Saykoleo Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 ya şu an combat mode ya focus için, ya eski combat mode mapleri için oynanır bence ya. combat mode oyunun biraz popülaritesinin düştüğü dönemde çıkmıştı diye hatırlıyorum ben, biraz canlandırmak için. bunda çıkması için biraz erkendi sanki :p. bu arada deneyen oldu mu ya ns2:c'yi bayaa merak ediyorum ben. da nerde deniceksiniz bi yandan da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 CM geldikten sonra classic serverlara oranla CM serverları daha dolu idi. NS2 Beta çıkana kadar da bu doluluk yavaş yavaş azalsa da hep devam etti. ( Şahsen NS2 Beta gelene kadar NS1'i her şekilde oynamaya devam etmiş biriyim bu yüzden her dönemininde içinde bulundum. ) Evet Sykonun da dediği gibi NS1 de CM yapımcılar tarafından oyuna farklı bir boyut getirip populeritesini arttırmak amacıyla yapmışlardı. NS2 de böyle birşey yapmadılar bu kez de bu türü seven bir kitle çıkıp MOD olarak kendi yapıp ekledi. Birkaç kez girip oynadım açıkçası NS1 deki Combat Mod zevkini alamadım. Şu an normal oyun daha keyifli geliyor açıkçası. Keşke NS2'e Combat Mod yapmasalardı. En azından bir süre daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 şu an bende enteresan bir şekilde en iyi server 500 ping görünüyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 jonq said: CM geldikten sonra classic serverlara oranla CM serverları daha dolu idi. NS2 Beta çıkana kadar da bu doluluk yavaş yavaş azalsa da hep devam etti. ( Şahsen NS2 Beta gelene kadar NS1'i her şekilde oynamaya devam etmiş biriyim bu yüzden her dönemininde içinde bulundum. ) Evet Sykonun da dediği gibi NS1 de CM yapımcılar tarafından oyuna farklı bir boyut getirip populeritesini arttırmak amacıyla yapmışlardı. NS2 de böyle birşey yapmadılar bu kez de bu türü seven bir kitle çıkıp MOD olarak kendi yapıp ekledi. Birkaç kez girip oynadım açıkçası NS1 deki Combat Mod zevkini alamadım. Şu an normal oyun daha keyifli geliyor açıkçası. Keşke NS2'e Combat Mod yapmasalardı. En azından bir süre daha. bugün farkettiğim bişey, combat mod, bir silahın veya lifeformun pratiğini yapmak için baya iyi bişey. girip shotgun kastım mesela. ölünce silahı kaybetmek gibi bi derdin olmadığı için kafa rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 iki gündür GER/UK serverlarında çok güzel maçlar dönüyor prime time. bu kadar yıllık gaming geçmişimde gördüğüm en iyi community'e sahip oyun. eve'den bile iyi. 15 saat oynamışım, çok fazla rezil adam gördüm 1 kişi diğerine hakaret edip, noob diye aşağılamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 ilk marine comm olduğumda mikrofondan commluktan pek anlamam isterseniz çıkayım demiştim, "böyle böyle öğreneceksin sorun değil" demişlerdi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Pek çok multi oyun oynadım, NS'den daha iyi (saygı, destek, yardım etme, takım oyunu anlamında) community'si olan oyuna denk gelmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 konuldu mu bilmiyorum ama baya eğlendim: https://www.youtube.com/watch?v=PZdY_M9n24c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 sizlerin yazılarını okuyunca ns1 zamanında oynadığım oyuna tekrar başlayasım geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 saldıracaynız ama komün kadar oyun da biraz iyi olsaydı keşke, ns1 daha iyi bence bundan, en azından 100 fps sabit sdf. modifiye q1 motoru gldsrc ya, şöyle stabil ve cillop bi şey yapamadılar yıllardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 git upgrade yap fakir asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 sus lan, 5 yıllık pc'm akıyor sdf. far cry 3 falan her şeyi köklüyorum hakkaten ns2de yemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Boşverin ya Silp oynamasın zaten beceremiyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 sileli çok oldu zaten ya, 3 gün falan oynadım snaırım :D gerçek skill oyunu csgo oynuyom ben hadsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 aldım ama ben de oynamadım ya. oynamak istiyorum da bi community lazım. random sevmiyorum pek 2 kere güzel server gelirse 5 kere kötü geliyor. şanssızlık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 toplaşalım da oynayalım ya tek byaık oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Silp o kadar patchden sonra girip bakmamışsın hala FPS sorunu var PC'im ağlıyore diyorsun. Ayıp ayıp :P Talep var ama toplamaya gelince kimseden tık yok. ne diyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Ben gelirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 biz hemen hemen her akşam 2-3 kişi giriyoruz. tam kadro oluşturamıyoruz tabii ama eğlenceli maçlar dönüyor. katılmak isteyen iletişime geçebilir benimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 oyunu alalı 2 haftayı geçti. 0 playtime var. alsanıza beni de aranıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 benim de 1 saat fln =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Sunucu belirleyelim hepimiz oraya takılırız. Var mı bildiğiniz düzgün sunucu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 bizim nat clan server var da cogu zaman sifreli oluyor mac falan ayagina yine de sifresiz oldugu zamanlada oraya dalabilirsiniz. ipyi bulamicam simdi de NAT clan server diye aratirsaniz cikar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Pati NS grubuna event açtım ama buraya da yazayım. Saat 21.00 gibi Pati NS2 grubu chatroom a gelirseniz sayıyı görüp ona göre 21.30 gibi başlayabiliriz. Gerekli bilgileri orada vereceğim. Bir sigara içeceğim diyip 1 saat gelmeyen adamları beklemek istemiyoruz. Lütfen kendinizi ona göre ayarlayınız. NAT serverında oynayacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 biz uk teamworks and tactics mi ne öyle bir servera giriyoruz. ping genelde 90-110 arası oluyor. ingilizce konuşuluyor ve aktif oyuncular oluyor (emir takip eden, veren). sağda solda CS:GO oynayanlar olmuyor asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar