Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Natural Selection 2

Xenocide

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle o bardaki müziği kapatmanın bir yolunu koymaları lazım.

Chem'in commluğunda sıkıntı yok ama adam sıkıldı beklerken hatta bi ara baktım 2 hive varken 200 res var, onos egg de atamıyor, heryer fade egg dolu. O derece baya sıkılmış :)

Sonracıma, Alienlar -2 olunca marine baya rahatlıyor. Demek ki Marine'i hep +1 oynatmak lazım ki dengeyi kuralım. Aha bak çözdüm olayı :)
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

Bide exoda ki minigunlar çok keyfli ya dün ilk exomu harvesterı alıcam die böle azımdan salyalar akarkak minigunlara abanırken verdim. onosun tepiklerini çok geç fark edebildim.

Hakketen yemem içmem exoya kasarım eheh

ahhah ben de diyorum, o kadar vurdum hala bana niye dönmedi diye.
Sosyal ağlarda paylaş

abi alien building olayının betadaki gibi olması lazım. Drifter çıkarıyorduk, drifter binaya evolve oluyordu aynen starcrafttaki gibi. Drifter'a emir verirdin git şurda harvester ol diye, o giderken önüne marine çıkardı drifterı keserdi falan. bu olaya geri dönerlerse alienların fütursuzca expandlemesi olayının önüne bi nebze geçilir diye tahmin ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Paticik NS2 Steam Grubu girin arkadaşlar. Her akşam saat 8-9 arası inviteları atıyor, oyuna başlıyoruz. Grupta değilseniz bizden invite beklemeyin. Herkesi arayıp bulamayız. Tanıdıklarınız varsa çağırabilirler elbet bu konuda bir sıkıntı/ayrım yok. Kısaca oynamak isteyen herkese kolayca erişebilmek için grupta olmanız iyi olur.
Sosyal ağlarda paylaş

http://tr.twitch.tv/naturalselection2

surda cuma aksamlari showmatchler oluyor. onumuzdeki haftada avusturalya turnuvasi varmis kacirmayin

bu arada epik bi gorge rush yapti adamlar. shade verip marinelerin gecmesini beklediler bir yerde. adamlar gecince 4u gorge oldu base rush yapip hydra doldurdular command centerin onune. marine base isinlandi geldikleri gibi eridiler. gorgelar birbirlerini healleye healleye aldilar oyunu. 2 bucuk dakkada gg.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...