elesso Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 tanrı online olsun aranızdan birinin kimliğini açıklıcam,xinrothu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xinroth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 e tanrı online olunca rezil olmak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 İki kişi merlin olduğunu iddia ettiğine göre birinizin kanıtlaması lazım. Bence birbirinizin değil farklı kişilerin kimliğini öğrenin. Doğru söylemediği ortaya çıkanı linç ederiz. Hatta biriniz Laraken'in kimliğini açıklasın, diğeriniz Knoxville'in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 ben merlin olduğumu itiraf ettiğimden beri bana saldıranlar 1.xinrot 2.krusty 3.knoxville xinrothun ne kadar kaos büyücüsü olduğunu düşünsemde bana şu an tek linç oyu atan knoxville. merlin olma ihtimalimi bile bile ölmemi istemesi asıl kaos büyücüsünün o olduğunu düşünmemi sağladı, xinroth ise sadece linç edilmekten kurtulmak isteyen bi antitown gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 laraken ise pek saf gözüktü bana. kimlik öğrenme hakkımı harcamaya değiceğini düşünmüyorum henüz. ama bide benim açımdan bakın kendimin merlin olduğunu biliyorum ve karşımda bi tanede taklidim var. varmı bi önerisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Knoxville'i "öğren" çünkü şu anda en şüpheli gözüken o. Daha Fly linç edilmeden önce şüphelendiğimi söylemiştim, bi de Elesso Merlin çıkma ihtimali varken ona oy verdiğine göre kaos büyücüsü bile olabilir. Elesso ya da Xinroth'dan biri yalan söylüyor ama Elesso'nun kendini ispat etmeye çalışması bir artı puan bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 İyi de biz senin Merlin olduğunu nerden bilicez? Gerçek Merlini ortaya sürmeye çalışan kaotik büyücü ya da arkasını sağlama almaya çalışan bir hain olma ihtimalin de var. Açıkçası şu an senin Merlin olma ihtimalin, mousepadimin Merlin olma ihtimalinden daha fazla değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 aslında hangisinin gerçek merlin olduğunu bulmak yerine antitownlardan birini bulmaya çalışmak daha mantıklı. ikisinden biri büyük ihtimalle merlin çıkıcak ve merlinin ölmesi şuan için çok tehlikeli. gerçi büyücüyü öldürmezsek o zaman gece merlin ölücek. elesso gerçekten merlinsen bence çok kötü bir hareket yaptın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 basit bir townie'yim benle boşuna vakit kaybetmeyin. merlin'in kendini ortaya çıkarmasına gerek yokken birinin ortaya merlin diye çıkması çok saçma. üstelik galahad ölmüşken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 @krusty: onu demek istiyorum zaten. merlin'in yapacağı en son hareket galahad ölmüşken kendini ortaya çıkarması. o yüzden linç oyum elesso'dur. gayet kötü bir hamle gerçekten oysa. suçluluk da hissetmem açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Bence şöyle yapalım; ikisinin de kimliğini öğrendiğini iddia ettikleri adamları linç edelim. 4 ihtimal var (kaos büyücüsü, irlandalı, sakson ya da britanyalı) kolpa Merlin'in atıp tutturması zor. Sonuç olarak masum olsa bile o kişileri öldüreceğimiz için şüpheli kişileri sorgulatmamız daha iyi olur. Tek bir zayıf nokta var, kolpa Merlinin sakson olması ve takım arkadaşını feda etmesi. İkisinin de doğruyu söylediği ortaya çıkarsa durum büyük ihtimalle böyledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 knoxville said: basit bir townie'yim benle boşuna vakit kaybetmeyin. merlin'in kendini ortaya çıkarmasına gerek yokken birinin ortaya merlin diye çıkması çok saçma. üstelik galahad ölmüşken... Merlin'in ortaya çıkması saçma değil. Kaos büyücüsünün gece öldürme gücü yok, ancak linç yoluyla öldürülebilir. Gece öldürme gücü olan guruplar da Merlin'i öldüremez çünkü oyunu kaybederler. İkinci bir Merlin ortaya çıkmasa Elesso %100 merlindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 nosfe tam olarak aklımdan geçenleri söylemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 kolpa merlinin sakson olup takım arkadaşını fed ettirmesini engellemek içinde oylamayla seçiceksiniz öğrenceğimiz kişileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 ayrıca ben makul hepinizin işine gelicek çözüm üretmeye çalışıyorum diğer iddaa eden merlin gibi bırah allansen modunda değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Uzatmayalım o zaman. İkişer oy kullanalım, 3 oyu bulan iki kişiyi merlinler öğrensin. Oylarım: Bonepart, Knoxville Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 e hangimizinkini linç ediceğiz? ikimizde aynı kişiyi öğrensek ben dicem townie bu görcek benden dicek bencede townie. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 İkiniz ayrı kişileri öğreneceksiniz, ikisini de linç ediceğiz. Aynı günde olmasa bile arka arkaya. Zaten uzun süreceği için şüpheli olduklarımızı öğrenirseniz daha iyi olur, bi taşla iki kuş vururuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 beni öğrenmeniz zaman kaybı olur tekrarlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 merlin ölünce oyun bitiyormuş ben şimdi farkettim bunu. güzel bir hareketmiş aslında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 bence su an merlin oldugunu iddia eden iki kisinin oldurulmesi dogru bir hareket degil, cunku iddialari dogruysa buyucu oyunu kazanicaktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 su anda bir tek Elessoya karsi oy var, o da knoxville tarafindan verilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xinroth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 ya şimdi kendimi ispatlamaya ugraşmıyorum bile. madem elesso bu kadar inanmış kimlik ögrenmeye beni seçsin o zaman. ki ben bu tür bi gücü olduguna inanmıyorum. bi güç var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 LINC OYU: XINROTH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Linç oyu:Xinroth Öyle bir gücü olduğuna inanmıyorum ne abi sen merlinsen bilmen gerekir var mı yok mu. O kadar saçma savunuyosun ki kendini elesso kaos büyücüyse de kazansın sorun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar