thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 ahahaha fail olmuşlar, başka saldırıcak adam mı bulamadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 cidden niye baluu? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 adama tecavüz etmişler nerdeyse yav. merline dalmaya poponuz yemedimi len :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ölenler: fly (saxon) mulgear (saxon) lidriel (irlandalı) penth (galahad) xinroth (kaotik büyücü) baluu (townie) Merlin dururken neden Baluu? Baluu'nun mulgear tespiti muhtemelen korkutmuştur. İkinci tespiti de Bonepart ve Lidriel içindi, bu yüzden öldürülmüş olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 tespit et beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 pis irlandalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 He that is without sin among you, let him cast the first stone at her. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 bence thelegbrayı veya larakeni keselim. zate pek katılmıyolar,bi şansımızı deneyelim. linç oyu:laraken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 güzel bi referans olsa da şüphelerim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 knoxville benimde sennin kaos büyücüsü olmanla ilgili şüphelerim vardı,kaos büyücüsü öldüğüne göre şüphem azaldı. anti town olduğunu düşünmüyorum senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ben bonepart için dedim, baluu'nun gene isapetli tespit yapması üzerine bonepart öldürmüş olabilir. tek kişi de olsa öldürtebiliyor heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 oldurtebiliyordur tabi, bir irlandali kaldigina ve iki tarafta oldurttugune gore baluuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ulan irlandali dedgin benim yarim kadar icse byilir ne irlandalisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 irlandalı değilim saksonum diyosun yani bone :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 saxo maxoda delikanliyi bozard has briton ogluyumben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 boneda bence bi townie saflığı var. pasiflerden larakeni postalama fikrime ortak arıyorum. lan koskoca merlinim benim izimden yürüsenize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 linç oyu: laraken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 pek katılmıyorum çünkü townie olarak pek katacak birşeyim yok gibi hissettim. olaylar garip gelişti ve benim oyuma ihtiyaç olmadan oldu herşey, madem merlini izliyoruz, buyrun :p linç oyu: laraken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Baluu ölmeden önce Laraken ve Bonepartı hedef göstermiş. Ölüye saygıdan; Linç oyu: Laraken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 madem merlin hedef gostermis bir bildigi vardir Linc Oyu: Laraken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Kanlı bir şekilde katledilen LARAKEN ölmeden önce acilar içinde SAKSYONYALI olduğunu itiraf edip sürünerek öldü. Artık gece olmuştu ve karanlık güçler iş başındaydı. Arkadaşlar Laraken linç edildi ve SAKSON çıktı. şimdi gece oldu konuşmak YASAK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Sabah uyanılınca yine beklenen manzara karşılarındaydı köy halkının... LEGBRA vahşice katledilmişti ve bunu da irlanda usulu zehirlemeyle olduğu tespit edilmişti... gecenin de tek infazı bu olmuştu. LEGBRA bir BRİTONdu ve gece öldü. Gün 4 - Gündüz Linç için gereken oy 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 legbra acı bi kayıp oldu. aranızdan birinin kimliğini öğrendim ama malesef townie öğrendiğim kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 1 sakson 1 irlandalı kaldı sanırım. aradan onları seçmek baya zor olucak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 neden tek infaz? sakson inaktiflerden biriyse sorun yok :) irlandalı arıyacaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar