fede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 çok iyi ağlarım gerçekten. yatmadan önce bidaha belirtmek istedim. dişi bi patimiz topik açmıştı ağlayan holivud erkekleri ile ilgili, diğer dişi patilerimiz de çok sevmişti. ona istinaden yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 kasıtlı olarak bunları yaptıklarına eminim kadınların ve yaşadım da. daha doğrusu olgun insanların, ne istediğini bilenlerin. yalan değil, sorabilirsiniz dişi patilere. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Dişi patiler bir sayfa önce bu başığın saçmalığı ile ilgili yorumlarda bulunuyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 fede said: ben ağlayarak biten ilişkiyi beş kere geri çevirdim. iyi sayılrımı yani abi naptın sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 bence kadınlar çok iyi insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 of fede aghahasahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 burtonesk said: erkekler ağlayınca süper oluyor. emo mu olalım yani? bumudur istediğiniz hı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Evt, hele de hiç ağlamayacak, hatta hayatında ağlamamış ciddi bir erkeği içmesine, gaza gelmesine şuna buna gerek olmadan ağlatınca dadına doyum olmuyor. Sık sık ağlayanından da hayır gelmez tabi. Of çok sadistçe oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 cok cok cok onemli bir seyi unutmus yazi x- Daha sonra git kiz arkadaslarina ben niye yalnizim diye agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 bütün kadınları seviyorum bütün saç tellerim size feda olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 fede, benim içinde ağlarmısın? bi kerecik :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Llama said: bütün kadınları seviyorum bütün saç tellerim size feda olsun yok sen başka yerini seç feda etmek için.saçlar benim olsun yolcam teker teker (wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 senin için kel olcam işte daha ne :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 ilk postu okuduktan sonra nedense bu geldi aklıma; http://www.youtube.com/watch?v=92dyDj-iqmo /watch?v=92dyDj-iqmo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 CMYLMZ çok iyi gözlemci ne diyeyim abi yardı kırdı geçirdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 insanın gözüne baka baka bilerek ağlayan kızlar var evet. aldanmayınca da odun olursun böylelerine. bilerek ağlayıp ağlamadığını anlamak için gözlerine bakın , sizin tepkinize bakıyorlarsa ağlamasına inanıp inanmadığınızı tespit etmeye çalışıyordur yani bilerek ağlıyordur. gerçekten ağlıyorlarsa başka tarafa bakarlar genelde , size baksalarda tepkilerinize bakmazlar , gözlerindeki soru işaretini görmezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 39. Erkek arkadasınız tarafından dovulurken diger 38 madde icin ozur diledigini soyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Overseer said: Baluu said: Ben çok zor ağlıyorum ya, bazen duygusuz olduğumu felan düşünüyorum, böyle dexter tarzı bişi oldum son 1-2 sene içerisinde. ( Abarttım evet o kadar da taş değilim ) :D kızmısın? :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Kadınlar; Valla ben kadınlar için yaşıyorum güzellik katıyorlar hayata,güzellik. Tamam yalan dolan dolu içleri, iki yüzlülük çıkar ilişkileri fesat düşünceler hepsi kadınlarda. Ama; Yaaaani şu hayatta ki hiç bir şey bir kadın kadar güzel olamaz bence; Yok mu o kıvrımları,yürüyüşleri,gülüşleri müşfik gülümsemeleri hemde! Gözleri dudakları yanakları Çeneleri Ufff boyunları Boyunla gögüs arası kısmı Gögüsleri Kolları,elleri parmakları diz kapakları hatta! ayarkları,kalçaları Her tarafıyla her haliyle güzel yahu kadınlar =). Tasvip etmiyoruz ama seviyoruz=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 selam suark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 aleyküm selam efenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 ramazan sana yaramamış suark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Kadın dediğin koluna yakışmalı yada vurdun mu duvara yapışmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar