Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 mulgear napıyorsun lan sabah sabah. git uyu, ya da nerden biliyim kahvaltı filan yap, sabah koşusuna çık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 taksime gidicem birazdan da gitmeden bişey denedim süfer oldu :D kendimi buranın kralı gibin hissettim neyse öf konsoloslugun yapıcagı işe ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 mulgear6 said: yoktu zaten oyle bi amacım bişey yapıyodum :D hadi lan ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 peeh daha sonraya saklıyodum ama gelince topak açarım İŞTE EVİL PLAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 şİMDİN BEN BURADAN SOSYOLOCİK Bİ TESPİT YAPACAĞIM. DİKKAT OLUN KEMERLERİNİZİ BAĞLAYIN. CAPS off. Güzel ve yalnız ülkemizin sefgili bulmak için yanıp tutuşan yağız delikanlıları, ilk iş olarak interneti denerler. İnternetteki geleneksel arkadaş buldurgaçlarının işe yarama oranı çok düşüktür. E ziyadesiyle efenim bu arkadaşlar farklı yollara başvurmak zorunda kalırlar. Bu yollardan biri de evcil hayvan siteleridir. Ufak, "kız" evcil hayvanlarının tartışıldığı forumlar genellikle dişi yoğunluğunun fazla olduğu forumlardır. Kahramanımız direkt Google a girer ve "GOOGLE BANA KARI BUL LAN ALLAHSIZ" yazar. Örnek olarak, Kedi Köpek diye yapılan aramalarda ilk olarak bu tarz siteler çıkmaktaddır. E tabii amaç kız bulmak, BEYGIRGUCU.KOM diye siteye girmiyor adamlar, Paticik mesela bak, mis gibi, sanarsın içeride Victoria's sekrıt mankenleri var birsürü. Paticik. Pati cik. "Evet doğru adres bu olmalı." Sonra gelince, konuları görünce doğru adresin bu olmadığını anlar. Ve böyle topicler açar. Peki. [/SOSYOLOCİK TESPİT] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 allah belanı vermesin roketadam XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 sesu said: bırak ya ne gerek var sevgiliye sorundan başka bişey diil adam aşmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 xx kromozomlu ama kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 SturmVogel said: sesu said: bırak ya ne gerek var sevgiliye sorundan başka bişey diil adam aşmış adam değilim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Laraken said: öle nickle daha da bulamassın yani. seninki gibi nikle mi buluyoruz? :DD:DDddd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 sesu said: SturmVogel said: sesu said: bırak ya ne gerek var sevgiliye sorundan başka bişey diil adam aşmış adam değilim ben. hergün ayrı fail sdgl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Fly said: xx kromozomlu ama kendisi ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 sesu said: SturmVogel said: sesu said: bırak ya ne gerek var sevgiliye sorundan başka bişey diil adam aşmış adam değilim ben. hahahahha yarıldım lan uf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 aman tanrım off ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 sdfsdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 asdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 ellerinde nasır tutumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 PrudenT said: Laraken said: öle nickle daha da bulamassın yani. seninki gibi nikle mi buluyoruz? :DD:DDddd ahauh sır nickte değil olum : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Benim nickle bulabilir miyim peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Peki ben benim nickimle bulabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 İlk ben sordum geç sıraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 önemli olan nickin işlevi. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 benim nickle nutella seven kızları tavladım ben. güzel kızlar nutella sever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 şişmanlarlar sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 yada çirkin kızlar nutella sevince güzelleştiklerini düşünürler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar