knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 allah baba update etse keşke scoreboard'u :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 gececiler tek tek çalışıyor ne alakaysa :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Azmodai said: oyuncular listesi ve skorbord ([b]update edilecektir paso)[/b] 1. thelegbra [öldü townie] 2. fly [öldü sakson] 3. Shadowfury 4. mulgear6 [öldü sakson] 5. madMAX 6. Krusty 7. Xinroth [öldü kaotik büyücü] 8. Laraken [öldü sakson] 9. Elesso 10. BonePART 11. Lidriel [öldü irlandalı] 12. Nosfe 13. Penth [öldü galahad] 14. Baluu [öldü townie] 15. Knoxville. kalanlar 1 merlin 1 sakson 1 irlandalı 4 townie yamulmadıysam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 aklımdaki şüpheli madmax. açık vermemek için kısa yorumlar falan çok şüpheli geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 kısa yorum kısmına katılıyorum. hadi madmaxi biçelim zate pek konuşmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 linç oyu: madmax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 linç oyu:madmax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 linç oyu:madmax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Önceki gece tek kişi öldüğüne göre Ellesso birini korumaya aldı saksonlar da o kişiyi öldürmeye çalıştı. Bu arada iki taraf da merlini diğer taraf öldürür nasıl olsa diye öldürmüyor bence. @Elesso: Açıklasana kimmiş townie olan, bi de doğru tahmin ettiysem önceki gece koruma altına aldığın kişiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Buyuk bir hata yapiyorsunuz arkadaslar, bence knoxville bir sakson ya da irlandali ve townie olan beni oldurterek bir gunde iki townieden kurtulup oyunu kazanmak istiyor, oyuna gelmeyelim derim Linc Oyu: knoxville Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 şöföre(elesso) karışmayın. linç oyu: madmax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Anti townin kazanmasini sagladiniz, aferin size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Sen pro-town isen geriye 3 townie,1 merlin,1 sakson,1 irlandalı kalıyor. Hadi gece merlin ya da townie öldü diyelim 3 townie,1 sakson, 1 irlanadalı. Nasıl kaybettik oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 linç oyu: madmax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 madmax değilse knoxville i keselim yarın saabah sdf. madmaxsede keselim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 keske seni kesseydim onceden elesso, niye beklettiysem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 OT: oyun sonrası elessoyla ilgili bişey anlatıcam hatırlatın bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 linç oyu: madmax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 mADmaXimus said: keske seni kesseydim onceden elesso, niye beklettiysem e söyle kimliğini yav daha linç edilmedin konuşabilirsin,geri dönüş yok ama tanrı gelene kadar bizimde merakımız giderilmiş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 madmax bir an dalgınlığına yenik düşüp halka ters gelen bir laf etmişti... artık paranoyadan iyice çıldıran halk madmax'ı tuttuğu gibi en yakın ağaca asıp ölene kadar onu orada salladırdılar. Kemerinde dizili zehirli şişeleri düşüren madmax İRLANDALIYDI ve kimliği ortaya çıkmıştı... halk temizliğe bir adım daha yaklaşmıştı. Madmax İRLANDALIYDI. GECE OLDU - KONUŞMAK YASAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Sabah korkulan şey yine başlarına gelmişti... NOSFE öldürülmüştü bu sefer. Halen ortalıkta gezen bir katil vardı ve bu katil de bir masum can daha almıştı. Katliam ne zaman duracak? Gün 5 - Gündüz linç için gereken oy 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 3. Shadowfury 6. Krusty 9. Elesso 10. BonePART 15. Knoxville. evet simdi bunnar kaldi kimi oldursek bide benim anamadigim elesson merlinse neden oldurulmedi bu gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 abi merlini öldürmek kolaymı öyle? ben knoxville i öneriyorum şahsen. bu arada tekrar hatırlatıyım gücümü kullandım aranızdan biri üzerinde ama o kişi townie çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 townie olduğu kesin olan kişi kim? karambolde yok yere gitmesin yani^^ nasıl olsa tek bir sakson kaldı, geri kalanların hepsi pro town. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 söyle savunucam kendimi, ilk günlerde fly'a önce oy vermeyip sonra verdiğim için diğer bir sakson mulgear direkt beni suçlamıştı. sonra kendisi sakson çıktı. gayet net benim olmadığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar