorsun hem kendi torrentleech üyeliğin var keyif çekiyorsun disappear biz ne yapalım? Yani haksızlık oluyor sanki azcık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Brigand said: Torrentleech de sonra davetiye istemeyin de yaw, hem alan yetkilisisin hem davetiye yasak diyorsun hem kendi torrentleech üyeliğin var keyif çekiyorsun disappear biz ne yapalım? Yani haksızlık oluyor sanki azcık...(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Demonoid ve Digital Hive kullanıyorum ben sadece. Davetiye istemeyin ama, sadece arkadaşlarıma veriyorum güvendiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YLL Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 arenabg.com da saglam site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 arenabg(üye olunabiliyo), demonoid, torrentleech, btjunkie(bu üyeliksiz ve güzel) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 btjunkie'nin üstüne varmı arama motoru be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 torrentz.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 pussytorrents dfgdfsdfsdssdgfdgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 www.bitsoup.org (sürekli kullandığım site) www.funfile.org www.demonoid.com www.filelist.org www.torrentbytes.net(opendns lazım) genellikle üyelik ile çalışan siteler tercihim ratio yüksek olmasından edit:1 tanede türk sitesi ekleyim :P www.turktorrent.biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 http://www.btracs.com/index.htm Ben şöyle bir site vereyim.Açık torrent sitelerini gösteriyor üye alımı.Hepsini değil de işte vvar birkaç tane.Zamanında torrentleech te vardı ben üye olmamıştım falan demonoid hepisi vardı.Şimdi kafama tükürüyorum mesela.Ama bazılarının yanında barnak var onlar üye alımı son 10dk açılanlar.Ordan siteye göz atın seçin.Adult falanda var ancak o yüzden her gördüğünüz siteye dalmayın.Ya da dalın. edit:yanlış bilgi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Torrentleech, hatta VIP uyeligi aldim ooh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Bone said: http://img144.imageshack.us/img144/8407/torrentranked8.gif En çok rabet gören 25 torrent sitesi bu. Alexa sitesindeki verile göre hazırlanmış. En çok kullandığım mininova ve thepiratebay en üst sırada çıkmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 said: Tamamen cahilliğimden soruyorum; Torrentleech gibi yerlerde accountu kapattırmamak için Ratio oranı ne kadar olmalı minimum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 genel olarak 0.5 altinda belirli bi zaman verirler duzelt yoksa banlanirsin diye. 1.0 en iyisidir bekleme zamani falan olmaz yeni torrentlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Peki bu ratio neye göre belirleniyor, download/upload oranı mı etkili ? Bakıyorum benim ratio leş yani, 0.3-0.5 arası hepsi. Arttırma yöntemleri nelerdir bu ratioyu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 etkili değil direk o zaten yamumuyorsam upload/download=ratio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 powerbits :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 UP! yararlı bir site sağol =) Akhlaur said: http://www.btracs.com/index.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar