Stblack Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 ya bence cok kaptırma kendini kızı tanımıyorsun bile..dışardan begenmis olabilirsin ama muhabbeti pek acmayacak belkide.git icinden nası geliyorsa ole davran dogaclama konus daha onceden dusunme ne konusacagını cunku beklediginden farklı tepki alma olasılıgı var ve boyle bi durumda kitlenir kalırsın.kendine guven diline guven gerisi gelir.En alakasız durumlara hazırlıklı ol kafan rahat olsun bi de kaybetme ihtimali diye birsey yok elinde olmayan seyi kaybedemezsin.Sevgilin olma ihtimalini kaybetmek diye birsey yok ole bir ihtimal varsa zaten kaybetmezsin eh ters bi tepki alırsanda 2 gun sonra unutur hayatına devam edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 planlama evet, hiç bi zaman plana uygun gidemezsin çünkü. ayrıca kız ya zaten senindir ya da hiç senin olmamıştır. tamam çok yalan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 merhaba bi tur versene de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 ..bisikleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Queen said: Kızla konuşup kızın aklını alma şansını kaybediyorsun. Kıza sonradan, uyumadan önce bulduğun müthiş tanışma cümlesini söyleme şansını kaybediyorsun. bu mantıkla var mısın yok musun'da ağlıyo zırlıyo işte millet. halbuki ordaki para da bu kız da onların/senin değil. ağlayacak bir şey yok. iş olursa ne güzel, olmazsa ölecek misin? 5 gün önceki halinden ne farkın olacak? heh. takılın ciciler, hayat kısa, değmez bir kıza :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whoops Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 hocaaaaaaaaaaaaaaaam gustav iliev girişi yapmadan olmaz o iş sölim sana youtube.com/watch?v=rP9NheDyYQE şu şekil tribe baglicaksın direk saçma bi şekilde dalıcaksın yok tanışabilir miyiz tanışamaz mıyız aman çok hoşsun falan yalan onlar hey gidi robert hey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 bence tanisabilirmiyiz deme sakin. cok itici geliyor bana. bi kiz gelip tanisabilirmiyiz dese bana, hade len derim sahsen. belki de demem, kizina gore degisir. tanisabilirmiyiz deme gene de sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doveet Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 2. 3. karşılaşmayı bekle ayrıca kıza göre çok değişir ve kızın o anki psikolojik durumuna göre senin yapman gereken tek şey kendinden emin bi şekilde gülümsemek. "bana gülümsedin ben de sana gülümsüyorum" gülümsemek zaten çoğu zaman çok güven veren bir şeydir ilk tanışmalarda. mümkün olduğu kadar içten gülümse ve kız gülümserse hiç 3. karşılaşmayı bile bekleme tekrar gül sonra onların yanına doğru git. zaten kız eğer sana bi kere daha gülümserse sana "git be manyak" "ayy kro" gibi şeyler deme hakkını otomatik kaybetmiş oluyor. demez diyemez. kısacası şimdi yapacağın şey şu bir kere daha karşılaşacaksın ve bu sefer gülümseme sırası sende gülümseyeceksin karşılık alırsan sıcak bir tavırla yanına gideceksin doğal ve rahat bir tavırla konuşacaksın ve mümkün olduğu kadar(son ana kadar) telefon numarası istememeye bak. oralarda oturduğunu öğrenirsen ve bir daha karşılaşacağınız hissini yaşarsan alma bile bence numarasını. kolay gelsin umarım güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 bence direk sevişebilirmiyiz de entel triplere gerek yok bana tokat atabilirsin ama seni istiyorum fln :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 zaten konuşmak isteği varsa merhaba ve muhabbetinle konuşucaktır yani , kaybediceğin bir şey yok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 sexdrugsrocknroll said: bence direk sevişebilirmiyiz de entel triplere gerek yok bana tokat atabilirsin ama seni istiyorum fln :D Abazanin halide baska canim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 neden amerikan filmlerindeki gibi kızlar direk "do u wanna buy me a drink?" demezde bizi böyle süründürürler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 KosPer said: neden amerikan filmlerindeki gibi kızlar direk "do u wanna buy me a drink?" demezde bizi böyle süründürürler? Abazanin present perfect tense hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 herkezin bi eşli si emi si yok onlar sokaktan ayşe fatma bulmaya calışıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Recall06 said: sexdrugsrocknroll said: bence direk sevişebilirmiyiz de entel triplere gerek yok bana tokat atabilirsin ama seni istiyorum fln :D Abazanin halide baska canim.. Nick de yakıyor hani sex,deugs,rocknroll :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Böyle bi Umut Sarıkaya karikatürü vardı: - selma yanlış anlama ama senden hoşlanıyorum. - neyi yanlış anlamayayım faruk? anladım işte.. yanlış anlaşılacak ne var ortada? hoşlanıyomuşsun işte çok net. - ya ben... skmek... neyse hemen kaçıyorum !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Recall06 said: sexdrugsrocknroll said: bence direk sevişebilirmiyiz de entel triplere gerek yok bana tokat atabilirsin ama seni istiyorum fln :D Abazanin halide baska canim.. Recall06 said: KosPer said: neden amerikan filmlerindeki gibi kızlar direk "do u wanna buy me a drink?" demezde bizi böyle süründürürler? Abazanin present perfect tense hali bu iki mesajın ve eşli kombosu ile benden bir adet -rep² kazandın. güle güle harca ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Ardeth said: algıda seçicilik. ikisi de gülümsediğine göre biribi diğerine komik bişey söylemiş siz de o ana denk gelmişsiniz hehe :p auhaushau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 harbi resmen kızların kendine bişi ısmarlattırması gerektiği yönünde düşünüyorum. sonuçları ilişkilerin kozları onlar ,genelde onlar yönlendiriyor. Bana içki ısmarlamak istermisin? dediği halde ısmarlamayacak pek kişi tanımıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 3 gün geçti üstünden topici açalı, 27sinde hadi işin vardı, bugün ayın 29u! Noluyor ne bitiyor be adam anlatsana! bak arayı soğutmadan çık bisiklet turuna, sonra ağlarsın. ...lan yoksa bağladın hatunu da mı girmiyorsun nete!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 kızı ayarladı sattı bizi ben annamdım hep ole olur zaten:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 bence gitti yanına, yedi lafı. şuan bunalıma girmiş, çıkmaya uğraşıyor :P sana kız mı yok hacı salla yaaa evet aslında kız yok sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 yok abi 5 TUR ATTIM EVİNİN ÇEVRESİNDE, sonra bi uzağa gittik geldik yine yok, sonra bizim evlere doğru gittik, sonra hadi dedik yine geri döndük yine yok :( ühü lan karşılaşamadım :( ama bugün anladımki bukadar boşa heyecan yapmışım. baksana karşılaşamama ihtimalim bile var niye böyle kastımki kendimi. karşılaşırsamda gidip direk merhaba dicem yani. yada işte ya buralarda bi laura varmış birileri tarif etti bulamadık götürebilirmisiniz acaba falan dicez :D buarada tee ortaokuldan 2 kız arkadaşla karşılaştım, bide 3üncü bi kız vardı yanlarında, birisinin doğum günüymüş. emo olmuş kızlar çok iyilerdi ya yazık olmuş sdfgsdfhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Ben de sokakta gördüğüm niriyle tanışamıyorum.Geçen bi kıza yiyecek gibi baktım ama selam benim olur musun diyemedim.Olmuyor yapamıyorum.Cidden tanışamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 selam benim olurmusun deme zaten. tokat yemek istiyorsan o ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar