alperozg Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 cavanagh said: spo bence alıcı anne scofield ama general mutlu ve uzun bir yaşam sürdü dedi, ölmüş yani. hadi diyelim yaşıyor, Lisa sız olmaz o iş, en kötü ihtimal beraberlerdir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 spo ya ben anne yaşıyo üzerine yorum yapıyorum gerçi lincoln kardeşine şey demişti "annemiz ölmeden evvel şirkete çalıştı" fln anne ya da lisa o zaman sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 haftaya son öğreniriz inşallah hep birlikte, bidaha ki sezona sarkıtırlarsa(çekilcekmi bilmiyorum) ozaman kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Lisa vs Anne Yada Lisa bunların annesidir! (OHA) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 4x16(kış finali) Micheal ın beynini yıkamaya çalışıyolardı ki,aslanım sara geldi kurtardı oğlanı.O bir araya gelen 5 liden hiç bişey anlayamadım desem yeridir. Gretchen önce adamı buldu,sonra konuştu,sonra bu adama bizimkileri sattı,sonra adamı sattı,uşak aslında katildi,ben aslında yokum..... gibi şeyler düşünmeye başlıyodum ki.... Scylla yı alan karı bizib bro ların annesiymiş. Daha iyi final yapılabilirmiş aslında ama niye böyle oldu anlamadı ben,kafam daha çok karıştı. Ama merak katsayısı gerçekten fena arttı.Keşke daha heyecanlı yapsalardı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 bitirsinler artık diziyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Güzeldi ama Gretchen resmen sezonu kapattı. Bari Kellerman geri dönse :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Dönüp Self'i vurup Gretchen'ı alıp gidecekti, böyle sarı kartı "kart göstersene" diyen futbolcuya veren hakem gibin :p Yazık oldu hatuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 kış finali diyolar demek şubatta tekrar başlıcak (:D mahone ya adamım ya çaktı gretcheni vuran lavuğa:D bakalım devamında neler olacak annesi sesini cıkarmadı linc cepten arayınca cidden cok heyecanlı dizi yaw ilk bölümünden beri izliom hastasıyım ulen...:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 şu 4. sezon bitsede toplu halde izlesem.kafayı yicem merak ediyorm deli gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Bu kadar olayın bir bölümde sonlanıp da dizinin bitmesi Jericho gibi apar topar olurdu zaten biraz, kış arasına girdiği iyi oldu ama 5. sezonu da olmamalı dizinin artık. Şubatta dönüp Nisan gibi de bitsin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Anneyi hortlatmaları saçma olmuş. İşler iyice karıştı o 5li ne sebepten geldi bir araya? Önce scyllayı bulacaklar sonra kendi içlerinde mi kapışacaklar tekrar. Bence saçma olduğu için gretchen çıktı. Self ide indirirler yakında. Bagwell ise imana gelecektir.Yavaş yavaş emoya bağlıyor zaten. Çocuğu var yazık yapma etmelere başladı. İşler iyice karıştı.Ara kötü oldu devam etse keşke ama gerçektende nisan mayıs gibi bitsin. Bitsin de ilk sezondan tekrar izleyelim =) Özledim fox river günlerini. Her planda bi aksaklık çıkmasını... Şimdi ki duruma bakıpta Fox river, Sona ve kaçışları ne kadar saçma geliyor =) Mahone neydi ne oldu. Bagwell öyle Gretchen bile ne hale düştü =) Yakında generali de aile babası olarak küçük kıza bakarken görürsek şaşırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Selfi direk öldürsünler şu an itibari ile hiçbir işe yaramıyor. T-bagide öldürmeleri lazım. İkiside geçmişte accaip sattılar bunları gene yapıcaklar nasılsa. ama akıl etmez bizim öküz scofield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Ayrıca Linc ceketi emanet almış herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 linc le michael ı karşı karşıya getirip bir sezon daha çekme planları varsa patlatırım o senaristleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 ne salak diziler yıllarca sürerken prizın bence cok rahat 1 sezon daha gider vede gitmeli... son bölümde tek saçma bulduum T-bagin ani değişimi yalanlarına güvenip iplerini çözdüğü rahibin company cıkması sonrada bagwelin imana gelmesi ve cocugu var diye gretcheni kurtarmaya calışması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 self on numara adam yaa :D nasılda saydırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 - Where's Scylla? + Let's talk about that.. - Let's. Where is it? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 bu sezon bitirselerdi keşke, 16 bölümde toparlanırdı sonra dizinin ismini değiştirip spin off gibin bişey çıkarsalardı kaldığı yerden devam edip; hapishane, kaçış muhabbeti içermeyen yeni bir seneryoya geçilse iyi olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 bLackcha0s said: Anneyi hortlatmaları saçma olmuş. İşler iyice karıştı o 5li ne sebepten geldi bir araya? Önce scyllayı bulacaklar sonra kendi içlerinde mi kapışacaklar tekrar. Bence saçma olduğu için gretchen çıktı. Self ide indirirler yakında. Bagwell ise imana gelecektir.Yavaş yavaş emoya bağlıyor zaten. Çocuğu var yazık yapma etmelere başladı. İşler iyice karıştı.Ara kötü oldu devam etse keşke ama gerçektende nisan mayıs gibi bitsin. Bitsin de ilk sezondan tekrar izleyelim =) Özledim fox river günlerini. Her planda bi aksaklık çıkmasını... Şimdi ki duruma bakıpta Fox river, Sona ve kaçışları ne kadar saçma geliyor =) Mahone neydi ne oldu. Bagwell öyle Gretchen bile ne hale düştü =) Yakında generali de aile babası olarak küçük kıza bakarken görürsek şaşırmayın. blackchaos anneyi hortlatmaları saçma olmuş ne abi? senaryonun belirli bi şekilde ilerleme gibi bi kuralı vardı da onu mu bozdu yani.kadın ölmemiş normalde işte senaryosu öyle yani saçmalık arayıp duruyosunuz dizide ağzınız açık izliyosunuz ama arkadaş.gayet güzel gidiyo dizi bitmesin diye dua ediyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 bu nie yayınlanmıo ya hereosda yok ara mı verdiler,ne kadar ara verdiler birisi el etsn ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 kış tatili... ne zamn başlıcak bilmiom ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 tık http://www.tvrage.us/2008/12/january-2009-tv-schedule/ edith: prison yok ama diger dizilerin coğunun baslama tarihi var, heroes subat ortalarında baslayacakmıs diye duymustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Bildiğimiz Christmas / Ocak tatilleri işte, en geç Şubat ortası başlarlar herhalde. Big Bang çok uzak değil bari iyi :p Crusoe da iyice Şampiyonlar Ligi maçına dönmüştü 15 günde bir falan, düzelicek galiba artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Bloglarda çeşitli söylentiler var dizinin ara vermesi ile ilgili.Herhalde en sağlamı dizinin rating oranının USde düşmesi. Ayrıca doğrulanmayan bir söylenti de Wentworth Millerin dizinin bitirilmesini istemesi ve ayrılmak istemesi.Fox forumlarında bir kaç kişi belirtmiş bunu ama ne kadar doğru bilmiyorum. 4. sezon 6 bölüm daha devam edecek ve büyük ihtimal final 22. bölüm ile diziyi bitirecekler. Son doğrulanmayan bilgi 17. bölüm 30 martta yayınlanıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar