Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kadınlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok iyi ağlarım gerçekten. yatmadan önce bidaha belirtmek istedim. dişi bi patimiz topik açmıştı ağlayan holivud erkekleri ile ilgili, diğer dişi patilerimiz de çok sevmişti. ona istinaden yazdım.
Mesaj tarihi:
kasıtlı olarak bunları yaptıklarına eminim kadınların ve yaşadım da. daha doğrusu olgun insanların, ne istediğini bilenlerin. yalan değil, sorabilirsiniz dişi patilere. ;)
Mesaj tarihi:
Evt, hele de hiç ağlamayacak, hatta hayatında ağlamamış ciddi bir erkeği içmesine, gaza gelmesine şuna buna gerek olmadan ağlatınca dadına doyum olmuyor. Sık sık ağlayanından da hayır gelmez tabi. Of çok sadistçe oldu.
Mesaj tarihi:
Llama said:
bütün kadınları seviyorum bütün saç tellerim size feda olsun

yok sen başka yerini seç feda etmek için.saçlar benim olsun yolcam teker teker

(wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:D)
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
insanın gözüne baka baka bilerek ağlayan kızlar var evet. aldanmayınca da odun olursun böylelerine. bilerek ağlayıp ağlamadığını anlamak için gözlerine bakın , sizin tepkinize bakıyorlarsa ağlamasına inanıp inanmadığınızı tespit etmeye çalışıyordur yani bilerek ağlıyordur. gerçekten ağlıyorlarsa başka tarafa bakarlar genelde , size baksalarda tepkilerinize bakmazlar , gözlerindeki soru işaretini görmezsiniz.
Mesaj tarihi:
Overseer said:
Baluu said:
Ben çok zor ağlıyorum ya, bazen duygusuz olduğumu felan düşünüyorum, böyle dexter tarzı bişi oldum son 1-2 sene içerisinde. ( Abarttım evet o kadar da taş değilim ) :D

kızmısın?

:)o
Mesaj tarihi:
Kadınlar;
Valla ben kadınlar için yaşıyorum
güzellik katıyorlar hayata,güzellik.
Tamam yalan dolan dolu içleri, iki yüzlülük çıkar ilişkileri fesat düşünceler hepsi kadınlarda.
Ama;
Yaaaani şu hayatta ki hiç bir şey bir kadın kadar güzel olamaz bence;
Yok mu o kıvrımları,yürüyüşleri,gülüşleri
müşfik gülümsemeleri hemde!
Gözleri
dudakları
yanakları
Çeneleri
Ufff boyunları
Boyunla gögüs arası kısmı
Gögüsleri
Kolları,elleri parmakları
diz kapakları hatta!
ayarkları,kalçaları
Her tarafıyla her haliyle güzel yahu kadınlar =).
Tasvip etmiyoruz ama seviyoruz=)
  • Yeni Oluştur...