Fin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Imaxte extra scene gosterdiler tirt otesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=65AjY_nRdqE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Ulan Prodigy 'nin parçayı çok severim ama olmamış trailer a :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Bu gece Imax'de fragmanını verdiler. Yani kötü gözükmüyordu ama 3D'si rahatsız etti. Çok fazlaydı, odaklanmakta zorlandım. Umarım bütün film öyle olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 tam bir B movie. Star TV'de katil asansör 10 ile birlikte izlenecek film olmuş. Üşüyoruz reis http://www.talentmonthly.com/wp-content/uploads/2016/03/Uwe-Boll-Web.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Senaryo halen hayal kırıklığı ben de orayı geçtim de, bu fragmandaki çakma görüntülerin bir kısmı 3D'denmiş onu gördüm. Dün Civil War öncesinde 3D Imax trailerini verdiler işte cidden bayağı etkileyiciydi. 3D'ye kastırmışlar yani belli, çok hoşuma gitti. Özellikle Khadgar'ın etrafındaki o boktan efektler 3D ile bayağı iyi oluyor. Ama işte neden bu kadar boktan bir sinematik hikaye yazdılar halen anlamak güç. Kendi hikayesi zaten muazzamdı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 ben de dun IMAX trailer'ini izledim 3D baya icine cekti beni ya. hatun baya etkilendi. Evdeki afisine meh ceken insan, vizyona girince gidelim mi diye sormaya basladi sdf bu arada kendi hikayesini cekmemelerinin sebebi pleb seyirciye izletmek istemeleri olabilir bence. aklima bir tek o geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Az önce itv'de gösterdi. 30 mayısta gösterime giriyor diyor. Trailer'da 10 Haziran gösteriyor. Anlamadım tam ne zaman çıkacak bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 30 mayıs pazartesi gunune denk geldigine gore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 http://www.imdb.com/title/tt0803096/releaseinfo niye aynı gün değil, ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 niye ayni gun olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 İlk defa mı film release date sayfasına bakma ihtiyacı hissettin hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Abi bu ne ahahaha Wow İşteCep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Ahahah Şimdi gordum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Kaptim eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 kodu nereye ulaştırıyoz ya, arkadaşa verdim.bulamamış karakteri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 arkadaşta pre yokmuş.aramızda bir hayırsever varsa, benim kodu ulaştırabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 abi karakter dediği ne ki orgrimmarın girişinde ismi İşcep Guard olan bir ORC falan mu duruyor sdf ekstra kendim için de kod karşılığında her türlü kod ulaştırılır . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 kodu işcep şubesine giriş yapınca veriyor bir kereliğine.hesap sahibine geliyor yani sinema bileti.fazladan kod üretilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 2. hesap açık hala indirecektim zaten, indirince haber ederim ulaştırırm kodu :D çok ilginç kampanya ama gözümle görmek istiyorum o npc'yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 npc nerde beyler bulan var mı? ss pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 İşCep karakterleri kampanyamız tarihlerinde WOW oyunu içinde Stormshield ve Warspear şehirlerinde aktif olacaktır. diyor daha girmedim ben ama çok merak ediyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 NPC yi görmek için played time ekleyebilirim her an. asddsds..hll valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Hahaha NPC yok ya bildiğin char açıp koymuş herifler. Whisperdan iletiyorsun kodu. Hayır yani her serverda bunu nasıl sağlıyorlar anlamak güç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Aaa o saçmalık olmuş ama..:( Hoş herkesin gördüğü public bir NPC de saçma olurdu oyunda. Allah'ın sivilceli Finlisi bu kim yeaaahh çekebilirdi ahahdfs.. Ama her serverda olması da enteresan. Hesap makinesi elde, aylıh 12.99 yavro olsaaaaaa, 50 serverdannnnnnn. asffsfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar