bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Benim bildiğim kadarıyla 3.sezonun senaryosu hazır değildi.Daha sonra hazırlandı o yüzden ilk sezondan 3. hatta 4. sezona ait ipuçları yoktu. Dizi konseptin tamamen dışına çıktı artık.Bu bölüm iyi hoştuda saçmalıklar devam ediyor. Mahkeme salonundan o kadar rahat çıkmaları düpedüz saçmalık.Tbag i çok merak ediyorum.Sanırım gretchen arkadan iş çeviriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 4. sezonun ilk bölümünde 7 senedir yakalanamayan adamları sırf 4. sezon da "prison break" adına uysun diye 1 günde yakaladıklarında (ve sonra hapisden çıkmak için anlaşma yaptırdıklarında) bu sezonun ne olacagı belliydi zaten. yazık oluyor güzelim diziye, toparlar işallah. t-bag bile eski tbag değil artık mal mal amaçsız sahnelerde gozukup duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 3. sezonu kaçıranlar için cnbc-e cumartesi günü saat 14 ten itibaren bütün gün 3.sezonun tamamını yayınlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Sarah bu bölümde benden koca bi +rep aldı. (tu) 4x06 Mahone'un da tahliyeyi beklerken Wyatt'e attığı bakışlar inanılmazdı. GO MAHONE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mike said: son bölümü begendim bende. bastir mahone. maykılın hastalığıyla iligli MAYKIL ÖLECEKMİ CEVABI İÇERDE. ilk bölümü izlerken farkettim. dövme yaptırırken, keşke bi kaç senem olsa diyor. öhöm , EUAHEUHAUEHAUHEAUHEA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 olm adam bütün dövmeleri tek seansta aldırıyor bir tarafından kan çekiyolar adamın, o da diyor ki keşke bol bol zamanın olsa da ağrısız sızısız yavaş yavaş kurtulsam şunlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 yeni bölüm yokmu noldu hayırdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 pazartesi akşamları çıkıyor demekten anam ağladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 yani salı uyanınca arkadaslar download a baslıyabılırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Yeni bölüm ne zaman Kandırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 You want me to bang your wife ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 çok iyiydi orası. ahahaha. sucrenin acıların çocuğu bakışına hastayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 indirdim bölümü alt yazı yok pffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 DP'de %99da altyazı, son kontroller yapılıyormuş, yarım saat içinde çıkar, takip et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Sezon 4 Bölüm 7 Türkçe altyazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 don self 4.6 Yahu bebek yüzlü bi adam, daha 30 yaşında ya var ya yok gözüküyo 35 in üstü asla olamaz. Özgeçmişini okuyo 4.6'da zenci adam, üni mezunu, hadi en erken 20 yaşında üni bitirmiş olsa, oradan direk devlette çalışmaya başlasa üstüne 2002ye kadar 18 sene çalıştı diyo etti yaş 38 üstüne hani 2008de geçse dizi 44 yaşında çıkıyo. Kaldı ki bu en iyi ihtimal. Çilli suratlı bebek yüzlü tipitip adamımız 45lik rolüne hiç gitmemiş yahu. Ben de daha yeni mezun, işindeki 2. 3. yılında ezik ajan diye bakıyodum hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 2. veya 3. yılında ki ezik ajana sylla verilir mi la :P hadi verildi diye,o kadar altyapı hede hödö güvenilmez yani zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 İyi de adam bildiğin ezik adam. Hani en fazla 30 32 yaşındadır gibi gözüküyo, çömez bi havası var falan. Zaten Scylla'yı da biraz kendi başına yürütüyo gibi ona verilmişten çok. Hakkaten böyle 25 senelik sicili varsa üstüne üni mezunu falan 45 50 yaşında bir adam kesinlikle gözükmüyo yanlı seçim olmuş bu rol için bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 25 senelik sicil nerden çıktı yaw ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Off nası da olaylar hemen olup bitiverdiler ya. İki sahne arasında saatler, günler oluyodu nerdeyse. Şu tempoyu yine adam gibi bi tutturabilseler keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 sucre rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 super bi bolumdu cok iyi toparladi bence PB. bu arada sucre rofl gercekten ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 bölüm çok güzeldi harbiden. hep böyle gitsin. sucre nin de balını yiyim ayrıca :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 sucre ne balık adam ya : ) bu japonu dizi sonunda öldürcekler kesin dizide ilk defa adralin salgıladım be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 cok guzel bolumdu ve cidden iyi toparladı dizi kendini. gretchenin hastasıyım, tam arıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar