Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 arkadaşlar türkiyede bu kadar ac insan varken neden trol besliyorsunuz?
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 balıklarımdan bir ısırık alınca ölüyorlar, ne yapmalıyım?
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Eternalus said: arkadaşlar türkiyede bu kadar ac insan varken neden trol besliyorsunuz? Ahaha güzeldi bu :)
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Eternalus said: arkadaşlar türkiyede bu kadar ac insan varken neden trol besliyorsunuz? xD
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Marl0_on said: balıklarımdan bir ısırık alınca ölüyorlar, ne yapmalıyım? olum fakirlere ver! buğulama yapsınlar capan balığından!
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 elaidi said: ilgi muhtacı arkadaşlardan bir tanesi daha. ilgi göstermezseniz zamanla bırakır bunları.şöyle bi topiğimiz vardı eskiden, aynı dertten muzdaripseniz işe yarayabiliyor bazen. Eternalus said: arkadaşlar türkiyede bu kadar ac insan varken neden trol besliyorsunuz?haahahahaahahghaah
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 eternalus izninle bu sözünü kullanmak istiyorum :d
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Recall06 said: Ben elestirilmeye her zaman acigim, insanlarin farkli dusunceleri ve hayat yapilarinin bu dunya icin bir gokkusagi olduguna inaniyorum ancak, Hayvansever olmak icin kendi cikarin olmayan bir sekilde fiziksel veya fikir onderligi yaparak bir acilim yaratman gerek. Sen sadece arandaki bag icin hayvani besliyorsan tipini sevdigin hayvani gidip aliyorsan veya sokatan kurtariyorsan bu hayvanseverlik olmaz. Sevgi de CIKAR olmaz, hic degilse bence olmamali, sadece fok degil, gidip barinaklardaki kopekleri besliyormusun, belediye ile tartismaya giriyormusun, bu amac ugruna vakit ve caba harciyormusun? Eger sadece evindeki tekire sut verip karnini mincikliyorsan, veya kont a mama alip veterinere goturuyorsan, asla bu hayvanseverlik OLAMAZ. şimdi, ilk olarak şunu söylemek istiyorum, aynı şekilde düşünmüyoruz ikinci olarak söylemek istediğim şey, bunların konuyla bi alakası yok bunları yapan insan gidip insanlara da yardım edebilir. etmeye de bilir, içinden gelmiyosa etmez. içinden geliyosa eder. hayvansever olmakla alakasını açıklarsan sevinirim.
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 tek ciddiye alan benim galba şu an aehah
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Recall, topiklerin baydi... bir gece once amy'e mi sigdirsam yoksa lauraya mi saklatsam, bir gece turkiyeden ayrilan korkak midir, bir gece evcil hayvan neden beslenir... yarin ne yapacaksin ilgi toplayip trollemek icin? Populer bir tartisma bulamazsan evlilik oncesi seks'i tartisalim tam olsun.
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 evet millet koyverdi bile. son wall of textini yazması 7 dakika sürmüş. provokatif bi post gelmezse konu kapandı..
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Ben bu fikiri. 4 sene oncede burda dile getirmistim BU FORUMDA! :: DUYURU :: paticik ailesinden destek bekleniyor http://forum.paticik.com/read.php?13,337067,page=1 http://forum.paticik.com/read.php?13,337067,page=2#msg-337096 2004 RIKOL said: Türkiyede yüzbinlerce sokak cocugu varken sokaktaki iti kopegi beslemek icin ugrasanlara acıyorum. http://forum.paticik.com/read.php?13,337067,page=3#msg-337097 2004 senesi RIKOL said: Dünyanın hiç bir yerinde açlıkdan ölen sokak hayvanı görmedim. Zaten o hayvanların şehirlede yaşaması ayrı bir saçmalık. Ve gene zaten o hayvanları şehirlere getiren yüce hayvanseverler. Doğadan al sen hayvanı evine kapat 100 metre kare alanda gunde 2 3 kere sokağa çıkar sonra hayvansever ol. Git kardeşim git işine. Birde şimdi hayvan barınakları yapıyorlar. Ulan bırakın özgürce GEBERENE kadar yaşasın hayvanlar. Onların uzun yaşama gibi bir kompleksi yok ÖZGÜR olmak onların tum amacı. http://forum.paticik.com/read.php?13,337067,page=4#msg-337115 2004 RIKOL said: Herkes istedigini yapsın.Benim bu işlere suan icin ayıracak zamanım yok. Ama Robin Hoodculuk oynamak isteyen kisiler hayvanlara degilde insanlara yardim etmek icin o bos vakitlerini degerlendirseler daha faydalı olur. Veya hayvanları korumak yerine insanları hayvanlara eziyet etmemek icin egitmeye calissalar daha etkili olur. Eger gunun birinde sosyal yasama katkıda bulunmak istersem bu kesinlikle hayvanlarla baslamaz. İnsanlara yardim etmenin bir cok yolu vardır. Hayvanlara ayıracagınız zamanı kimsesizler yurtlarında kalan cocuklara ablalık veya abilik yaparak degerlendirebilirsiniz. Veya o yurtlara bilgisayar alabilirsiniz. Onlara ders verebilirisiz haftada 2-3 saat. Yaşlılar evlerine ziyaretler duzenliyebilirsiniz. Sigara ile savasanlar derneklerine destek verebilirsiniz. Hayvanlara verebileceginiz o yemek paralari ile dunyada insanların yararına olucak bir cok seyi yapabilirsiniz. Evlerinizde ictiginiz sutlerin kartonlarini biriktirip satıp kaynak elde edebilirisiniz. Kullandıngınız bir cok urunun geri donusumlu kagittir ve bu copleri satabilirsiniz. Sokak cocuklari icin gidip vakıflardan para talep edip guzel calısmalar yapabilirsiniz. Bunları ornek olsun diye yazdım bazilari sanki insanlar icin yapıcak birsey kalmamıs gibi "oneri verdinde konusuyorsun" tarzı cevaplar vermis. Neyse ya bu konu icin bu kadar zaman ayırmak ve yazmak bile anlamsızdı. http://forum.paticik.com/read.php?13,337067,page=5#msg-337136 2004 RIKOL said: Ne oldu hala kurtaramadınız bakıyorum o cici itleri. Hadi ha gayret sanal olarak kurtarırsınız belki. Web sayfası logo filan tabi nasılda onemli ilk aşamada. Nerdeyse 1 ay oldu hala lafda sizin işler. Bu projeyi gerceklestirebilecek zekaya sahip degilsiniz. BALON bu iş. http://forum.paticik.com/read.php?13,337067,page=6#msg-337150 2004 RIKOL said: Takip ediyorum projeyi. Gerceklesmeyecek biliyorum. Ne demistim BALON bu! Rakı sofralarında Turkiye nasıl kurtulur gibi tartısmaya benziyor. İcraat yok sadece konusuyorsunuz. Bir hayvanı kurtarsak basari demistiniz. Bir hayvanı kurtarmak icin 50 kisi bir araya geliyorsanız ne diyebilirim. Takip ediyorum. Oyle yapalim diyip zoru gorunce neden kaciyorsunuz. Vaktinizmi yok yoksa? smiling smiley http://forum.paticik.com/read.php?13,337067,page=6#msg-337153 2004 RIKOL said: Neyse komiksiniz o yuzden kızmıyorum. Ben projeyi elestiriyorum. Kisisel bir sorunum yok kimseyle. Fakat sanirim elestirilere seviyesizce cevap vermek bazı kisilerin kisilikleri ile ilgili. Umarım ilerde fikirleriniz elestirilince ADAM gibi cevap verebilecek bir seviyeye gelirsiniz. Bastan sona bir kez okuyun bana karsı yazılanları. Hayır korkuyorum bir gun farklı bir platformda sizinle fikir ayrılıgına dusersek gene boyle adap bilmedenmi konusacaksınız yoksa klavyenin basına gectiginizdemi insanlıgınızı kaybediyorsunuz. sene 2008 degisen hic birsey yok! Ben daha cok olgunlastim, fikirlerim serpildi ama degisen hic birsey yok. Ayni kapitalist ve evcil hayvan beslemeyi hayvanseverlik sanan zihniyet dunyaya hakim..
Beckett Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Troll lere fındık fıstık atmayalım bence. Ya da bırakın ben de troll liyim. Çok eğlenceli lan. Rekol pet şop sahibiymişsin sen öyle duydum ne kolpa yapıyon burda he?
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 recall dayanamıyorum artık sanırım vericem ben sana akvaryumumu. çok sevimliler kesin fikrin değişir olm kesmeden qoutela şunu
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Eternalus said: recall dayanamıyorum artık sanırım vericem ben sana
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 eve hayvan alıp beslemek ile başkasına yardım etmek farklı kavramlar ; tanımadığım bir insanı evime alıp "besleyemem", fark burada.
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 benim de donumun lastigi her an gevseyebilir...
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Overseer said: Eternalus said: recall dayanamıyorum artık sanırım vericem ben sana Oh yeah.
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 2004 RIKOL said: Türkiyede yüzbinlerce sokak cocugu varken sokaktaki iti kopegi beslemek icin ugrasanlara acıyorum. Bizde sana acıyoruz, değişen birşey yok?
Earenwen Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 yanlız şöyle bişi var, kimse hayvanı hayırlı bir iş için değil de, hobi olsun diye alıyor başta, veya sakat hayvanı alıp acıyıp besliyor. yani şuraya geliyor, hobini bırak, iyilik severlik yap. evet yüce bir davranış olur tabii ki ama, yok yani yemezi kimse kendinden böyle bi taviz vermez. onun yerine daha önce demnmiş, sigarayı bırak o parayı bağışla yani ilk başta? ı ıh yemez, insanız işte sikko bir organizma
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Azmodai said: bir gece once amy'e mi sigdirsam dağıldım :) Ağbi sığdırsam nerden geldi aklına allanı seven of. Mükemmel :) Paşamsın :D
Öne çıkan mesajlar