Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yolda gördüğün birisiyle tanışmak

Drall

Öne çıkan mesajlar

ya bence cok kaptırma kendini kızı tanımıyorsun bile..dışardan begenmis olabilirsin ama muhabbeti pek acmayacak belkide.git icinden nası geliyorsa ole davran dogaclama konus daha onceden dusunme ne konusacagını cunku beklediginden farklı tepki alma olasılıgı var ve boyle bi durumda kitlenir kalırsın.kendine guven diline guven gerisi gelir.En alakasız durumlara hazırlıklı ol kafan rahat olsun bi de kaybetme ihtimali diye birsey yok elinde olmayan seyi kaybedemezsin.Sevgilin olma ihtimalini kaybetmek diye birsey yok ole bir ihtimal varsa zaten kaybetmezsin eh ters bi tepki alırsanda 2 gun sonra unutur hayatına devam edersin.
Sosyal ağlarda paylaş

Queen said:

Kızla konuşup kızın aklını alma şansını kaybediyorsun. Kıza sonradan, uyumadan önce bulduğun müthiş tanışma cümlesini söyleme şansını kaybediyorsun.

bu mantıkla var mısın yok musun'da ağlıyo zırlıyo işte millet.
halbuki ordaki para da bu kız da onların/senin değil. ağlayacak bir şey yok. iş olursa ne güzel, olmazsa ölecek misin? 5 gün önceki halinden ne farkın olacak?

heh.
takılın ciciler, hayat kısa, değmez bir kıza :)
Sosyal ağlarda paylaş

2. 3. karşılaşmayı bekle
ayrıca kıza göre çok değişir ve kızın o anki psikolojik durumuna göre
senin yapman gereken tek şey kendinden emin bi şekilde gülümsemek. "bana gülümsedin ben de sana gülümsüyorum"
gülümsemek zaten çoğu zaman çok güven veren bir şeydir ilk tanışmalarda.
mümkün olduğu kadar içten gülümse ve kız gülümserse hiç 3. karşılaşmayı bile bekleme tekrar gül sonra onların yanına doğru git. zaten kız eğer sana bi kere daha gülümserse sana
"git be manyak" "ayy kro" gibi şeyler deme hakkını otomatik kaybetmiş oluyor. demez diyemez.

kısacası şimdi yapacağın şey şu
bir kere daha karşılaşacaksın ve bu sefer gülümseme sırası sende
gülümseyeceksin karşılık alırsan sıcak bir tavırla yanına gideceksin
doğal ve rahat bir tavırla konuşacaksın ve mümkün olduğu kadar(son ana kadar) telefon numarası istememeye bak. oralarda oturduğunu öğrenirsen ve bir daha karşılaşacağınız hissini yaşarsan alma bile bence numarasını.

kolay gelsin umarım güzel olur
Sosyal ağlarda paylaş

Recall06 said:
sexdrugsrocknroll said:
bence direk sevişebilirmiyiz de entel triplere gerek yok bana tokat atabilirsin ama seni istiyorum fln :D

Abazanin halide baska canim..

Recall06 said:
KosPer said:
neden amerikan filmlerindeki gibi kızlar direk "do u wanna buy me a drink?" demezde bizi böyle süründürürler?

Abazanin present perfect tense hali

bu iki mesajın ve eşli kombosu ile benden bir adet -rep² kazandın. güle güle harca ^^
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi 5 TUR ATTIM EVİNİN ÇEVRESİNDE, sonra bi uzağa gittik geldik yine yok, sonra bizim evlere doğru gittik, sonra hadi dedik yine geri döndük yine yok :( ühü lan karşılaşamadım :( ama bugün anladımki bukadar boşa heyecan yapmışım. baksana karşılaşamama ihtimalim bile var niye böyle kastımki kendimi. karşılaşırsamda gidip direk merhaba dicem yani. yada işte ya buralarda bi laura varmış birileri tarif etti bulamadık götürebilirmisiniz acaba falan dicez :D

buarada tee ortaokuldan 2 kız arkadaşla karşılaştım, bide 3üncü bi kız vardı yanlarında, birisinin doğum günüymüş. emo olmuş kızlar çok iyilerdi ya yazık olmuş sdfgsdfhf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...