Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 onos bara bi atraksiyon yapmaları lazım, canlı müzik falan. batacak yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Öncelikle o bardaki müziği kapatmanın bir yolunu koymaları lazım. Chem'in commluğunda sıkıntı yok ama adam sıkıldı beklerken hatta bi ara baktım 2 hive varken 200 res var, onos egg de atamıyor, heryer fade egg dolu. O derece baya sıkılmış :) Sonracıma, Alienlar -2 olunca marine baya rahatlıyor. Demek ki Marine'i hep +1 oynatmak lazım ki dengeyi kuralım. Aha bak çözdüm olayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 reampage said: Bide exoda ki minigunlar çok keyfli ya dün ilk exomu harvesterı alıcam die böle azımdan salyalar akarkak minigunlara abanırken verdim. onosun tepiklerini çok geç fark edebildim. Hakketen yemem içmem exoya kasarım eheh ahhah ben de diyorum, o kadar vurdum hala bana niye dönmedi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 en azından alien 3. hive'da onos egg atıyor. marine naapsın :( BEYLER ALIN JETPACK SHOTGUN FALANS ben de exo atmak istiyorum double minigun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Jetpack imba bence jetpack+shotgun > fade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 exoyu bi de marine commander'ına sorun abi. jetpack iyidir, jetpack kullanın lan. map'te ikiden fazla exo marine'lere bildiğin darbe vuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Nerede o NS1 deki daha duyarlı ve akıcı Jetpackler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 valla millet ne kadar OMG 4 KİŞİ SADECE TUVALETTE SIÇARKEN KODLADIĞIYLA YAPILMIŞ MOTOR İNANMIYORSANIZ BİLE SAYGI DUYUN FEFESE dese de oyunun motoru leş ve problemlerin 90% motor kaynaklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 motor leş ya, teleporting skulklar. da bize in haas rule lazım, max 2-3 onos falan desek oyun daha eğlenceli olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 abi alien building olayının betadaki gibi olması lazım. Drifter çıkarıyorduk, drifter binaya evolve oluyordu aynen starcrafttaki gibi. Drifter'a emir verirdin git şurda harvester ol diye, o giderken önüne marine çıkardı drifterı keserdi falan. bu olaya geri dönerlerse alienların fütursuzca expandlemesi olayının önüne bi nebze geçilir diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 mesai bitse de gidip oynasam eve, sabah bitti dl bakamadım hala çatlıcam meraketan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 ahhaha akşama çeviririz yine maçlar sen gruba gir de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 2 hafta oldu oyunu alalı daha play'e basmadım, gaza getirin aln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 2 tarafında bireysel yetenekleri eşit ve commanderları akıllı olduğunda oyun baya competitive geçior çamur yapmayın şimdi. geçen baya sürdü oyun , marinelar basıyor bizim comm başka yere hive atıyor biz onların base i basıyoruz bi yandan, mapte tur attık boyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paticik NS2 Steam Grubu girin arkadaşlar. Her akşam saat 8-9 arası inviteları atıyor, oyuna başlıyoruz. Grupta değilseniz bizden invite beklemeyin. Herkesi arayıp bulamayız. Tanıdıklarınız varsa çağırabilirler elbet bu konuda bir sıkıntı/ayrım yok. Kısaca oynamak isteyen herkese kolayca erişebilmek için grupta olmanız iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 evet early game dengeli bir süre sonra alienda sadece onos oluo o zaman sakat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 sadece davet ile üye olabiliyormuşuz, cmnchr steam id bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 chat room a girebiliyor olman lzm grupta olmasan dahi. oraya gir, olmayanlara grup modlari invite atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 oyun baya bi curcuna gibi olmuş biraz karışık geldi. inanılmaz bir aim istiyor marine oynamak yada ben olayı tam çözemedim sanırsam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 ben diyorum zaten, ns1'de bile onos niye var anlamadım, en azından orada 3. hive tutmak kolaydı. şimdi exolar var diye onosu salmışlar bayıra ama, 4 kişi onos basınca gg. exoları almak için onosa ihtiyacın da yok hani, 2 gorge trollüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Liebe said: oyun baya bi curcuna gibi olmuş biraz karışık geldi. inanılmaz bir aim istiyor marine oynamak yada ben olayı tam çözemedim sanırsam :D marine aim istiyor, alien glancing bites var ekrana ortalamasan bile damage atıyor, böle bi sıkıntı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Grup public ya!!! Steam'den bulup girsene siteden bakacağına :P Olmadı akşam invite atarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 grup public degil bildigim kadariyla. Zaten olmasin da su saatten sonra , core kitle olustu nasilsa. Yeni gelenler pati ns2 grup chat e girerlerse biri invite eder. Mesela az once ero sennin diye biri vardi, liebe miydi bilmiyorum. Invite attim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 evet bendim o =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 http://tr.twitch.tv/naturalselection2 surda cuma aksamlari showmatchler oluyor. onumuzdeki haftada avusturalya turnuvasi varmis kacirmayin bu arada epik bi gorge rush yapti adamlar. shade verip marinelerin gecmesini beklediler bir yerde. adamlar gecince 4u gorge oldu base rush yapip hydra doldurdular command centerin onune. marine base isinlandi geldikleri gibi eridiler. gorgelar birbirlerini healleye healleye aldilar oyunu. 2 bucuk dakkada gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar