Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Forum Mafia Wars: Sezon 3 (Bitti, Yoruma Açık)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İki kişi merlin olduğunu iddia ettiğine göre birinizin kanıtlaması lazım. Bence birbirinizin değil farklı kişilerin kimliğini öğrenin. Doğru söylemediği ortaya çıkanı linç ederiz. Hatta biriniz Laraken'in kimliğini açıklasın, diğeriniz Knoxville'in.
Mesaj tarihi:
ben merlin olduğumu itiraf ettiğimden beri bana saldıranlar 1.xinrot
2.krusty
3.knoxville

xinrothun ne kadar kaos büyücüsü olduğunu düşünsemde bana şu an tek linç oyu atan knoxville. merlin olma ihtimalimi bile bile ölmemi istemesi asıl kaos büyücüsünün o olduğunu düşünmemi sağladı, xinroth ise sadece linç edilmekten kurtulmak isteyen bi antitown gibime geliyor.
Mesaj tarihi:
laraken ise pek saf gözüktü bana. kimlik öğrenme hakkımı harcamaya değiceğini düşünmüyorum henüz.

ama bide benim açımdan bakın kendimin merlin olduğunu biliyorum ve karşımda bi tanede taklidim var. varmı bi önerisi olan?
Mesaj tarihi:
Knoxville'i "öğren" çünkü şu anda en şüpheli gözüken o. Daha Fly linç edilmeden önce şüphelendiğimi söylemiştim, bi de Elesso Merlin çıkma ihtimali varken ona oy verdiğine göre kaos büyücüsü bile olabilir.

Elesso ya da Xinroth'dan biri yalan söylüyor ama Elesso'nun kendini ispat etmeye çalışması bir artı puan bence.
Mesaj tarihi:
İyi de biz senin Merlin olduğunu nerden bilicez? Gerçek Merlini ortaya sürmeye çalışan kaotik büyücü ya da arkasını sağlama almaya çalışan bir hain olma ihtimalin de var. Açıkçası şu an senin Merlin olma ihtimalin, mousepadimin Merlin olma ihtimalinden daha fazla değil bence.
Mesaj tarihi:
aslında hangisinin gerçek merlin olduğunu bulmak yerine antitownlardan birini bulmaya çalışmak daha mantıklı. ikisinden biri büyük ihtimalle merlin çıkıcak ve merlinin ölmesi şuan için çok tehlikeli.
gerçi büyücüyü öldürmezsek o zaman gece merlin ölücek. elesso gerçekten merlinsen bence çok kötü bir hareket yaptın.
Mesaj tarihi:
@krusty: onu demek istiyorum zaten. merlin'in yapacağı en son hareket galahad ölmüşken kendini ortaya çıkarması. o yüzden linç oyum elesso'dur. gayet kötü bir hamle gerçekten oysa. suçluluk da hissetmem açıkçası.
Mesaj tarihi:
Bence şöyle yapalım; ikisinin de kimliğini öğrendiğini iddia ettikleri adamları linç edelim. 4 ihtimal var (kaos büyücüsü, irlandalı, sakson ya da britanyalı) kolpa Merlin'in atıp tutturması zor. Sonuç olarak masum olsa bile o kişileri öldüreceğimiz için şüpheli kişileri sorgulatmamız daha iyi olur.

Tek bir zayıf nokta var, kolpa Merlinin sakson olması ve takım arkadaşını feda etmesi. İkisinin de doğruyu söylediği ortaya çıkarsa durum büyük ihtimalle böyledir.
Mesaj tarihi:
knoxville said:
basit bir townie'yim benle boşuna vakit kaybetmeyin. merlin'in kendini ortaya çıkarmasına gerek yokken birinin ortaya merlin diye çıkması çok saçma. üstelik galahad ölmüşken...

Merlin'in ortaya çıkması saçma değil. Kaos büyücüsünün gece öldürme gücü yok, ancak linç yoluyla öldürülebilir. Gece öldürme gücü olan guruplar da Merlin'i öldüremez çünkü oyunu kaybederler. İkinci bir Merlin ortaya çıkmasa Elesso %100 merlindi.
Mesaj tarihi:
İkiniz ayrı kişileri öğreneceksiniz, ikisini de linç ediceğiz. Aynı günde olmasa bile arka arkaya. Zaten uzun süreceği için şüpheli olduklarımızı öğrenirseniz daha iyi olur, bi taşla iki kuş vururuz.
Mesaj tarihi:
ya şimdi kendimi ispatlamaya ugraşmıyorum bile. madem elesso bu kadar inanmış kimlik ögrenmeye beni seçsin o zaman. ki ben bu tür bi gücü olduguna inanmıyorum.

bi güç var..
Mesaj tarihi:
Linç oyu:Xinroth
Öyle bir gücü olduğuna inanmıyorum ne abi sen merlinsen bilmen gerekir var mı yok mu. O kadar saçma savunuyosun ki kendini elesso kaos büyücüyse de kazansın sorun değil.
  • Yeni Oluştur...