-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Böyle fazla janjanlı olmayan sade görünüşlü yani normal bi 17 yaş gencinin takabilicegi ama incik cincik özellikleri olan bi saat varmıdır yaf.Yani tv kontrol edebilen,lazeri olan olursa remote bomb bile olur sdfsd.Merak ettimde hep istemişimdir xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 bence bu yeterli http://maxim.seenon.com/img/product/cats/00017106-590304.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ya da bu http://northatlantictime.com/catalog/images/rolex%20-%20daytone2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 aahaha fede edik: madem post attım iki laf edeyim. ergen saati alma al doğru düzgün karizma birşey tak koluna. ayrıca bir saat ne kadar sade ise o kadar güzeldir ama madem james bond istedin: http://www.qualitytyme.net/pages/accessories/leather_bands.html şurayı inceleyebilirsin ayrıca titanik'in parçalarından saat yapmışlar :Silgili link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ginaly said: bu saat yüzünden ortaokulda müdürün odasına gitmiştim ehhehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Bende istemiştim hep bu modelden bir türlü aldıramadım bizimkilere! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 O saat ilkokulda özellikle tv li ortamlarda çocuğun karizma skill ını +1000 artırırdı zamanında. kızların gözünde bir numara olurdun bi anda. bende yoktu. başka yollarla bir numara olmak zorunda kaldım. ayrıca bence de adam gibi saat al, bu ne abi ne şekil ne şemal var asker saati bunlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 aha hemen alıcam. fede'nin gösterdiği saat iyidir bu arada. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Xaenin said: haha bunun grisinden vardı annemde, play tuşuna basınca çöp adam dans ediyordu =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Yıllarca o fede'nin ilk gösterdiği saati kullandım sonra pilimi bitti ne oldu kasmadım son 2-3 yıldır saatsizim.Şu fede'nin 2. gösterdiği tarz gri parlak saatlerlede pek hoşlaşmam daha böyle koyu renk ama karizma ne biliyim bişeyler varmı Pshyx in koydugu titanicin parçalarından yapılmış saate benzeyebilir beğendim baya =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 fede said: bence bu yeterli http://maxim.seenon.com/img/product/cats/00017106-590304.jpg the best ilk dedemde gormustum 7 8 yaşındayken adam 10 senedir hala kullanıo saati taş gibi walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 tüh ya sen özellikli istemişsin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Fedenin gönderidiği saatlerin üretimi durdurulmuştu! Sonradan Casio ya o kadar talep gelmiş ki tekrardan üretime başlamış :D Saat kesinlikle klasikler arasında :P Hemide ucuz! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Ekmek koy ya özelliksiz olsada koyun arkadaşlar saat önerisi topici olsun bişeyler almayı düşünüyorum yardımcı olur baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Ekmeğin ki rolex ti vazgeç rolex ten sana birkaç beden büyük o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Ahah lol heralde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 babannemin aldığı ve ilkokulda hocadan paso fırça yememe sebep olan saattir kendileri :F paso belgesel fln izlerdik paso da kanal değişirdi :F ses giderdi fln :F ginaly said: bu alttaki de 10 numara saattir, ilk saatim buydu geçen bi yerde gördüm alacaktım unuttum şimdi gördüğüm yerde alcam o kadar kalitelidir kendileri fede said: bence bu yeterli http://maxim.seenon.com/img/product/cats/00017106-590304.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 sadelik bu olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 oha süpermiş saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 fede said: oha süpermiş saattam da onu dicektim. ne bunun markası adı soyadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 fede said: bence bu yeterli http://maxim.seenon.com/img/product/cats/00017106-590304.jpg bu zaten 90larda, okula başlayan çocuklara alınan fix saattir. :P şu an kullanıyorum, mutluyum. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 genç erkek için kesinlikle formula 1'in yeni sponsoru jacques lemans'ın f1 koleksiyonunu öneririm. çok kaliteli ve uygun fiyatlı gerçekten. klas bir seri ama diğer markalara göre çok iyi fiyatları var. sıfır düşünüyorsan normal fiyatının çok altına ayarlayabilirim :) bu da benim saatim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 saat dediğin metal aksamlı olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar