Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 applev0dka said: İstinye park IMAX salon 5 direk kapatıyoruz işte tarih verin abi kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Dworgian said: applev0dka said: İstinye park IMAX salon 5 direk kapatıyoruz işte tarih verin abi kesin. 1 yıl sonra gelecek hafta, ajandanı işaretle lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 amma hypelamışsınız .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 samaella said: Dworgian said: applev0dka said: İstinye park IMAX salon 5 direk kapatıyoruz işte tarih verin abi kesin. 1 yıl sonra gelecek hafta, ajandanı işaretle lol eheh :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 vr guzel olmus keske cardboard olsaydi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 cardboard lensine baktım da oyunca dürbün alıp deneyecem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 SenariouS said: vr guzel olmus keske cardboard olsaydi sdf msj guttunu bosalt loo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 reyou said: msj guttunu bosalt loo bosalttim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 scorch said: Mortis said: Yaa off çok pis gaza geldim Arkadaşlar bu filme dünyanın neresinde olursanız olun toplanıp beraber gidiyoruz birbirimize sarılarak izliyoruz. Axedice'ı yanımda istiyorum ben film boyunca. Ahahaha roketi gördüm, bi skill atıp kaçacaktım - by baltazar abi top var, elf var, spread oluyon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 http://forum.paticik.com/thumbnails/d89/a62/cc8/b9d/3dc/ee7/90f/1bd/034/d6d/a5_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 hahaha çogiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 adamlar stormwindi birebir yapmis harbiden helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Stormwind kalesini deniz kenarına mı taşımışlar bana mı öyle geldi? Sağdaki bariz sw cathedral çünkü. Herhalde red castle havası verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Laurelin said: scorch said: Mortis said: Yaa off çok pis gaza geldim Arkadaşlar bu filme dünyanın neresinde olursanız olun toplanıp beraber gidiyoruz birbirimize sarılarak izliyoruz. Axedice'ı yanımda istiyorum ben film boyunca. Ahahaha roketi gördüm, bi skill atıp kaçacaktım - by baltazar abi top var, elf var, spread oluyon... Ahahah Blood Council fightı mıydı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 heee :D yeni gelen salihe taktik veriodu afdadsfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Ama adam haklı dps için başka bilinecek bişi yok ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 scorch said: Stormwind kalesini deniz kenarına mı taşımışlar bana mı öyle geldi? Sağdaki bariz sw cathedral çünkü. Herhalde red castle havası verdiler. Evet bana da red castle'ı anımsattı ama ne yalan söyleyeyim ilk WoW'a başladığımda Goldshire'dan SW'ye koşup girdiğimdeki hissi yaşadım tekrar izlerken. Aaahhh ahhh :) WoW hakkındaki hislerim http://www.youtube.com/watch?v=ND03s_9kd4g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 11'in de trailer göstercekler diyorlar. Belki bu sene artık nete de koyarlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 şu önceki sayfalardaki trailer ı izleyemiyorum ya telif hakkı falan diyo merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 trailer degil ya, stormwindin ustunde kusla ucuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Nasıl izliycez bulamadım?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 scorch said: Ama adam haklı dps için başka bilinecek bişi yok ki? haha kesinlikle abi budur, hala çok ii bi özet olduğuna inanıyorum. sadece ELF var demem pek taktiksel anlamda bir şey katmıyor haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 bossun varlığından haberdar etmişsinki saldırması gerektiğini bilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 scorch said: Ama adam haklı dps için başka bilinecek bişi yok ki? Healerdim lan ben dangoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Kaede said: scorch said: Ama adam haklı dps için başka bilinecek bişi yok ki? Healerdim lan ben dangoz Bi kere bile heallemediğin için beni bilemedim ben dps sanmışım. E daha kötü ya lan healere taktik mi lazım o fightta? Bas heali geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar